Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 397
  • 731
  •   2
Отговори
# 135
Вчера бях на консултация при д-р Н.Георгиев.При мен нуждата е да се запълни бюста ми/след две годишно кърмене/.Много любезен,внимателен,изчерпателен.Уточнихме дата за операцията,
.Предложи ми да остана 3-4дни след операцията за рехабилитация,уточни че по леко минават неразположенията.

# 136
+1  Peace С какво комбинираш?

Комбинирам с Intraceuticals - по-специално терапията за петна, а другото е микронидлинг с биоревитализация (отне ми време докато го запомня Simple Smile). Кожата ми определено се промени, а всички колежки ме питат - какъв е този ФДТ, който ползваш Satisfied Като им кажа, че не ползвам не им се вярва. Бях споменавала, че имам проблем с петната, имам и леко отпускане (особено около очите си го виждах много). Мисля, че съчетанието на терапиите се прави индивидуално според кожата и желания ефект, но май тази комбинация ми се отразява перфектно.

# 137
[/spoiler]
Процедурите правих май и юни , всяка седмица по 1, с цел намаляване на обем и целулит, съчетах с много пиене на вода, диета и спорт.
Това ми беше подготовката за морето.
Както вече писах нямаше никакъв ефект за целулит, обиколките смъкнах леко ,но това беше от 3-те кг,които отслабнах.
Процедурите правих в клиника , която е често споменавана тук във форума.
Струваше ми около 1300 лв.
Това са ми най лошо похарчените пари.
[/quote]
Много ми е неприятно да го чуя, но не би ли трябвало да се работи в твоя случай повече за стягане, отколкото за обиколки? Защото като отслабнеш и той целулита пак започва да се вижда. Пък и до колкото жената от салона в който ходя ми обясни - целулитът е по-повърхностно, докато мазнините са по-дълбоко. Разсъждавам си, просто.

# 138
*strawberry* , идеални са ти устните, изобщо не ги пипай. Не виждам да имаш нужда да пълниш и назолабиалните бръчки. На твое място бих правила само мезотерапия и подхранващи процедури.

След пилинг кожата трябва да се хидратира максимално често, хидратацията подпомага лющенето.  Като неутрализира пилинга ми сложи нещо за успокояване на кожата, което не трябваше да измивам до другия ден.

El_83, колко пилинга ще правиш? Аз мисля за петната да пробвам и с LUMECCA IPL, но още събирам инфо.

# 139
Има ли някой мнение или да е чувал за JUVÉDERM® Volite ? Описанието му е, че е революционен продукт, подходящ за дълбока хидратация и лифтинг ефект, но тъй като е от скоро на пазара не намирам достатъчно отзиви дори по чуждите сайтове. На 40г. съм и имам нужда от стягане на контура и заличаване на фини бръчици.

# 140
  • София
Вече втори път слагам Рестилайн в устните.Първия път ефектът се запази около 4 месеца,но сега от второто слагане са минали само 2 месеца и понамаля обема.Няма да го слагам повече. Peace
Още предния път исках друг,но лекарката каза,че имало остатък от предния и ако сложа друг има риск от топчета.Ми ок,ама следващия път ще е друг. Peace

# 141
Вчера бях на консултация при д-р Н.Георгиев.При мен нуждата е да се запълни бюста ми/след две годишно кърмене/.Много любезен,внимателен,изчерпателен.Уточнихме дата за операцията,
.Предложи ми да остана 3-4дни след операцията за рехабилитация,уточни че по леко минават неразположенията.
Увисване имаш ли? Каква марка импланти избрахте и каква големина?  bouquet

Mucuni, отказвам се от пилинга. Края на месеца ще правя попълване под очите и спешно трябва да реша при кой  newsm78 Моля, за съвети...

# 142
Даяна, коментирали ли сте с лекарят вариант да сложиш в по-кратък интервал два пъти филър за да се получи някакво натрупване и да се налага по-рядко да подновяваш?

# 143
  • в 1001-та нощ
Вече втори път слагам Рестилайн в устните.Първия път ефектът се запази около 4 месеца,но сега от второто слагане са минали само 2 месеца и понамаля обема.Няма да го слагам повече. Peace
Още предния път исках друг,но лекарката каза,че имало остатък от предния и ако сложа друг има риск от топчета.Ми ок,ама следващия път ще е друг. Peace

Хм, много бързо  Thinking

А то остатък винаги ще има  Peace

# 144
  • София
Даяна, коментирали ли сте с лекарят вариант да сложиш в по-кратък интервал два пъти филър за да се получи някакво натрупване и да се налага по-рядко да подновяваш?

Не,не сме го коментирали този вариант.
Устните ми,след общо 4 слагания през около 6 месеца,вече са почти с големината,която ми харесва.
Обаче сега последния път ефекта е доста краткотраен и мисля следващия път да опитам с  друга марка.
Все пак не мога винаги да слагам Рестилайн. Peace
Лекарката каза,че ако искам друг трябва този напълно да се разгради и чак тогава.Да,но аз не искам да си разграждам устните и 4те пъти слагания да отидат на вътъра.

# 145
Пробвай с динамичен Теосиал RHA.  Страхотен филър  Peace
Да ви питам за др Михайлов в Скин - той ли решава какъв продукт да сложи, или ще приеме моето желание. Аз не съм съгласна да ми сменят филъра,  дори и док да мисли, че ще е по -добре.

# 146
  • в 1001-та нощ
Ще се съобрази с твоето желание  Peace

# 147
Има ли някой мнение или да е чувал за JUVÉDERM® Volite ? Описанието му е, че е революционен продукт, подходящ за дълбока хидратация и лифтинг ефект, но тъй като е от скоро на пазара не намирам достатъчно отзиви дори по чуждите сайтове. На 40г. съм и имам нужда от стягане на контура и заличаване на фини бръчици.

Аз също се интересувам от него, препоръча ми го лекаря при който слагах ботокс. За сега имам само една позната, която е правила мезотерапия с него (3мл) преди няколко месеца и не е доволна, но все още не съм се отказала да го пробвам

# 148
blue75, а от какво не е доволна твоята позната? Няма ефект или има лош ефект Rolling Eyes?

# 149
  • София
Пробвай с динамичен Теосиал RHA.  Страхотен филър  Peace
Да ви питам за др Михайлов в Скин - той ли решава какъв продукт да сложи, или ще приеме моето желание. Аз не съм съгласна да ми сменят филъра,  дори и док да мисли, че ще е по -добре.
Създава ли добър обем и има ли трайниост Теосиала?Отдавна искам да го пробвам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт