Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 276
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, а след слагане на филър дали няма някакви специални балсами или мазила за устни, които да запазят ефекта по-дълго?   Simple Smile

Аз написах че използвам гела на Teoxane. Много съм  доволна .

И аз го имам. За лятото ми идваше добре като хидратация. Сега ми идва слабичък. Но не бих казала, че запазва филъра. Просто изглажда и омекотява устните.

# 706
Здравейте, момичета. Преди време започнах процедури Венус Легаси и съм много доволна.  Намалих сантиметрите на бедрата и кожата ми се стегна и изглади. Планирам да продължа. НО Някоя от вас знае ли дали ефектът ще започне да намалява с броя на процедурите? Така се надявам да продължи в същия дух,  засега нещата вървят много добре..  Praynig

Сестра ми също се зариби по Венуса покрай мен и започна процедури. Тя обаче не е толкова доволна. Много се чудя откъде идва разликата между двете. Може би много зависи от апаратурата, настройките на уреда и оператора, защото тя ходи на друго място, което и е удобно като локация.  Rolling Eyes

# 707
  • в 1001-та нощ
Да, настройките имат значение, но мисля зависи и от начина на живот, тъканите - това, което иска да стопи, изглади и ликвидира - не винаги е мазнина, може да е твърд целулит, там е по-трудно. Най-бързо и лесно се извеждат задържаните течности, после излишните амзнини и на последно място - по-трудно се въздейства на фиброзната тъкан. Хубавото на процедурата е, че има и прибиране, стягане, кожата не се разтегля и не висва.

Като ти свърши пакета - хубаво е да правиш и поддръжка. Аз правя 1 поддържаща процедура на 3-4 семици.

# 708
Александра, сестра ти по-слаба ли е от теб или обратното? Нали знаеш, че колкото си по слаб, толкова по-трудно се разделяш с последните мазнини.  Peace

# 709
  • в 1001-та нощ
Аз съм слаба, но при мен ефектът беше моментален. Агитираха ме с това, че ефект ще има след първата процедура, дори бях убедена, че това е невъзможно, защото всичко, което съм правила преди това е давало резултат след петата процедура - голям ефект, все едно се е натрупвал и извенъж се е изявил. При Легаси, при мен ефектът е градиращ и го имаше още след първата процедура - хем аз съм слаба, спортувам, храня се правилно ... Аз целях да ликвидирам брича и такъв резултат с нищо не съм имала до този момент, както и стягането на кожата на дупето - то е спортно и стегнато, но имах растеглена кожа от вендузи и ефектът беше страхотен. Продължавам да си спортувам не чакам само на Легаси Simple Smile

Според мен няма моментален ефект, ако има твърд целулит - фиброзна тъкан. Този дефект ще се повлие трудно с коя да е процедура - искат се време, постоянство. Човек си решава сам до колко да е упорит, дали си трува да вложи пари, време, усилия ... Няма магически пръчки. При такъв проблем могат да се пробват и акустичните вълни - правила съм тази процедура (60 лв беше), не е неприятна, а най-добре е да се комбинира с радиочестота, за да има и стягане.

# 710
  • София
Момичета,преди време бях споделила,че след поставяне на ботокс в челото получих
адско главоболие,което продължи цели 6 дни и не се повлияваше от никакви медикаменти.
Сега съм в същия филм,след поставяне на брекети.
Случвало ли ви се е и ако да,колко дни продължи?
Ортодонтката днес ми обесни,че явно се касае за свръхчуствителност.
Явно организма ми реагира по този начин,след поставяне на нещо чуждо в него.

# 711
А защо не се обърна към момичето,че не му е работа да си дава мнението без да е питано то дали би се съгласило ,а към мен?!С кое точно направих страницата неприятна?С въпроса си ?Може би твоите саркастични коментари са по-приятни за четене.Оттеглям се от темата,за да ви е приятно да си я четете.

Много арогантно, неприятно и проява на лош вкус поведение, проявявате chocha.

Това едно на ръка, а за липсата Ви на елементарна култура "Що е това животно -дерматолог", мисля, че момичетата в темата дори бяха  твърде мили и добре възпирани да Ти обяснят, нещо, което знаят дори децата в началното училище.

