Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 242
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Без пилинг не става, козметиката е като защита и тази година  петната са по-малки и по-светли.
Характерно при Обаги е, че е система с витамин С, която се предписва индивидуално. 

# 46
Без пилинг не става, козметиката е като защита и тази година  петната са по-малки и по-светли.
Характерно при Обаги е, че е система с витамин С, която се предписва индивидуално.  
Като слънце защита, да. Това ми е целогодишно 50+ винаги.
Има и козметика със пилинг ефект, използвала съм и такива със забранени съставки, докарвали са ми от Германия, Турция и Израел. По едно време имах 7 различни крема  Laughing Отделно и процедури съм правила всякакви....Лазера ми беше последна надежда. Обясниха ми, че е по ефективен от пилинга, защото прониква много по дълбоко.Няма оправия при мен. Може би, зависи от петната и от организма, за себе си се отчаях. Иначе други проблеми с кожата на лицето нямам, нито черни точки, нито пори, нито бръчки ама...

# 47
Здравейте, момичета!
Чета ви от доста време, но сега влизам с молба за кураж от тези, които са правили операция на гърди. Имам крещяща нужда от корекция, но не ми достига смелост. Знам, че е изписано доста, прочела съм доста, но не се решавам...Страх ме е от самата операция,от възстановяването, с една дума-от всичко. Та въпросът ми към тези, минали през това, е: как се чувствахте  след самата операция- болеше ли много, след колко дни се върнахте на работа...
 Всяка информация ще ми е от полза...
Благодаря ви предварително и се извинявам, че ви занимавам с неща, които са коментирани, но имам нужда от подкрепа...

# 48
И аз следя,другата седмица съм при Георгиев на консултация.Интересува ме възстановяването.С 3-годишен палавник сам,без помощници.

# 49
  • Варна
El_83,колко мл ти инжектираха на мезотерапия? Чудя се 1 мл не е ли малко за лице? Става въпрос за Teosyal Redensity I?

# 50
  • в 1001-та нощ
И аз следя,другата седмица съм при Георгиев на консултация.Интересува ме възстановяването.С 3-годишен палавник сам,без помощници.

Ако не се налага да го вдигаш ... ще се справите  Peace

Здравейте, момичета!
Чета ви от доста време, но сега влизам с молба за кураж от тези, които са правили операция на гърди. Имам крещяща нужда от корекция, но не ми достига смелост. Знам, че е изписано доста, прочела съм доста, но не се решавам...Страх ме е от самата операция,от възстановяването, с една дума-от всичко. Та въпросът ми към тези, минали през това, е: как се чувствахте  след самата операция- болеше ли много, след колко дни се върнахте на работа...
 Всяка информация ще ми е от полза...
Благодаря ви предварително и се извинявам, че ви занимавам с неща, които са коментирани, но имам нужда от подкрепа...

Болката е най-малкият проблен, не е нечовешка, не е най-страшното. Хубаво е да има покой в началото, поне през първата седмица, защото всяко движения и напрягане в областта травмира мястото и това създава по-голям дискомфорт, като и забавя възстановяването.

Препоръчва се - поне месец ръцете да не се вдигат над раменете. Но аз започнах да го правя след първата седмица, защото няма как за всяко нещо - да викам някой. Малкият беше на година и половина - гледах да не го вдигам, но ... случваше се.

Хубаво е раните да зараснат и да са оформени джобовете, преди да се пристъпи към по-активен начин на живот. Поне 2-3 седмици е хубаво да минат преди да се шофира и да се връша човек на работа. Аз шофирах - но по-леко, внимателно, с по-ограничени движения, не можеш да направиш нещо рязко.

# 51
Благодаря за отговора, a.l.e.n.a.! Отзивчива, както винаги!

# 52
И аз искам да оправя гърдите си след време..сигурно и аз ще имам притеснения. Според мен това е нормално. Но най-важното е сме позитивно настроени и да гледаме крайният резултат. Друго си е една жена да се види с хубави гърди. Ще търпя неразположенията, щом трябва. По-добре ли е да търпя вида на гърдите ми в момента.. хич не е да ви кажа.  Mr. Green

# 53
  • в 1001-та нощ
Неразположенията около операцията преминават бързо, а и резултатът всеки ден ще Ви е пред очите - за стимул Simple Smile По-важно е да се подбере правилно лекаря и преценката какво да се сложи. Защото това остава после Simple Smile

# 54
Относно лекаря - спряла съм се на д-р Ильо Стоянов, по препоръки от форума. Мисля, че мога да му се доверя, поне мненията, които съм чела за него, са позитивни, но много страх, много чудене...

# 55
НН, ти колко голям бюст искаш? Стоянов скъпичко взима, но не те съветвам да изпадаш толкова в притеснения и разсъждения, само си вредиш така. Не подхождай със страх, а по-скоро с мотивация за един хубав резултат. Аз също не харесвам бюста си след раждането на сина ми..но на мен по-скоро ще ми трябва повдигане. Знаете ли как вървят цените за него?

# 56
Знам, че е сравнително скъпо  при Стоянов, но нали уж е един от най-добрите, така че това за по-скъпото мога да го преглътна.Точни цени незнам, мисля да запиша час за консултация при него и тогава да питам. Не искам голям бюст, имам нужда от повдигане, та покрай повдигането ще поискам и уголемяване, но не много. Вид имплант, размер и т.н. ще оставя докторът да прецени.
Момичета, много ми помагате с отговорите си.Това ми трябваше- подкрепа и кураж, защото около мен не ги намирам в момента..
Още утре ще звънна в клиниката за час...

# 57
Аз още проучвам за стягащи контура на лицето процедури и като цяло тялото. Давайте предложения, че за всички има положителни и отрицателни мнения. Ако трябва ще комбинирам.

# 58
El_83,колко мл ти инжектираха на мезотерапия? Чудя се 1 мл не е ли малко за лице? Става въпрос за Teosyal Redensity I?
Може би, зависи. Сега погледнах на книжката Redensity 2 пише, отдолу 3мл, но не знам дали е сложила цялата.

# 59
Знам, че е сравнително скъпо  при Стоянов, но нали уж е един от най-добрите, така че това за по-скъпото мога да го преглътна.Точни цени незнам, мисля да запиша час за консултация при него и тогава да питам. Не искам голям бюст, имам нужда от повдигане, та покрай повдигането ще поискам и уголемяване, но не много. Вид имплант, размер и т.н. ще оставя докторът да прецени.
Момичета, много ми помагате с отговорите си.Това ми трябваше- подкрепа и кураж, защото около мен не ги намирам в момента..
Още утре ще звънна в клиниката за час...
Аз правих преди 2 седмици повдигане и импланти, 11500лв ми струваше, но си заслужава всяка стотинка.
Аз съм писала много пъти за ниския ми праг на болка ( мезотерапията на лице едвам издържам) но за тези две седмици съм изпила две обезболяващи и то от лигавщини  Laughing От упоиката се събудих като след сън, дадоха ми супичка и след 30 мин. пиех кафе на терасата. При повдигането е по сложно и по болезнено, но странно за мен, само леко опъване имам, от лепенките най вече и болка като при мускулна треска.
Доктора има уникална преценка за кубици, аз имах асиметрия, сега са еднакви.Можеш да му се довериш при избора. Отношението в клиниката е страхотно.
В момента е пълно, записват часове за операции за януари.
Ако нещо друго ви интересува питайте  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт