Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 355
  • 731
  •   2
Отговори
# 120
  • София
Присъединявам се към недоволните от Венус Легаси .Правих 6 процедури - бедра ,седалище и брич по 180 минути всяка , по един път в седмица.
Резултатът е нулев, съжалявам че си дадох парите.
Аз правя ръце и бедра и съм на 3-та процдура и на ръцете виждам супер ефект.  newsm78 Ти за какво си искала - за целулит, стягане или намаляване на обем. Може би след време ще се разгърне ефекта. Аз се навих на тялото, защото видях много як ефект на лицето. И чак се учудвам, че някои казват че нямат ефект. Аз го съчетавам на лицето с още два вида процедури, които жената от студиото ми препоръча. Едната я правя на 3 седмици, а другата през 7 дни, Легаси - всяка седмица. Много съм доволна!  Heart Eyes Може би има значение очакванията на всеки, компетенцията на терапевта, преценката в начина на работа. По обясненията на жената от салона останах с впечатлението, че има десетки варианти за работа според много критерии. Naughty
Процедурите правих май и юни , всяка седмица по 1, с цел намаляване на обем и целулит, съчетах с много пиене на вода, диета и спорт.
Това ми беше подготовката за морето.
Както вече писах нямаше никакъв ефект за целулит, обиколките смъкнах леко ,но това беше от 3-те кг,които отслабнах.
Процедурите правих в клиника , която е често споменавана тук във форума.
Струваше ми около 1300 лв.
Това са ми най лошо похарчените пари.

# 121
*strawberry* имаш чудесни устни, но според мен ако сложиш малко филър ще станат направо перфектни. Малко обем ще ги направи невероятни.

Алена, за плоските устни, за които говориш не мога да придобия представа от снимката ти, защото е с много силен вечерен грим. Може би може да се добие представа ако сложиш по-естествена снимка.

# 122
И на мен много ми харесват пухкави устни. Съвсем друг вид придават на лицето. А след едно слагане на филър мажат ли се с нещо специално устните?  Rolling Eyes

# 123
Моите специално се белят след филър, може би защото доста се подуват първите ден два и ги мажа редовно с хидратиращ балсам Simple Smile

# 124
Аз също слагах редовно хидратиращ балсам. Иначе белене при мен не е имало, нито пък някакви големи отоци или неразположения. Със сигурност дори малката промяна в устните много променя излъчването на една жена. Никога не съм харесвала тънки устни, а и това е достъпна процедура, не е толкова скъпа и си заслужава.

# 125
Да се отчета. Днес имах час за неуточнена манипулация. Док прецени, че точно в момента нямам нужда от мезо или плазма, но реши да ми сложи филър допълнително в устните. Уголеми долната, а на горната пипна по контура каквото прецени. Този път използва apriline forte.(Колебаеше се между normal и forte) Въпреки упойката си ме боля, защото в този няма лидокаин и е по-твърд. Предния път поставихме Teosyal от динамичните, с който изобщо нямах никаква болка, а днес доста преглъщах и пуснах сълзичка. Joy
Новото за мен е по-пухкавата долна устна.
Смуча арника на всеки час и също мажа устните с арника.

# 126
  • в 1001-та нощ
Има логика - за контур да се избере по-плътния филър  Peace

Аз след филър нищо особено не съм правила и не съм имала неприятни ефекти.  Blush

# 127
Има логика - за контур да се избере по-плътния филър  Peace

Аз след филър нищо особено не съм правила и не съм имала неприятни ефекти.  Blush

Динамичния теосиал нямах абсолютно никаква болка и не го усещах на пипане толкова твърд. Но сега все пак и тъканта е травмирана.
Сега ще видим сутринта в какво състояние ще съм. Simple Smile
Алена, прекрасна снимка! Би ли споделила с какво червило си?

# 128
  • в 1001-та нощ
Оххх, като че ли... по-видим е ефектът от твърдитефолъри Simple Smile Не, че съм недоволна сега от динамичния. Задържа се  Heart Eyes

Ще ти пиша на лични за червилото  Peace

# 129
Значи да разбирам, че основно се нуждая от обем в горна устна, но засега смятам да послушам Алена и на този етап да не пипам нищо.

Понеже нищо не откривам в темите за бижутата... Някоя от вас има ли представа в София или Пловдив къде могат да бъдат открити колиетата на Patrizia Pepe, по-конкретно тези с буболечките. Joy Страшно са красиви и просто съм влюбена в тях. Heart Eyes

# 130
Момичета, здравейте. Имам час за събота, за др. Йорданова, в Бургас. Разбрах се с нея да съчетаем консултация и манипулация в един час. Смятам да напълня устни и скули с една ампула. Помогнете ми в избора на най- добрия за целта. Ще ви бъда признателна.

# 131
Ние не можем да ти помогнем. Зависи с какви филъри работи тя  bouquet

# 132
Ние не можем да ти помогнем. Зависи с какви филъри работи тя  bouquet
Лошото е, че в листата ѝ не са описани, затова се надявам да ми дадете някакви насоки, за да я попитам директно, когато отида.
Надя

# 133
  • в 1001-та нощ
Нека лекарката прецени  Peace Тя си познава продуктите и какъв ефект постига с тях  Peace

# 134
  • в 1001-та нощ
Значи да разбирам, че основно се нуждая от обем в горна устна, но засега смятам да послушам Алена и на този етап да не пипам нищо.

Понеже нищо не откривам в темите за бижутата... Някоя от вас има ли представа в София или Пловдив къде могат да бъдат открити колиетата на Patrizia Pepe, по-конкретно тези с буболечките. Joy Страшно са красиви и просто съм влюбена в тях. Heart Eyes

Поздравления за решението  Peace

Общи условия

Активация на акаунт