След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -232ღღ

• 72 034
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
Колкото да ми ги приказва сладки и медени Баръш бей, възходът в неговата кариера започна със съвместното  участие на него и Елчин в "Любов под наем". Ако не беше това космическо съвпадение на двамата , химия ли, както там искате го наречете, наистина, както пишат рускините, нямаше да му остане нищо друго, освен да се снима в продълженията на талантливата му приятелка, която, за да е актуална и тя, не от добри чувства, поства всичко, свързано с новият им съвместен филм, белким някой я отрази и нея, ама не й се получава.
Луда ли съм, каква съм, ама не мога да я дишам тая и това е.
И аз съм същата, Меги.. Не се притеснявай не си сама! Grinning
Няма такова човече като нея.

# 556
Баръш и той е сложил в инстаграма си клипа.
Ама Елчин как сладко се гушка в него, нямам думи просто.

# 557
  • София
Аз също не им харесвам половинките, но те си ги харесват, което е най-важното. Не виждам Елка или Баръш да се товарят с негативни емоции по този въпрос, даже напротив, по всевъзможни начини показаха и казаха, че не им харесва отношението на феновете към партьорите им в живота. Друг е въпросът, че в един момент половинките им добиха по-голяма популярност от тях.
Аз достигнах момент, в който ми е все едно с кого са, след като не са заедно. Отделно, че ние ги познаваме като Дафне и Йомер, а не знаем почти нищо за истинските Елчин и Баръш. Той и баш' патронЯ говореше едно и описваше идеалите си по един начин, но всъщност се оказа, че не е точно така и си е щастлив с жена, с която много фенове не го възприемат. Нито са първите Елбар, нито са последните.
И на Киво жена му не харесват много фенове, но той си се ожени за нея и изобщо не му пука. Peace

Надявам се да ме разберете правилно, изказвам просто мнение. Всичките емоции, през които се минава по повод Елбар, голяма част от момичета, които създадоха тази тема преди години, ги минаха (-хме) със Ханкер. Нито Керем е с Ханде, нито тя с него. Химията им на екран не беше хич за подценяване. Peace

Единствено се надявам да нямат тяхната съдба по отношение на проектите, защото след Слънцата забуксуваха яко.

Скрит текст:
п.с. А, няма да говоря за истерията, които предизвикаха преди години Чаатай и Хазал Кая. На екрана бяха бомба, но не са заедно в живота.

# 558
Значи аз най-вероятно не мога да се изразя правилно, не съм толкова добра в изказа. Аз не мога да я търпя тази заради самото й поведение в медийното пространство, не защото е гадже на Баръш. Тя е толкова цинична, двулична и подмолна, че ще направи всичко за собственото си благо. Две години не хареса нищо от проекта на половинката си, сега, само защото никой не й отразява новият тъп филм, се принуди да харесва изявите на двамата с Елчин, за да я забележи някой. И не ми говорете, че е толкова толерантна, че да не вижда какво предизвикват двамата, и как Баръш, волно или неволно гледа Елчин, и да им поства нещата. Това всичкото е свързано с предстоящият й проект и нищо друго.
Аз искам Баръш да си намери нормално момиче за приятелка - нежна, добра, скромна, а не това подобие на жена.  Който иска да ме разбере. Вече стана ясно, че това няма да е Елчин.

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 08:26 от Лудата Меги

# 559

Тери, не се наемам да превеждам поезия  Simple Smile  Дано Темпи го направи.

# 560
Рядко пиша в темата вече, но ви следя. Общо взето се интересувам от развитието на Елка и Боре в професионален план. Не, че не ми се иска да са заедно в живота, но мисля, че и двамата засега са щастливи с половинките си по свой си начин и това напълно ги удовлетворява. Ако имаше нещо да става м/у тях, то щеше вече да е станало. Явно са си добри колеги, прекрасни партньори на екрана и невероятни актьори. Peace

За нов проект с тях двамата не смея да мечтая, но пък се надявам да имат успешни проекти по отделно и да се развиват в професията. Силно се надявам, че ще си останат близки като приятели и колеги.

Очаквам с нетърпение възможнистта да гледа филма.

Мише  Hug, съгласна с написаното. Минахме си по реда с Ханкер, сега можем да гледаме спокойно от първия ред  Wink
Само им се дразня на декларациите за приятелство. Приятелите намират време да се видят понякога извън работа, за пият по кафе, да побъбрят, да гледат мач или концерт, да уважат личните си празници. Те са просто добри колеги, вършат си добре работата, сработили са се, страхотен екип са и толкова. Прозвучи ли "заснето" всеки си хваща пътя и си отива в неговия си живот. Нормално. Няма да ги заобичам повече ако са приятели, или да ги намразя, че не контактуват извън сета. Така че могат спокойно да ни спестят декларираното си приятелство.

# 561
Скрит текст:
Значи аз най-вероятно не мога да се изразя правилно, не съм толкова добра в изказа. И най-вече търпя критики от tempestad  по този въпрос. Аз не мога да я търпя тази заради самото й поведение в медийното пространство, не защото е гадже на Баръш. Тя е толкова цинична, двулична и подмолна, че ще направи всичко за собственото си благо. Две години не хареса нищо от проекта на половинката си, сега, само защото никой не й отразява новият тъп филм, се принуди да харесва изявите на двамата с Елчин, за да я забележи някой. И не ми говорете, че е толкова толерантна, че да не вижда какво предизвикват двамата, и как Баръш, волно или неволно гледа Елчин, и да им поства нещата. Това всичкото е свързано с предстоящият й проект и нищо друго.
Аз искам Баръш да си намери нормално момиче за приятелка - нежна, добра, скромна, а не това подобие на жена.  Който иска да ме разбере. Вече стана ясно, че това няма да е Елчин.[/b]

Меги, а той дали го иска  newsm78 Това си е неговия избор. Често чувам " нека уважаваме избора им". Е, аз лично не мога да уважавам избора и на двамата, но това си е мой проблем.

# 562
Скрит текст:
Значи аз най-вероятно не мога да се изразя правилно, не съм толкова добра в изказа. И най-вече търпя критики от tempestad  по този въпрос. Аз не мога да я търпя тази заради самото й поведение в медийното пространство, не защото е гадже на Баръш. Тя е толкова цинична, двулична и подмолна, че ще направи всичко за собственото си благо. Две години не хареса нищо от проекта на половинката си, сега, само защото никой не й отразява новият тъп филм, се принуди да харесва изявите на двамата с Елчин, за да я забележи някой. И не ми говорете, че е толкова толерантна, че да не вижда какво предизвикват двамата, и как Баръш, волно или неволно гледа Елчин, и да им поства нещата. Това всичкото е свързано с предстоящият й проект и нищо друго.
Аз искам Баръш да си намери нормално момиче за приятелка - нежна, добра, скромна, а не това подобие на жена.  Който иска да ме разбере. Вече стана ясно, че това няма да е Елчин.[/b]

Меги, а той дали го иска  newsm78 Това си е неговия избор. Често чувам " нека уважаваме избора им". Е, аз лично не мога да уважавам избора и на двамата, но това си е мой проблем.

Peace

# 563
  • София
Съгласна съм с всички. И аз не ги харесвам, но пък Елбар не се отказват от тях. Явно си пасват и толкова.

Диди, според мен те умишлено странят един от друг, за да не предизвикват повече истерии. Нали се сещаш едно излизане на кафе до какви фенски реакции би довело?

Аз лично се сещам за няколко двойки, които са предизвиквали такива истерии с проектите си и доста от тях не са заедно в живота. Явно едно е да пресъздаваш герой, друго е в истинския живот. Peace

# 564
Рядко пиша в темата вече, но ви следя. Общо взето се интересувам от развитието на Елка и Боре в професионален план. Не, че не ми се иска да са заедно в живота, но мисля, че и двамата засега са щастливи с половинките си по свой си начин и това напълно ги удовлетворява. Ако имаше нещо да става м/у тях, то щеше вече да е станало. Явно са си добри колеги, прекрасни партньори на екрана и невероятни актьори. Peace

За нов проект с тях двамата не смея да мечтая, но пък се надявам да имат успешни проекти по отделно и да се развиват в професията. Силно се надявам, че ще си останат близки като приятели и колеги.

Очаквам с нетърпение възможнистта да гледа филма.

Мише  Hug, съгласна с написаното. Минахме си по реда с Ханкер, сега можем да гледаме спокойно от първия ред  Wink
Само им се дразня на декларациите за приятелство. Приятелите намират време да се видят понякога извън работа, за пият по кафе, да побъбрят, да гледат мач или концерт, да уважат личните си празници. Те са просто добри колеги, вършат си добре работата, сработили са се, страхотен екип са и толкова. Прозвучи ли "заснето" всеки си хваща пътя и си отива в неговия си живот. Нормално. Няма да ги заобичам повече ако са приятели, или да ги намразя, че не контактуват извън сета. Така че могат спокойно да ни спестят декларираното си приятелство.
ОТ ЭЗГИ (МИЗРАХЧИ)galalara dair en büyük hayalim,duam;
Elçin’le Gülay teyzenin, Barış’la Müyesser teyzenin ve dahi hepsinin birlikte çok güzel bi fotoğrafı ♥Самая большая мечта .. увидеть на гало ... Эльчин с тетей Гулай ...а Барыша с тётей Мюессер ..и ещё вместе очень красивое фото...❤

# 565
Обаче е паднала голяма обработка на гласа на Боре, иначе щеше да вие като вълк на месечина  Mr. Green

# 566
Обаче е паднала голяма обработка на гласа на Боре, иначе щеше да вие като вълк на месечина  Mr. Green

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Е, и Елка му помагаше де, пък той пееше повече с поглед  Laughing

# 567
Може ли някой да ми каже тези двамата какво философстват по темата? newsm78
Благодаря предварително!!!

https://www.youtube.com/watch?v=vlpeNYhNjkE

Ето това  Mr. Green
Скрит текст:
Д: Итак...прокомментируй ка Серен...как тебе Барыш и Эльчин?
С: Ну...это песня в которой нет мелизмов...то есть хочу сказать что в этой песне нет крутых мест...мягкая, песня о любви, которую может спеть каждый, даже ты, если возьмешь пару уроков...
Д: Даже я смогу спеть?
С: Ну то есть все у кого есть уши и чувство ритма могут петь...нужны уши и чувство ритма... Очень мягкая, сладкая песня...то есть например о них мы не можем сказать Серенай Сарыкая...
Д: Она тоже хорошо поет?
С: Как по мне она очень хорошая певица, Серенай...
Д: Даже так?
С: Необыкновенная певица... Но и она (Э) простой позой и голосом дополнила, то есть настолько красивая девушка... Ведь некоторым людям делают озвучку, а раньше во многих фильмах, женщина очень красивая и мужчина очень поивлекательный...
Д: А голоса писклявые типа?
С: Нет, их озвучивали другие...а когда годы спустя они говорили своим голосом получалось ужасно...
А здесь довольно сладко, ну и песня не сложная...
Д: Но это классическая песня Бюлента Октача "Эта вода никогда не остановится" ее спели, название фильма "Время счастья", т.к. рассказывается романтическая история то эта песня подошла...
С: Приятно получилось, красиво...
Д: Фильм выйдет в прокат 10 ноября... У Эльчин оперное образование, т.е. музыкальное образование есть...
С: Эльчин мне очень нравится, она везде мне нравится...
Д: Она актриса которая обучалась опере... Мне понравилось...может если бы выбрали другую песню...не знаю... Наверное Октач сейчас в гневе, злится там слыша нас...
С: То есть песня... была бы с мелизмами... Но еще очень важно чтобы в дуэте совпадали тона у мужчины и женщины, женщине надо хорошо...
Д: Не совпали?
С: Да нет же...я не это хотела сказать...как тебе объяснить...например, тон женщины может не подойти мужчине и тогда его голос вообще не будет слышно...
Д: Например ты о нашем дуэте подумай...
С: Мы с тобой нормально говорить не можем...
Д: Т.к. наши тона изнутри не совпадают...))
С: Мы когда разговариваем наши тона не совпадают, совсем не получится...
Д: Хорошо...а у них совпали?
С: Они нашли середину и голоса обоих звучат нормально, наравне...не так что один хорошо звучит, его голос сияет а другой не сияет...поэтому они выбрали такую песню...была бы с мелизмами не получилось бы, высоко потому что...а так хорошо... В конце концов самое важное здесь рассказать о любви...у них и танца то нет...
Д: Ну и ладно...10 ноября фильм выйдет в прокат...т.е. со следующей недели в прокате...

Д: Итак... а Эльчин заинтересовалась йогой...очень сложное упражнение да?
С: Очень сложно...иииии...очень сложно...
Д: Да уж...так стоять...потрясающе... Это ее учитель йоги выложила...на двух руках держит все тело...поздравляю...

С две думи - похвалиха ги, със стиснати зъби  Mr. Green Тая нарисувана гъска разправя, че песента е лека, приятна, не е трудна, всеки, който е взел един-два урока може да я изпее, дори те двамата можели. Елка допълвала с поза и красота, та им се получило. Е, не била като Сера, щото Посерка била уникална  Stop Но общо взето хубава песен, за любов, гласовете им съвпадали, не се заглушавали един друг. С една дума - като за тях бивало   Joy  Joy  Joy Пък Амстердамеца накрая се почуди и на последната спортна снимка на Елка - с йога се занимавала, повдигала с две ръце цялото тяло  Rolling Eyes Та нищо съществено  smile3502

# 568
Може ли някой да ми каже тези двамата какво философстват по темата? newsm78
Благодаря предварително!!!

https://www.youtube.com/watch?v=vlpeNYhNjkE

Ето това  Mr. Green
Скрит текст:
Д: Итак...прокомментируй ка Серен...как тебе Барыш и Эльчин?
С: Ну...это песня в которой нет мелизмов...то есть хочу сказать что в этой песне нет крутых мест...мягкая, песня о любви, которую может спеть каждый, даже ты, если возьмешь пару уроков...
Д: Даже я смогу спеть?
С: Ну то есть все у кого есть уши и чувство ритма могут петь...нужны уши и чувство ритма... Очень мягкая, сладкая песня...то есть например о них мы не можем сказать Серенай Сарыкая...
Д: Она тоже хорошо поет?
С: Как по мне она очень хорошая певица, Серенай...
Д: Даже так?
С: Необыкновенная певица... Но и она (Э) простой позой и голосом дополнила, то есть настолько красивая девушка... Ведь некоторым людям делают озвучку, а раньше во многих фильмах, женщина очень красивая и мужчина очень поивлекательный...
Д: А голоса писклявые типа?
С: Нет, их озвучивали другие...а когда годы спустя они говорили своим голосом получалось ужасно...
А здесь довольно сладко, ну и песня не сложная...
Д: Но это классическая песня Бюлента Октача "Эта вода никогда не остановится" ее спели, название фильма "Время счастья", т.к. рассказывается романтическая история то эта песня подошла...
С: Приятно получилось, красиво...
Д: Фильм выйдет в прокат 10 ноября... У Эльчин оперное образование, т.е. музыкальное образование есть...
С: Эльчин мне очень нравится, она везде мне нравится...
Д: Она актриса которая обучалась опере... Мне понравилось...может если бы выбрали другую песню...не знаю... Наверное Октач сейчас в гневе, злится там слыша нас...
С: То есть песня... была бы с мелизмами... Но еще очень важно чтобы в дуэте совпадали тона у мужчины и женщины, женщине надо хорошо...
Д: Не совпали?
С: Да нет же...я не это хотела сказать...как тебе объяснить...например, тон женщины может не подойти мужчине и тогда его голос вообще не будет слышно...
Д: Например ты о нашем дуэте подумай...
С: Мы с тобой нормально говорить не можем...
Д: Т.к. наши тона изнутри не совпадают...))
С: Мы когда разговариваем наши тона не совпадают, совсем не получится...
Д: Хорошо...а у них совпали?
С: Они нашли середину и голоса обоих звучат нормально, наравне...не так что один хорошо звучит, его голос сияет а другой не сияет...поэтому они выбрали такую песню...была бы с мелизмами не получилось бы, высоко потому что...а так хорошо... В конце концов самое важное здесь рассказать о любви...у них и танца то нет...
Д: Ну и ладно...10 ноября фильм выйдет в прокат...т.е. со следующей недели в прокате...

Д: Итак... а Эльчин заинтересовалась йогой...очень сложное упражнение да?
С: Очень сложно...иииии...очень сложно...
Д: Да уж...так стоять...потрясающе... Это ее учитель йоги выложила...на двух руках держит все тело...поздравляю...

С две думи - похвалиха ги, със стиснати зъби  Mr. Green Тая нарисувана гъска разправя, че песента е лека, приятна, не е трудна, всеки, който е взел един-два урока може да я изпее, дори те двамата можели. Елка допълвала с поза и красота, та им се получило. Е, не била като Сера, щото Посерка била уникална  Stop Но общо взето хубава песен, за любов, гласовете им съвпадали, не се заглушавали един друг. С една дума - като за тях бивало   Joy  Joy  Joy Пък Амстердамеца накрая се почуди и на последната спортна снимка на Елка - с йога се занимавала, повдигала с две ръце цялото тяло  Rolling Eyes Та нищо съществено  smile3502
Ей това завистта им няма спирка значи, къде са тръгнали да сравняват Сера с Елка   ooooh! Елка е на много нива над Сера

ЕЛКА Е призната за най красива актриса и Енгин за актьор... Ето и сертификата

#new от сайта Tvloungetr

По итогам голосования на этом сайте, Эльчин Сангу признана "Самой красивой актрисой", такой сертификат отправили ей ❤

и градовете където ще се излъчи филма

# 569

Тери, не се наемам да превеждам поезия  Simple Smile  Дано Темпи го направи.

То и на мен не ми се получи прелестно, ама като им е такъв изказа  ooooh! ooooh!

Все пак, заповядайте  Hug Hug

Скрит текст:
Тази вода никога няма да спре

Като сняг ще те покрия
Цветята вътре в теб
Едно по едно ще потреперят

Безсънието ти личи
Струпалите се мисли
Една по една ми разкажи

Ти винаги си предпазлива
Аз винаги си забранявам
Пред нас има язовирна стена