Когато нахлуваш в  някоя тема с въпрос, от елементарно възпитание не скачаш на мнение, което не ти допада и да се държиш като на селски мегдан.

Абсолютно са прави момичетата, но няма как да го разбере човек, който мисли по-този начин:
Цитат
От темата трябваше да разбереш,че козметичните клиники и салони са пълни с работещи без медицинско образование. Най-вероятно никой не им иска дипломите преди да му поставят инжекция.

Темата е полезна за тези, които четат и мислят. Останалите си слагат филъри при дерматолози, без медицинско образование  Sunglasses

# 712
Момичета,преди време бях споделила,че след поставяне на ботокс в челото получих
адско главоболие,което продължи цели 6 дни и не се повлияваше от никакви медикаменти.
Сега съм в същия филм,след поставяне на брекети.
Случвало ли ви се е и ако да,колко дни продължи?
Ортодонтката днес ми обесни,че явно се касае за свръхчуствителност.
Явно организма ми реагира по този начин,след поставяне на нещо чуждо в него.
Аз имах сериозни болки около седмица от едната страна на челюстта - горна и долна. Нямам проблеми със зъбите и не съм имала до сега. След тази една седмица болки не са се появявали.  Praynig

След това правих две процедури prp и нямах болки. Във връзка с това след колко време се появиха резултати при вас от плазмотерапията?

Относно титлите на докторите.
Обикновено сертификатите им висят по стените в клиниките.
И титлата дерматолог определено се дава на доктор, поне в България е така.
Другите служители по козметичните салони са козметички.

Като знам какви усложнения могат да се получат след неправилно поставена инжекция (с ботокс или друго) направо не искам и да си помисля да я поставя немедицинско лице.   af

Последна редакция: ср, 13 дек 2017, 09:51 от Пит

# 713
  • Sofia
С пълното съзнание че въпроса ми не е за тук но с надеждата че някой е запознат моля кажете дали сте ползвали лампа Биоптрон и имате ли отзиви. Обмислям дали да взема за домашна употреба но цената й е над 2000евро и ми се искаше да се уверя че наистина ще има полза

# 714
Аз приключих с пилингите за тази година, лющя се като змийче, ама е за хубаво. Остава да освежа устните и съм готова за празниците. Ще ходим на по-студено място и да ми препоръчате добра защита за устните, от студа направо се разраняват.

alegra, това е голяма инвестиция, посъветвай се с дерматолога си.

Даяна1111, приятелка стоматоложка ми е казвала, че поставянето на брекети може да доведе до  главоболие.  Голяма ли е корекцията при теб?

# 715
  • София
 "Даяна1111, приятелка стоматоложка ми е казвала, че поставянето на брекети може да доведе до  главоболие.  Голяма ли е корекцията при теб?"

Със сигурност е от брекетите.Днес е маалко по-търпимо. Peace
При мен корекцията не е голяма.

# 716
Току що видях тази оферта, заслужава ли си според вас? Салона се казва Ефект, ама за тази цена дали ще има ефект? Simple Smile
https://web.facebook.com/BeautySalonEffect/photos/pcb.1015597094 … ype=3&theater

# 717
Току що видях тази оферта, заслужава ли си според вас? Салона се казва Ефект, ама за тази цена дали ще има ефект? Simple Smile
https://web.facebook.com/BeautySalonEffect/photos/pcb.1015597094 … ype=3&theater

Виждам, че времетраенето е 40мин, което е доста добре. Повечето са по 30мин.

# 718
Chicci, мерси, не бях видяла, че е 40 мин, мислех, че е 20мин. Освен да пробвам с един и да видя дали са добри, че цената ме изкушава. Преди време само за гръб 20-25 мин. платих 20 лв.

# 719
  • София
Събирам мнения за тази клиника http://dermasofia.com/index.php?IDMenu=1&IDLang=1
Аки има дами, които са ползвали услугите им, ще се радвам да споделят.

Също ме интересуват мнения за Плазмотерапията, ако някой се еподлагал на подобна процедура

Общи условия

Активация на акаунт