Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 282
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • в 1001-та нощ
Страхотно! Ще се радвам да ни покажеш снимки преди и след  Hug

# 76
Може ли да ми препоръчате лекар за мезоконци и ботокс във Варна?

# 77
За Цвета Аврамова много ще се радвам да споделиш след процедурата, защото за Пловдив и аз я следя и май доста добре се справя. Това което и мен леко ме притесни е че не откривам много инфо за филъра с който работи, от марката съм гледала само други козметични продукти. Кога е процедурата?

# 78
  • в 1001-та нощ
Ако става въпрос за Филорга и лекарят има добри резултати - аз бих се гмурнала със заворени очи. Филорга са много силни, но тук нямат добър маркетинг и предолагам затова нямат популярността на други продукти, които споменаваме често  Twisted Evil

# 79
  • В къЩи.
Събирах мения в предишната тема за химичен пилинг.
Е вчера го направих.Решихме с докторката да е среден. Първо направи микродермабразио,полсе изчисти черните точки и пъпки и след това пилинга. Изгорях! Е не беше болка за умиране ,но имах чувството,че кожата ми пламти,което всъщност беше така,защото се гори с киселина.
Вечерта кожата се зачерви,а днес все едно съм на два плажа,леко потъмняла. Усещам опъване,сухота и лек сърбеж. До 2-3 дни ми каза,че ще започне беленето,като ми даде гаранция ,че за следващия понеделник ще мога да отида в приличен вид на работа.Дано!
Самата докторка беше наа втори ден от химичния пилинг,беше подпухнала,но тя си е правила по-дълбок.Сподели ми,че го прави два пъти годишно.Не знам дали само на него се дължи,но жената е на 55г и има най-бялата чиста и опъната кожа ,която съм виждала,без нито една бръчка.
Ще видим как ще се развията нещата и евентуално кра я на февруари мисля да повторя.

Имам планове и за филъри на нозолабиалните,които същата докторка поставя за 400лв.Все още оборвам ММ.Хи.

Някой да каже нещо повече за филърите?
Какво да очаквам като нежелани реакций? Болка,оттоци...има ли някаква вероятност нещо да се обърка и да стане по-зле?Какво се случва след Х-години,просто изчезват ли?
Всъщност не съм изобщо информирана какво точно представляват тези филъри. ooooh!

# 80
При коя прави пилинга и колко ти струваше?

# 81
  • В къЩи.
От провинцията съм.Предполагам,че теб те интересува за София.
80лв ми взе,толкова ми каза когато превих консултацията преди време.Мислех,че ще ме таксува още 50лв за микродермабразиото,защото тази процедура при нея е 50лв,но не го направи.

редактирам: разрових се и видях ,че микродермабразиото е процедура която трае 15-30мин,а при мен беше само 1-2мин ,тоет е било един вид подготовка за пилинга. Peace

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 16:05 от *Л-и-я*

# 82
При мен след IPL има значително подобрение на петната, но само на тези на скулите. На челото не е трепнало  Laughing При IPL ми обясниха, че е като хим. пилинг, но се действа по дълбоко в кожата. Лющенето е много по бавно, чак днес се изчисти лющенето. И по скулите има остатъчни петънца, ако направя втора, може би ще изчезнат, но няма да имам време, мисля.  Трябва да са минали 3 седмици от първата процедура, а аз декември почвам работа  #Crazy

Ел, ти в Есте ли IPL? Д-р Денкова ли ти го прави?
Болезнено ли е и според теб по-добро ли е от хим. пилинг?
Правила си и двете и можеш да сравниш Simple Smile

Аз, съм казвала, че д-р Живкова ми изгори брадичката с пилинг, който дори не беше химичен. С прословутия и маями пилинг. Не знам практикува ли тази докторка още и къде.
Толкова се уплаших, беше страшно, като дълбоко изгорено, с дебела кора. Притесних се, че завинаги ще ми остане белег на лицето от това. И остана. Много е незабележим, съвсем леко по-бяло петно, където беше изгорено от пилинга. Но остана.

Това много ме спира да се подложа отново на пилинг. А знам, че след успешен такъв  кожата е като бебешко дупе  Grinning

# 83
Л-И-Я и аз съм от провинцията, но ги правя в София.

От двете процедури предпочитам пилинга. IPL-а ми е по болезнен и по продължителен като правене, по бавно падат коричките, по тънки са....и е много по скъп. Пилинга има и по добър ефект.
В Есте клиник го правих, говорих с Денкова, но ми го прави една млада докторка.

# 84
  • в 1001-та нощ
...Някой да каже нещо повече за филърите?
Какво да очаквам като нежелани реакций? Болка,оттоци...има ли някаква вероятност нещо да се обърка и да стане по-зле?Какво се случва след Х-години,просто изчезват ли?
Всъщност не съм изобщо информирана какво точно представляват тези филъри. ooooh!

В коя област мислииш да поставяш филъри?

Най-общо са пълнеж, с който изграждаш обем в дадена област. Масово са с хиалуронов акиселина, кято идеят е да задържи вода и да се надуе, като намокрена гъба. Има и такива на основата на полизахариди - както се поставят, така си остават. Крайният ефект се вижда веднага и не се чака развитие. Подходящи са и за хора с алергия към ХК. Радиесът е трети вид.

Трябва да се подхожда внимателно, информирано и с разбиране. Не бива да се боде безразборно. При поставянето - тъканите се нараняват, може да се образуват сраствания, организмът да разпознае продукта, като чуждо тяло и да го капсулова. Нормално е след манипулацията да има лек оток, както след порязване. Има доста информация в нета, а попитай и лекаря  Peace

# 85
  • В къЩи.
Благодаря Алена. Hug
За нозолабиални се интересувам. Докторката ми каза,че ефекта ще е до година-година и половина,като при второто поставяне ефекта ще е по-дълъг, защото се получава един вид натрупване. Каза й точно какъв филър,но не запомних.
Много пъти лекарите не казват всичко,затова се допитвам до вас. bouquet

Има ли опастност да се получи като филъра в устните? Виждала съм устни направо на буци, деформирани.. ooooh!

# 86
Л-И-Я и аз съм от провинцията, но ги правя в София.

От двете процедури предпочитам пилинга. IPL-а ми е по болезнен и по продължителен като правене, по бавно падат коричките, по тънки са....и е много по скъп. Пилинга има и по добър ефект.
В Есте клиник го правих, говорих с Денкова, но ми го прави една млада докторка.

El, и аз смятам да правя пилинг в Есте
Засега първо обаче ще направя три процедури, които са им на промоция в момента.
След това задължително пилинг Simple Smile

# 87
  • в 1001-та нощ
Благодаря Алена. Hug
За нозолабиални се интересувам. Докторката ми каза,че ефекта ще е до година-година и половина,като при второто поставяне ефекта ще е по-дълъг, защото се получава един вид натрупване. Каза й точно какъв филър,но не запомних.
Много пъти лекарите не казват всичко,затова се допитвам до вас. bouquet

Има ли опастност да се получи като филъра в устните? Виждала съм устни направо на буци, деформирани.. ooooh!

Това което съм виждала на буци и деформирано е от силикон - слаган преди години. Той не се разгражда. Капсулова се в тялото и често е неравномерно. Сега добавят и ХК, за да оправят симетрията поне ...

Няма чак толкова много хора около мен, които си слагат, за да имам богата база за наблюдения Simple Smile

# 88
  • В къЩи.
Още веднъж, голямо благодаря,Алена. bouquet

Малко по-спокойна съм,остава само да се преборя с ММ. Joy Но съм твърдо решила да се подложа на тази процедура.Страшно ме дразнят и загрозяват цялото лице(не че съм неземна красавица)
Имам и една дълбока бръчка между веждите,над носа(май гневна й казвате), но тъй като нося очила ,а и съм с бретон,малко се крие,и не ми "вади" така очите ,както нозолабиалните.

# 89
  • София
Според вас възможно ли е хлътналостта и кръговете под очите да се задълбочат,след поставяне на ХК в скулите и НЛ ?
И преди си имах хлътване под очите,но сякаш след като преди 2 месеца сложих филър в скулите и малко в НЛ,съвсем ми се набиват на очи и са видими по-изразени.Дали има връзка между двете неща?
Чудя се с мезо ли да опитам първо или направо с филър? newsm78
Много изморен вид придават на лицето ми. Sad

Общи условия

Активация на акаунт