Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 266
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • София
На Галена не е правен в Бг,доколкото съм чувала. Peace
На Алисия и Златка(русата) са правени от Джамбазов,макар че на Златка върха не мисля,че е перфектен.
Наистина има нещо комично в лицето на Светлана. Peace
Току що видях по ТВ една дама с много малко носле,прекалено малко и изтънено,еми смешно е...

# 661
Какво мислите за Др. Дилбер?
Някоя правила ли си е ринопластика при него?
Много хубави нослета извайва.

Др. Дилбер оперира в Медикъл Парк Флория, видяхме го, когато бяха нашите операции със сестра ми (аз гърди, сестра ми носле), но не работи за тях, а до колкото разбрах само им наема базата и операционните. От там има такава голяма в цените. Сестра ми беше писала преди време, но доста голяма сума и бяха обявили, не помня колко точно, трябва да я питам. Останах с впечатление, че в Турция не е толкова известен, като го обсъждахме. Тук има доста голяма реклама и не знам, до колко това не наклонява везната в избора...залъха ми на нещо, като рекламите на Енчев и раздут PR. Поне аз с такова усещане останах. А и от темите в тялото, които съм чела, постоянно едни такива включвания на посредници, кога ще е в бг., едни напудрени постове...знам ли.

# 662
Това казвам и аз, във страниците им във ФБ, как пък една няма със синини или отоци, а приятелката ми е отседнала при Зюлейха, имало е няколко момичета и всички са били като зомбита  Grinning  И тя при Илхан, и другата при Дилбер не са доволни  newsm78

# 663
Здравейте! От няколко години ми излязоха доста червени бенки. Някой дали е махал такива или да ме насочите към дерматолог?

# 664
  • София
Това казвам и аз, във страниците им във ФБ, как пък една няма със синини или отоци, а приятелката ми е отседнала при Зюлейха, имало е няколко момичета и всички са били като зомбита  Grinning  И тя при Илхан, и другата при Дилбер не са доволни  newsm78
Аз също по скоро мисля,че му се прави някаква страхотна реклама...,Но видях носа на моя позната,хубав ее...,факт. Peace
Около 10 000 лв. каза,че и е излязло като цена с пътни,престой и всичко необходимо.

# 665
Цената при Дилбер в момента е 3500 евро, отделно разходите по пътуването. Ел какво имаш предвид като зомбита и че не са доволни? То е съвсем нормално за фейсбук страницата да се снимат след като са се възстановили и нямат отоци и синини. Джамбазов е добър само за премахване на гърбици общо взето, за върхове - забравете, че ще се справи.

Златка на мен ми харесва много повече сега, много добре изглежда. Според мен всяка корекция при нея си е на място и изглежда супер без да е прекалила.

# 666
Като ги сравнявам с преди, всички от изброените изглеждат по-добре сега, а най-положителна е разликата при Светлана Василева. Рядко използвам думата грозна, но преди корекциите си е точно такава. Сега има много младежко излъчване.

# 667
Здравейте! От няколко години ми излязоха доста червени бенки. Някой дали е махал такива или да ме насочите към дерматолог?

от кой град си?

# 668
  • Бургас
Момичета, взех си Арника 15 с цел превенция от отоци и синини преди да сложа хиалурон, но не знам как да го приемам. Някой знае ли тази концентрация на колко време и по колко се приема?
И още нещо , понякога ми излиза херпес на устните и съм се запазила и с Ацикловир, защото разбрах че понякога след поставяне тръгва да излиза херпес . Чудя се дали и него да не почна в по- малка дозировка?
Благодаря предварително на всички отзовали се Simple Smile

# 669
Аз преди и след риното пих Арника, и с гела мазах, ефект нямаше.
Вчера преди процедурата под очите пих 2 ампули вит.С и 4 хапчета рутаскорбин. Нямам отоци и синини. Днес и утре ще пия 2Х1 рутаскорбин.
С Ацикловира не виждам смисъл да се мажеш превантивно, но ти си знаеш.

# 670
  • София
Като ги сравнявам с преди, всички от изброените изглеждат по-добре сега, а най-положителна е разликата при Светлана Василева. Рядко използвам думата грозна, но преди корекциите си е точно такава. Сега има много младежко излъчване.
Така е. Peace
След нос,скули,устни...и т.н,лицето коренно се променя.Тя все едно е друга жена и доста има като нея.
 За Моника Валериева се сещам като подобен пример.
В днешно време с пари човек доста може да се разкраси май. Wink  Peace

# 671
  • Бургас
Ацикловира го взех на таблетки, ако усетя нещо ще го започна веднага. Ще си взема и вит.Ц , мерси.
А Арниката как се приема? По гранулка на няколко часа или еднократно?

# 672
Аз честно казано съм разочарована от модела за външен вид, който се налага. Скулесто лице, остра брадичка, чипо носле, плътни устни, изпънати чела без грам бузки или несъвършенства... Нали се сещате, че идеята е да се прави където и когато има нужда, а не всички да са извадени като от калъп. Има много красиви жени след корекции, има и такива, които придобиват хумористичен вид, за съжаление.

Арниката аз лично съм я приемала 3 пъти по 3 дражета на ден. 🌷

# 673
  • Бургас
Арниката аз лично съм я приемала 3 пъти по 3 дражета на ден. 🌷
Мерси, аз вече съм готова, но не знам как да кача снимки.

# 674
  • Варна
Не знам, но когато виждам снимки на пациентите на др. Дилбер преди и след, той е като магьосник:hugs:Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт