Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 275
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Може да не е по темата, защото има отделна такава, но днес направих и перманентен грим на веждите.
Имах стар отпреди 5г. и беше доста избелял, сега правих микроблейдинг. Страхотни станаха, цялото лице ми се промени. Мацката и тя е страхотна, ако някой се интересува...
Така и не се научих в един мой пост да цитирам няколко други  Laughing Извинявайте  bouquet

# 61
  • София
Може да не е по темата, защото има отделна такава, но днес направих и перманентен грим на веждите.
Имах стар отпреди 5г. и беше доста избелял, сега правих микроблейдинг. Страхотни станаха, цялото лице ми се промени. Мацката и тя е страхотна, ако някой се интересува...
Така и не се научих в един мой пост да цитирам няколко други  Laughing Извинявайте  bouquet

Може ли малко повече информация, относно микроблейдинга, къде го прави, при кой, каква е цената?
Благодаря!

# 62

Може ли малко повече информация, относно микроблейдинга, къде го прави, при кой, каква е цената?
Благодаря!
Правих го при тази мацка https://www.facebook.com/monika.blagoeva в София. Цената е 300лв с включен ретуш. Разгледай и снимките.

# 63
НН, ти колко голям бюст искаш? Стоянов скъпичко взима, но не те съветвам да изпадаш толкова в притеснения и разсъждения, само си вредиш така. Не подхождай със страх, а по-скоро с мотивация за един хубав резултат. Аз също не харесвам бюста си след раждането на сина ми..но на мен по-скоро ще ми трябва повдигане. Знаете ли как вървят цените за него?

Мисля, че излиза към 5-6 хиляди лв.  Но операцията си заслужава, ако след раждането нещата са пагубни..

# 64
NN_80 и другите момичета, изобщо не се чудете. Аз съм на 20-ти ден след операцията и единственото, което се чудя сега е защо не съм го направила по- рано! И аз съм с повдигане и импланти, болка има, първите два дни по- значителна, после отшумява, а и като се видите в огледалото, бързо ще я забравите. Аз на 3-тия ден даже се върнах от Турция в Бг. и на 5-тия пак пътувах за Турция, така че и това се преживява. Усещането е като доста силна мускулна треска, самите белези не болят, там е изтръпнало. Дразнещо е спането по гръб и както спомена Алена, това че не могат да се вдигат ръцете, но не е чак голяма драма.

# 65
El_83, Akasha, благодаря ви за отговорите! Вече имам час за консултация при д-р Стоянов, за съжаление чак за януари...
Първата стъпка е направена!

# 66
  • Sofia, Bulgaria
Препоръчайте ми крем за мазане на вече запълнена бръчка на челото с ботокс?

# 67
Момичетата, които са си правили химичен пилинг .... Моля, споделете колко време трае възстановяването и ок ли е да се показвате пред хора Simple Smile

# 68
  • София
Момичетата, които са си правили химичен пилинг .... Моля, споделете колко време трае възстановяването и ок ли е да се показвате пред хора Simple Smile

1 максимум 2 дни, но много зависи какъв пилинг правиш (Повърхностен 1 ден,
Средно дълбок от 2 до 5 дни
Дълбок тук вече ....незнам)
първият ден е доста червена кожата, но после нещата се нормализират. Но много зависи и какъв тип кожа си.

# 69
Ей, страхотни сте, толкова ми вдъхвате кураж! Много интересни неща сте писали напоследък! При мен страхът е основно от упойката, просто ме е страх от самото приспиване, не толкова от възстановяването. Аз мисля, че предвид това, че не планирам скоро бременност, нищо не ми пречи, живот и здраве догодина да се впусна в това приключение. На 25 смятам, че е достатъчно зряла възраст за такава крачка. Akasha, как си мила? Как върви възстановяването? El също мисля, че скоро сложи? Искам да ви питам за гр. Пловдив - място за мигли косъм по косъм и някой дали е слагал Filorga в устни? 🤗

# 70
И аз да попитам нещо, за моя проблем с отпускането на контура, то не било точно това, и двете докторки казват, че ми трябва брадичка. Правела се с филър. Едната я прави с игла, другата с канюла. Надявах се да не боли, защото при слагането на Риденсити 2 под очите с канюла не усетих нищо, но и двете казват, че в долната част на лицето си боли Sad Някоя от вас правила ли си е такова нещо.... боли ли много.... с канюла или с игла е по-безболезнено? Sad

# 71
А кога слага под очите? Аз мнооого се чудя, но ме е страх след време да не стои като торбички  Laughing
За брадичката мисля че с канюла убождането е едно и се слага по прецизно, с игра убожданията трябва да са повече ( поне за под очите така са ми обяснили)

За гърдите, възстановявам се добре. До единия шев ми изби малко кръв, оказа се че е станала раничка, казаха не е опасно ( на другата имам същото веднага след операцията) При мен заради повдигането конците и възстановяването са повече. Отоците поспаднаха, харесват ми гърдите и на този етап, само да се пораздвижат вече  Laughing Във вторник съм на конци.

За хим. пилинг наистина зависи какъв е. Аз правих дълбок. Първия и втория ден кожата е зачервена, на третия стават кафяви кори, твърди и дебели, не трябва да се пипат, а сами да паднат. До 7-8мия ден падат, но отдолу кожата пак е зачервена и трябва да се успокои.  Горе долу на 2-рата седмица лицето е спокойно.

При мен след IPL има значително подобрение на петната, но само на тези на скулите. На челото не е трепнало  Laughing При IPL ми обясниха, че е като хим. пилинг, но се действа по дълбоко в кожата. Лющенето е много по бавно, чак днес се изчисти лющенето. И по скулите има остатъчни петънца, ако направя втора, може би ще изчезнат, но няма да имам време, мисля.  Трябва да са минали 3 седмици от първата процедура, а аз декември почвам работа  #Crazy

# 72
  • в 1001-та нощ
И аз да попитам нещо, за моя проблем с отпускането на контура, то не било точно това, и двете докторки казват, че ми трябва брадичка. Правела се с филър. Едната я прави с игла, другата с канюла. Надявах се да не боли, защото при слагането на Риденсити 2 под очите с канюла не усетих нищо, но и двете казват, че в долната част на лицето си боли Sad Някоя от вас правила ли си е такова нещо.... боли ли много.... с канюла или с игла е по-безболезнено? Sad

Имаш ли снимка на проблемната област?

С канюла и с игла боли по различен начин.  Но разликата няма да е значителна, че да избираш по това. Само в брадичката ли ще ти слагат или по дължината/ръба на долната  челюст - от брадичката към ушите?

# 73
Акаша, чудесно е, че си доволна и бързо се възстановяваш. Права си, че не трябва да се притесняваме толкова от интервенциите. Когато сме в ръцете на добри лекари, всичко минава добре.

*strawberry*, моя приятелка слага Филорга в устните и резултатът е страхотен и доста време й се задържа.

# 74
Еее, супер и аз видях страхотни резултати с този филър, но бях длъжна да попитам и вас. Аз ще слагам 0,5 мл, така че няма да е нещо драстично, защото и без друго имам доста плътни устни. Ако има някой с моите терзания в момента - ще слагам при д-р Цвета Аврамова... Много красиви устни прави, естетски и умерени.

Общи условия

Активация на акаунт