Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 639
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Когато един има противоположно мнение от друг, не трябва да се приема като хейт. Трябва да умеем да търпим и критики, и да приемаме различно мнение от своето. 
"Красотата" пък за един, може да е абсолютна "Грозота" за друг. Всеки си има мерило за естетика и красота.

# 271
Напротив, нека споделяме, но аз говоря за друго. Очернят се избирателно процедури и лекари. Не коментирам при кой лекар си е правила каквото и да било, ама да пишеш само негативни неща за дадена процедура и в момента, в който ти я предлагат безплатно или с намаление да започваш с хвалебствията... Така се получава на практика. Коментирам конкретно нейно изказване и определено не ми допада очернянето на едни за сметка на други и то под формата на шега.

# 272
  • в 1001-та нощ

И да добавя пак, че аз правих Ултера около очи, точно с този апарат, който линк е дала Алена. Резултата е - кожата ми е доста по-отпусната и по-зле от преди това.

А ти къде я прави? Какъв беше проблема преди процедурата? Т.е. с каква цел я прави - имаше торбички, имаше хлътване, имаше тъмни кръгове?

Mucuni, процедурата не ми е предложена безплатно и аз не я хваля. Дори не съм я направила, за да мога да я хваля. Споделих, че имам таква възможност.

# 273
a.l.e.n.a,  ето още един пример как избирателно отговаряш. Написала съм безплатно или с намаление, което ти е убягнало.
За мен целият ти коментар е хвалебствие за едно конкретно студио и лекарка, при, която нищо не си правила. 

А това си е чиста реклама, цитирам те:

Освен това, друго която ми казаха е, че по случай рождения ден на клиниката са пуснали много изгодни пакети - при легаси - една процедура излиза 75 лв, като се платят 10 и още 10 са подарък. Още не било качено на сайта, но се предлага и ще го качат.

Как ги помниш всичките тези неща, шапка ти свалям. 

И все пак, за колко ти предложиха Хайфу процедурата, мисля, че е редно да споделиш.

# 274
Напротив, нека споделяме, но аз говоря за друго. Очернят се избирателно процедури и лекари. Не коментирам при кой лекар си е правила каквото и да било, ама да пишеш само негативни неща за дадена процедура и в момента, в който ти я предлагат безплатно или с намаление да започваш с хвалебствията... Така се получава на практика. Коментирам конкретно нейно изказване и определено не ми допада очернянето на едни за сметка на други и то под формата на шега.
Mucuni, абсолютно подкрепям казаното от теб.
Каквото и да си говорим, Алена наистина си противоречи. И когато го каза някой тук, други скочиха в защита. Еми не е така. Айде да бъдем безпристрастни!
С цялото ми уважение към нея, но тя наистина в свои стари постове отрича тази процедура и казва, че не би се подложила.  Сега обаче... "Да Ви кажа - още ми е трудно да се събудя и да повярвам - как от един сън, една грешка ... до къде стигнахме. Но много се зарадвах, признавам."

А ти къде я прави? Какъв беше проблема преди процедурата? Т.е. с каква цел я прави - имаше торбички, имаше хлътване, имаше тъмни кръгове?
Аз я правих в Пловдив при д-р Чолакова. По нейна препоръка. Апарата го докараха от Бургас и е същият този, на който си дала линк по-горе. На Ели Естетик. Проблема ми беше хлътнало под очите и точно под хлътналото пък имам подутини /като торбички/ След процедурата, сега там ми е още по-хлътнало и кожата ми там направо се съсухри. Беше ми обяснено, че като се мине с накрайника по хлътналото под очите, там ще започне да се произвежда нов колаген, кожата ще се напомпа, ще се изглади, и ще се изравни релефа. Само че стана точно обратното. Малкото мазнини, които имах там - отидоха в историята.

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 16:11 от sharpy

# 275
  • в 1001-та нощ
Mucuni, казаха ми - да се плати консуматива, който нямам идея колко струва. Съвсем не съм била там в кроеж на нова "рекламна стратегия"  Crazy Crazy Crazy OMG!!! . Нито е била планирана среща с лекар, съвсем спонтанно ми беше предложена. Както и разговорът с лекарката не беше на тема SMAS лифтинг. Стигнахме до там в хода на дискусията - какво съм опитвала, какъв ефект и е имало и т.н.

Мисля да приключа с обясненията по темата. Всеки може да мисли и да пише, каквото желае и да ме разбира каквто му е удобно.

sharpy, благодаря за споделеното и съжаялвам за преживяното. В мен се борят желание и страх  Crazy  Ще обсъдя това с лекаря, който прави демонстрацията. В линка, който бях дала, като че ли не видях околоочната зона, но ще почета пак довечера  Peace

# 276
Alena, мога ли да питам колко струваше процедурата в криосауната? Аз съм ходила в "Персона", но не беше скоро и все още нямаше такава кабина. Разгледах ценовата им листа, но не е описана цена за тази процедура. Благодаря ти Hug

Момичета, аз имам много сериозен и задълбочен Joy целулит. Какво според Вас би било най-ефектвино? Преди бременността имах много малко - правила съм LPG и Icoon, като не видях особено подобрение от тях и се замислям за нещо по-ефективно...Благодаря на всички Hug

# 277
Alena, на мен лично са ми много полезни коментарите и мненията ти, поради многото събрани опит, впечатления, интерес от твоя страна към нови процедури и търпеливи, ясни обяснения на едно и също нещо...
Намирам за нормално в един период човек да е ориентиран към дадена процедура и клиника; в следващ момент към друга процедура или друг доктор/клиника. Разкрасителните процедури се развиват и подобряват и е естествено ако в един момент си се колебаел за нещо; по-късно да се върнеш към него, когато започва да се утвърждава и лекарите имат повече опит със съответния апарат/процедура.

# 278
Целулита трябва да се бори комбинирано. Спорт, режим на храната, вода и вече различни процедури.
Изказват се положително за пресотерапия + Венус Легаси, като включват масажи и антицелулитна мезотерапия. При всеки е индивидуално.

Да, човек във времето с натрупване на опит е нормално да промени мнението си. На мен са ми неприятни противопоставянето и негативизма. Това, че съм доволна от дадена процедура и отношението в някое студио или клиника, не означава, че няма и други добри.

a.l.e.n.a, при Хайфу консуматива е скъпото.

# 279
Само да добавя нещо. Току що видях, че в Бургас има "Естетика" http://www.esthetica.info/1002-2/ и "Ели Естетика" http://estetika-burgas.com/ulthera-lifting.html, които са различни. На втората снимка на "Ели Естетика"с апарата е д-р Чолакова. М/у другото лично тя ми направи много добро впечатление като човек. Но... тази процедура определено не беше за моя проблем.

Редактирам си поста, за да пусна един линк с реални резултати от Ултера, не на снимки с рекламна цел.
Сами ги прочетете и разгледайте, и вижте колко хора са недоволни.
https://www.realself.com/ultherapy/reviews?page=2

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 18:39 от sharpy

# 280
Аз се интересувам от препоръки за лазер при спукани капиляри по краката.
Бях решила къде ще ходя  и днес звънях за час,  но  неприятно се изненадах от високата цена за преглед.  Февруари бях в тази клиника и нямам спомен да беше така скъпо ....отделно,  очаквах, че щом ще имам и процедури, не трябва отделно да дам 75 лв за консултация и после другото. ... Може и аз да греша в разбиранията си за този бизнес.
Та,  ако има доволен, нека сподЕли.  От "Леге артис "  не се интересувам.

# 281
Ultherapy e уж по-нов и добър вариант на HIFU, има толкова ужасни истории с тези апарати:
Погледнете това и малко от коментарите под него:
http://ultherapyruinedmyface.com/

# 282
Фръц!, за капилярите нищо не помага.
Лазерът е временно решение.
След време пак се появяват.
Аз съм писала преди време, как дори ми стана като вдлъбнато от лазера, на мястото на спукването и ми беше по-трудно да го прикривам, отколкото самата червенина.

# 283
Ultherapy e уж по-нов и добър вариант на HIFU, има толкова ужасни истории с тези апарати:
Погледнете това и малко от коментарите под него:
http://ultherapyruinedmyface.com/

Това което не харесвам и ме притеснява при всички видове апаратни процедури , че няма статистика и наблюдение в/у преминалите клиенти/пациенти .И няма наблюдение за страничните ефекти .
Пускам този цитат за :
Високоинтензивният фокусиран ултразвук, High Intensity Focused Ultrasound (хайфу, HIFU), представлява медицинска процедура, при която се прилага фокусирана (насочена) високоинтензивна ултразвукова енергия с цел локално загряване (предизвикване на хипертермия) и разрушаване на увредени тъкани посредством аблация (стопяване).

# 284
Алена, пише, че e фракционнен неаблативен, с  Coolscan скeнер

Каква  е разликата между аблативен и неаблативен лазер?

Общи условия

Активация на акаунт