Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 560
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Ами аз имам фиброаденом в едната гърда и затова попитах. Не знам, но предполагам, че това е сериозна индикация за отлагане на процедурата.Ако може споделете и за излизането от упойка, въпреки че всичко е строго индивидуално.

# 376
При мен Тепавичарова много държеше и на преглед при определен мамолог, на чиято преценка се доверява.
На мен на листа пишеше три определени мамолога, но аз си отидох при моя. Не са казали нищо. То прегледа ми беше на ехограф де, не на мамограф.
Най добре е да се пита предварително дали държат на определен доктор.

# 377
Ами аз имам фиброаденом в едната гърда и затова попитах. Не знам, но предполагам, че това е сериозна индикация за отлагане на процедурата.Ако може споделете и за излизането от упойка, въпреки че всичко е строго индивидуално.
Предполагам, че ФА може да се махне по време на операцията. Зависи и къде е. Мамолога ще ти каже най добре.
За упоиката аз писах по напред.
След риното бях като пребита 12ч след операцията ( без да ме боли) отпаднала бях и ми се спеше много.
След мамопластиката се чувствах като след сън. Веднага ядох, пих кафе, даже вечерта ми дадоха 2 приспивателни докато заспя  Grinning

# 378
Това с кафето, което разказа ми дава много кураж, защото съм страхлива. За фиброаденома ми бяха казала след първо раждане и кърмене, а с трима доктора съм се консултирала. Радвам се, че всичко е минало добре при теб!

# 379
И аз след упойката бях като смазана,дори повърнах вечерта/слагах импланти на гърди/.Днес ми е пети ден и се чувствам нормално,все едно нищо не съм правила.Някой правил ли е липофилинг,да знаете отоците кога минават?Пети ден а съм страшна,детето ме гледа странно!:)Вярно доктора каза 7-10 ден,но не си представях че ще е така.

# 380
Скрит текст:
Ооо Алена  bouquet bouquet bouquet аз съм дори в много добра форма за годините си, нямам проблеми ни с диети, ни със спортуване. При мен са част от живота ми и просто две мнения по въпроса няма, на ясно съм какво да правя до такава степен, че като спортувам от кой мускул точно очаквам да ми се получи, като се храня кое къде отива, редувам периоди в зависимост от конкретната ми цел. Много труд, много четене хвърлям. Да не ти говоря пък колко дисциплиниран човек съм. До педантичност. Но как да е. Явно нещата зависят от нас до едно време, от там на сетне или се възприемаш такъв какъвто си или превъзмогваш страховете си и предприемаш „по-агресивна“ стъпка, като повечето от тук пишещите, на които се възхищавам за смелостта всъщност. Ако имаш време пиши. Знам че всички те питат за какво ли не, та си е ангажимент.

Ох, пиши ми как да  премахна подкожни мазнини по бедра и дупе. От една година и половина започнах да трупам там. С кардиото съм съм много зле, трудно ми е, изморява ме, не го обичам. Всички високопулсови тренировки ме скапват. Никаква издръжливост нямам. И като не ги обичам - волята ми за тях е почти нулева. Силовите са ми любими. Но не ства само силови. От кардиото само спининга харесвам.

# 381
Това с кафето, което разказа ми дава много кураж, защото съм страхлива. За фиброаденома ми бяха казала след първо раждане и кърмене, а с трима доктора съм се консултирала. Радвам се, че всичко е минало добре при теб!
И аз бях много наплашена след риното особенно, макар да имам много пълни упоики, никога не съм била като тогава...
Фиброаденоми имах преди 15г и в двете гърди по 1бр  Grinning Оперирах ги тогава, после не съм имала проблеми. Операциите тогава бяха с местна упоика и ме болеше след това,колкото и сега с импланти и повдигане на гърди.

# 382
  • София
А какви са противопоказанията за увеличаване на бюст? Кои са причините, поради които интервенцията може да бъде отказана на пациентката?
А ако имаш кисти?
Аз имам няколко малки кистички,които са болезнени много понякога.Ходила съм на ехограф и ми казват,че са безобидни,но и че не се лекуват.Изписаха ми масло от вечерна иглика и до там.
Чесно казано силно се надявам,когато се подложа на мамопластика,да има начин да ги отстранят по време на операцията.
Дали има начин да стане това?

# 383
Даяна, кистите в гърдите се източват чрез пункция на течността, която е в тях, доколкото съм запозната, ако не греша.

# 384
  • София
Мамолога не ми предложи това като вариант.Каза,малки са,пий масло от иглика,мажи ги с прогестогел и това е,няма друго.Да,но мен ме болят.....И наистина ако има начин по време на мамопластиката да се отстранят,ще се радвам.

# 385
Даяна, кистите в гърдите се източват чрез пункция на течността, която е в тях, доколкото съм запозната, ако не греша.
Четох в другия раздел, на момичета, на които са източвали, че след време пак се пълнят....
Най добре хирурга да види снимка къде са и да прецени може ли 2в1

# 386
  • София
О,даа даа... Peace Той ще каже Peace
Аз просто си се надявам да се отърва от тези много неприятни болки след това. Praynig
Питала съм пречат ли кистите на мамопластика,мамолога каза не.

# 387
Даяна, разбирам те за болката. Особено преди менструация е ужасно, аз вече няколко години съм с фиброаденом и даже се учудих, че не ме насочиха веднага за операция.

# 388

Преди да поставя импланти минах при мамолог .... около месец преди операцията. Всичко беше ОК . По време на самата операция , лекарите са открили един много малък фибронаденом, отстранили са го разбира се.... така че в случая е много относително и зависи от лекаря.

# 389
Здравейте момичета ,
Ето и резултата с Теосиал Кис 1 мл  в двете устни .

Преди

Веднага след        

За мен е добър резултат , Не изпитах болка , доволна съм .
Дано се задържи ефекта , Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт