Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 551
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Здравейте момичета ,
Ето и резултата с Теосиал Кис 1 мл  в двете устни .

Преди

Веднага след        

За мен е добър резултат , Не изпитах болка , доволна съм .
Дано се задържи ефекта , Simple Smile
Страхотни са станали,изключително естествени.

# 391
  • I want it all and I want it now.
Честито, много са хубави устните! При кой ги направи?

# 392
И на мен ми харесват, честито! Hug

Виждам, че коментирате упойките.. и мен малко ме е шубе, но със сигурност желанието за промяна трябва да бъде по-силно от страховете ни. Трябва да гледаме позитивно на нещата и че след това ще получим това, което сме искали.

# 393
И аз имам същите терзания и аз не мога да се реша. Малко по-напред писах даже, че се бях навила за Venus Legacy, но дерматоложката ме разубеди. В моя случай само операция препоръча, понеже съм с плочки на корема и...увиснала кожа. Супер грозно...Но от друга страна не съм и първа младост, та не знам дали ще си струва инвестицията, по гол пъп няма да тръгна от тук на сетне....Но пък ми лази по нервите и това е.

Ако имаш много увиснала кожала, мисля, че само с операция стават нещата. При теб от какво се е получила тази отпусната кожа, раждане ли? Страшно неприятен проблем е.. отдавна го обмислям аз. Накрая може да се окаже, че само съм си блъскала главата с мислене и обмисляне, а всъщност да не е толкова страшно. Не мога да си представя, че ще живея до края на живота ми с този провиснал корем. А на плажа ми е най-кофти!  Confused

# 394
ЛияЛ Simple Smile, да от раждане е при мен. И точно това ми казаха и двама специалиста, че с процедури няма да постигна нищо (в моя случай). А... предложиха ми и да напълнея. Но ми отпада този вариянт. Нищо чудно  наистина и да не е толкова страшно, и че само си блъскаме главите в мислене и умуване. Някой по напред говореше за абдоминопластика. Би било хубаво ако има желание да сподели подробности, доста се събрахме с подобно питане.

# 395
  • Пловдив
Здравейте момичета ,
Ето и резултата с Теосиал Кис 1 мл  в двете устни .

Преди

Веднага след        

За мен е добър резултат , Не изпитах болка , доволна съм .
Дано се задържи ефекта , Simple Smile

Чудесен резултат Hug. Много добре са се получили. Този който е поставял ХК определено е знаел какво прави Peace. Браво.

# 396
  • в 1001-та нощ
Libertad, честито и от мен Simple Smile Ще се радвам да направиш такава снимка и 2 седмици и месец след поставянето на филъра  Hug

# 397
*strawberry* , правили ли са ти биопсия и колко ти е занижен хемоглобина?
Libertad, страхотно са се получили устните, нямаш оток, браво?

# 398
Mucuni, не съм правила биопсия. Един от големите мамолози в София беше категоричен, че е фиброаденом, който е ясно структуриран. Каза чак след първо раждане да го мисля. Хемоглобинът ми е на долна граница, но не и под нея, аз така съм си от тийнейджърските години още.

# 399
Щом си така отдавна, организма ти се е адаптирал към тези нива и не би трябвало да е проблем.
За фиброаденома бих потърсила и друго мнение.

# 400
Това, което докторът предложи е да го следим и да ходя на профилактични прегледи, но не беше притеснен, което мен ме успокои.

Някой да ми препоръча добър козметик за Пловдив за почистване и някаква освежаваща процедура за лице?

# 401
Благодаря момичета , нямам странични ефекти .
Много ми харесват и на мен .

Сега се чудя дали да направя hydrafacial поредица от няколко процедури ,
Имате ли скорошни впечатления как би се отразило по това време на годината ?

# 402
Либертат, аз като съм гледала снимки устни веднага след филър все имат някаква червенина или подутост. То нормално, все пак има бодене. При теб веднага непосредствено след процедурата ли е снимката или като е минало малко време? Rolling Eyes

Колкото до Хидрафешъл, от това, което съм чела в темата зависи с каква кожа си. Ако си с мазна или смесена не може да очакваш чудеса.  Peace

# 403
Снимката е около 10 минути след филъра

# 404
За хидрафейшъла - Аз съм със смесена кожа и там където имам комедони и запушени пори, стана много по-зле. Капсулова се себума и беше страшно. Мога да покажа и снимка на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт