Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 576
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
С всичко се свиква. Ковачев е добър, браво че си направила правилния избор за теб. При него нямаше ли и някаква специална програма да видиш как ще изглеждаш след операцията . Честити придобивки иначе.  Hug

Аз още се терзая с моя отпуснат корем, но не мога да се реша на операция.  #Cussing out

# 361
И аз имам същите терзания и аз не мога да се реша. Малко по-напред писах даже, че се бях навила за Venus Legacy, но дерматоложката ме разубеди. В моя случай само операция препоръча, понеже съм с плочки на корема и...увиснала кожа. Супер грозно...Но от друга страна не съм и първа младост, та не знам дали ще си струва инвестицията, по гол пъп няма да тръгна от тук на сетне....Но пък ми лази по нервите и това е. Питах и за някакви процедури за лицето, не иска нищо да ми слага още, а не е като да нямам нужда. Не иска и не иска. Единствено ботокс препоръча в гневната малко и за друго не иска и да чуе. Аз мисля, че назолабиалните ми са на ред за някаква процедура, но тя ми каза, че там за мен няма да е подходящо да се слага нещо. Трябвало някъде в скулите, за да се отразяло на тях. Абе въобще не съм наясно с тия неща и ви чета да си ги изясня. Как на някои може на други не може? Аз като ви чета що нещо сте направили...Не живея в БГ и тия тук са ми много странни. За прясно и за кисело не слагат какво да е, освен ако аз самата не искам нещо специфично...Нямам в предвид слагане на гърди, ами процедурите за лице например.

# 362
Калина Малина, можеш ли да разкажеш и малко повече за самата болница. Аз намерих всъщност офертата, която си използвала, много благодаря, че сподели. Имам терзания относно престоя, изследванията, следоперативния период - как протича като цяло престоя ти в клиниката от самото стъпване там? Ако искаш пиши ЛС, ако не е удобно тук.

# 363
Дина, докторката добре те е посъветвала, от Juviderm Volite доста са доволни, Restylane също е добър избор. Може ли да кажеш цените.

Mucuni, от притеснение забравих да попитам Flushed, но ми каза 1мл за лицето без челото /там имам ботокс и нямало смисъл засега/, а от ценоразписа на сайта видях, че Volite e 650 лв, и всяка следваща зона е с 50лв отстъпка. Ще ходя следващия петък и после ще кажа със сигурност.

Дина, какви са тези марионетни линии, за първи път чувам.

Бебеланче, това са линиите, които вървят от ъгълчетата на устата надолу към брадичката.

# 364
  • в 1001-та нощ
Калина, понеже си с пресна операция на гърдите един малко може би глупав въпрос - вече усещаш ли гърдите като "свои"? Това ми е много интересно, ако една жена има импланти в гърдите, не е ли сякаш имаш чуждо тяло в себе си.

Аз ги усещам, като свои и все едно няма нищо чуждо. Мъжът ми също. Но аз иман и тъкан над мсукулите.

... В моя случай само операция препоръча, понеже съм с плочки на корема и...увиснала кожа. Супер грозно...Но от друга страна не съм и първа младост, та не знам дали ще си струва инвестицията, по гол пъп няма да тръгна от тук на сетне....Но пък ми лази по нервите и това е. ...

Тези, които имат желание да изглеждат добре, не го правят, за да ходят по гол пъп Simple Smile Но операцията не е лека, има възстанвителен период. Не винаги резултатът е задоволителен. Мисли го от тази гл.точка.

# 365
Алена bouquet, мен това ме възпира точно че операцията не е лека, а и имам психологическа бариера и травма от секцио. Като се замисли човек, някои жени си плащат за такова, раждат и пеят, но аз изтеглих късата клечка (при мен не беше по желание) и много патих от към болки и възстановяване Sad. Та да, за голия пъп се изказах по-скоро образно Laughing, разбира се, че човек който иска да изглежда добре, не го прави заради другите или да си покаже конкретната поправка. Но само мисълта, че мога да се доближа до подобна болка, ме отблъсква Sick. Явно ще продължавам да си ви чета Wink.

# 366
Аз пък се радвам, че има качествени обезболяващи  Joy
И през ринопластика минах, мамопластика, няколко болезнени процедури за лице, само за устните няма да се престраша  #Crazy Добре, че и нямам нужда де.

# 367
  • в 1001-та нощ
Алена bouquet, мен това ме възпира точно че операцията не е лека, а и имам психологическа бариера и травма от секцио. Като се замисли човек, някои жени си плащат за такова, раждат и пеят, но аз изтеглих късата клечка (при мен не беше по желание) и много патих от към болки и възстановяване Sad. Та да, за голия пъп се изказах по-скоро образно Laughing, разбира се, че човек който иска да изглежда добре, не го прави заради другите или да си покаже конкретната поправка. Но само мисълта, че мога да се доближа до подобна болка, ме отблъсква Sick. Явно ще продължавам да си ви чета Wink.

Ти спомена, че и спортуваш. Това ме навежда на мисълта, че не си в лениво очакване "чудото" на перфектната визия да дойде от някъде - ей така - хоп и хайде. Вероятно даваш максимума от себе си, но това не е достатъчно. Логично е да търсиш решение друагде. Аз бях в подобна ситуация, но с по-лек проблем и му намерих решение накрая. Или по-скоро - след дълги години лутане насам-натам, намерих формулата, която при мен работи. Това е един индвидуален път, по който всеки търси своята формула, пробва или се отказва. Ще ти пиша за това, което съм наблюдавала - ще ти е от полза, ако умуваш Simple Smile

# 368
Ооо Алена  bouquet bouquet bouquet аз съм дори в много добра форма за годините си, нямам проблеми ни с диети, ни със спортуване. При мен са част от живота ми и просто две мнения по въпроса няма, на ясно съм какво да правя до такава степен, че като спортувам от кой мускул точно очаквам да ми се получи, като се храня кое къде отива, редувам периоди в зависимост от конкретната ми цел. Много труд, много четене хвърлям. Да не ти говоря пък колко дисциплиниран човек съм. До педантичност. Но как да е. Явно нещата зависят от нас до едно време, от там на сетне или се възприемаш такъв какъвто си или превъзмогваш страховете си и предприемаш „по-агресивна“ стъпка, като повечето от тук пишещите, на които се възхищавам за смелостта всъщност. Ако имаш време пиши. Знам че всички те питат за какво ли не, та си е ангажимент.

# 369
Аз имам час при д-р Ильо Стоянов за абдоминопластика след две раждания, ще пиша на ЛС , ако някой иска да знае повече.

# 370
А какви са противопоказанията за увеличаване на бюст? Кои са причините, поради които интервенцията може да бъде отказана на пациентката?

# 371
А какви са противопоказанията за увеличаване на бюст? Кои са причините, поради които интервенцията може да бъде отказана на пациентката?
Ако има отклонения в кръвните изследвания

# 372
Нисък хемоглобин може ли да бъде причина за отказ от хирурга, Ел?

# 373
Нисък хемоглобин може ли да бъде причина за отказ от хирурга, Ел?
Чела съм в друг форум, че да. Отказват операция, назначава се лечение за влизане в норми, и тогава оперират  bouquet

# 374
  • в 1001-та нощ
При мен Тепавичарова много държеше и на преглед при определен мамолог, на чиято преценка се доверява.

Общи условия

Активация на акаунт