След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -232ღღ

• 72 102
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Абе тая се ненаяде, бе. Добре си поддържа килограмите. Добре, че Баръш тренира, иначе ще си докара някоя дискова херния най-малкото. Язък за Баръш, язък. Ама щом така му харесва, коя съм аз да се ядосвам на вкуса му.

А бе вярно е,че хубавите ябълки свинете ги ядат Flutter ама Борето като позабогатя се надявам да не зависи вече от каката и да си хване нещо по така Joy Joy Joy Joy И без това чета,че работата много му е пораснала, не харесва сценарий,5 отхвърлени Flutter 3 нови му пишат Rolling Eyes Да не вземе да се препъне накрая от много избиране #Crazy hahaha hahaha hahaha

А според мен много добре прави, че си избира подходящ сценарий - погледни трейлъра на "Ямата" - този сценарий ,който даде на Арас - не мисля,че щеше да е подходящ за Баръш.А и той сега , след КА и "Време за щастие " много внимателно трябва да подбере сценарий, с който да докаже, че е добър актьор - защото много му беше лесно да прегръща и целува Елчин.  Heart Eyes

Салоните в Тр са доста празни с новите филми :

# 121
Абе тая се ненаяде, бе. Добре си поддържа килограмите. Добре, че Баръш тренира, иначе ще си докара някоя дискова херния най-малкото. Язък за Баръш, язък. Ама щом така му харесва, коя съм аз да се ядосвам на вкуса му.

по повод 85 кг на Елка журналята са се объркали с гупа и понеже елка им е трън в очите дори не са се замислили за тиражината поредна простотия

# 122
Никой не е застрахован, пък бил той и Баръш от отпадане на сериал. Това, че той ще играе , не означава, че не могат да му спрат сериала. Същото се отнася и за Елчин. Защото досега сме ги гледали двамата заедно, не се знае как ще ги приемат поотделно. Така, че всичко е много относително. Видяхме, че преждевременно спряха проект на Туба и Къванч, на Сечкин, и на други актьори, които имат фенска маса , но не им се получи , така че то успехът зависи от много неща.

# 123
Hug  Wink

Скрит текст:
ето ви два ПатронЯ на куп  hahaha

и не очаквайте сцени , дето ще ги гледат 30-40 млиона на youtube , филма ни е  0 ПЛЮС  hahaha

Аз не мисля, че продуцентите са изсипали една кола пари, за да направят детско филмче с най-горещата в момента двойка. И едва ли не знаят защо зрителите толкова ги харесват- заради любовта, която прелива от екрана, когато са двамата. Иначе биха могли да поканят които и да са други артисти. Е, откровени сцени в леглото няма да има- това е ясно и аз поне не съм и очаквала, Обаче и в КА нямаше такива. Но съм сигурна, че няма да спестят елбарската магия, защото хората са вложили пари и искат да спечелят такива, при това- много повече. Филмът не е направен нито заради Елчин и Баръш, нито заради феновете, а заради икономическите интереси на продуцентската компания, преценила, че вложението си струва. И те очакват филмът да се гледа не само на премиерата и на някоя друга прожекция из страната, а и след това.
А ако Елчин се е съгласила да участва в детско филмче вместо във филм с някого от ония известни артисти, с които я спрягаха, това не говори много добре за нея, нали? Всъщност и за двамата не говори добре, защото са предпочели лесен начин за печалба, но за Елка мнението обикновено е по- високо.

Здравейте и хубав ден!

Привет на всички Hug,Заставам зад мнението на Дора на 100%.Не напразно за двойката Елчин и Баръш се говори като за новия турски феномен,много се шуми около тях в момента и продуцентите се възползват максимално от това.И чрез тях те очакват да спечелят още повече ,защото знаят къде и в какво са инвестирали.Да не забравяме че те не са благотворителна организация Peace,седнали,гледали ,чудили се и взели решение да снимат заедно Елчин и Баръш.Няма такова нещо,за тези хора печалбите са важни ,и те не се съмняват че ще имат възвръщаемост на инвестицията,иначе нямаше да снимат филм точно с тази двойка.Желая на всички хубав ден  Hug

# 124
 Hug
От агенцията на Баръш

от залата  още един спортист

# 125
Абе не мога да разбера Баръш ли е само главен в този филм. Поредната снимка зад кадър, пак само с него. Аман. Харесва ми, ама да не забравяме, че двамата с Елчин правят филмът това, което е , не само той.

# 126
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет  Hug Hug

Каква хубава разлика само  Heart Eyes Heart Eyes и двамата разхубавени, а Боре по-мускулест изглежда на афиша  Peace
Диде  Hug и аз мога да заема на Елка някое и друго килце от моите  Mr. Green
Доре  Hug радвам се да те видя  bouquet

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 16:03 от kotelina

# 127
Абе не мога да разбера Баръш ли е само главен в този филм. Поредната снимка зад кадър, пак само с него. Аман. Харесва ми, ама да не забравяме, че двамата с Елчин правят филмът това, което е , не само той.

newsm78 newsm78 newsm78

# 128
Привет  Hug Hug

Каква хубава разлика само  Heart Eyes Heart Eyes и двамата разхубавени, а Боре по-мускулест изглежда на афиша  Peace
Диде  Hug и аз мога да заема на Елка някое и друго килце от моите  Mr. Green
Доре  Hug радвам се да те видя  bouquet

Joy  Joy  Joy Диме  Hug, и от двете ни да вземе, няма и дойдат много на тая кльощавелка  Laughing

Ели  Hug, много сладка новата ти дрешка  Heart Eyes Честито  Laughing

# 129

и аз съм на същото мнение, с това величаене на баръш излиза той е първокласен актьор а елка треторазрядна актриса

# 130
А каката я съветват в инстаграма й да намали яденето, че ще й иде бюджета на филма по тез софри, ама то цяло лято - кръчми, капанчета, какъв друг сценарий да напише, милата, освен такъв, свързан със сферата на обслужването. Mr. Green

Тази е егати имитаторката. И пак яде! С това ни казва: "Вижте ме, грозна съм, дебела съм, ненормална съм, но Баръш е с мен, а не с обичаната от всички, както  я наричат кралица Елчин!"

hahaha

https://www.instagram.com/p/Baop0gBDsIk/?tagged=barisarduc

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 18:23 от Лудата Меги

# 131
  • Sofia, Bulgaria
   И пак Баръш бей в главната роля Flutter Simple Smile

https://vimeo.com/239501508

А каката я съветват в инстаграма й да намали яденето, че ще й иде бюджета на филма по тез софри, ама то цяло лято - кръчми, капанчета, какъв друг сценарий да напише, милата, освен такъв, свързан със сферата на обслужването. Mr. Green

Тази е егати имитаторката. И пак яде! С това ни казва: "Вижте ме, грозна съм, дебела съм, ненормална съм, но Баръш е с мен, а не с обичаната от всички, както  я наричат кралица Елчин!"

hahaha

https://www.instagram.com/p/Baop0gBDsIk/?tagged=barisarduc

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 132

Ты тоже имеешь право каждое утро просыпаться счастливым.
Зарегистрируйся на сайте и сам увидишь,как мы даем тебе необходимое счастье
http://mutluet.com.tr

https://vk.com/away.php?to=http%3A%2F%2Fmutluet.com.tr&post= … 98&el=snippet

# 133
# 134
 Wink

от        RITA

Общи условия

Активация на акаунт