След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -232ღღ

• 72 027
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Погледа на Баръш когато го питат за делото по време на снимките/ май става въпрос за случката с объркана хотелска стая /.Grin

Mr. Green ако е за това то е очеИзвадно, че Боре и понатие си няма за подобно дело  Joy Joy
Много добре му следях реакцията на Боре точно за тоя въпрос. Преди да го питат беше се засмял до ушите , а стана ли въпрос за делото така избяга и се намръщи ядосан както при Елка по миналата седмица когато я питаха за сватбените фотошоп снимки, избяга като дявол от тамян. Grinning

# 601
  • София
Е, браво на Бтв! Ако го бяха сложили в 6:00ч сутринта, щеше да е още по-добре.

# 602
  • Още у мъглата ...

Определено Naughty Mr. Green Поне за настроение преди работа  Joy Joy Joy

Мише  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 603
Абе не писах ли пост да питам какво дело учудвало Боце? Или съм мислела да напиша  newsm78 Че не си го виждам, кво остава за отговор  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 604
Абе не писах ли пост да питам какво дело учудвало Боце? Или съм мислела да напиша  newsm78 Че не си го виждам, кво остава за отговор  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ето бе  Mr. Green Hug Hug

Когато се раздуха случая, че по време на снимките на острова, Боре бил излязъл от стаята на Елка една сутрин и тогава Елка беше споменала, че ще съди ама тв ли беше не си спомням точно  Whistling Joy то тогава всеки втори говореше за този случай  Mr. Green а иначе според Борко феновете си искат Дефмер, не е Елбар  hahaha hahaha заблудааааа  Joy

# 605
И аз не съм добре  ooooh! Joy

# 606

Случва се, джанъм  Hug Hug То на луди станахме от толкова емоции тая седмица  Joy Joy Joy

# 607

Случва се, джанъм  Hug Hug То на луди станахме от толкова емоции тая седмица  Joy Joy Joy
Най-лошото е, че още не си виждам поста  rotfImbo rotfImao rotfImao

# 608
  • София

То бива да нямаш хабер от рейтинг, ама да бяха прочели 3-4 реда за сериала и отзивите от него. Чувам, че са закупили "Дръзки и красиви" за праймтайм. Чудесно, харесвам Туба и Киво, събраха ги на екран, възложиха се много надежди на този проект, но не можаха да използват и 1/3 от потенциала на двамата. Изобщо не смятам, че това е успешен проект за двамата на фона на това, което са изиграли с годините.

Гъбак  Hug

# 609
  • Още у мъглата ...

То бива да нямаш хабер от рейтинг, ама да бяха прочели 3-4 реда за сериала и отзивите от него. Чувам, че са закупили "Дръзки и красиви" за праймтайм. Чудесно, харесвам Туба и Киво, събраха ги на екран, възложиха се много надежди на този проект, но не можаха да използват и 1/3 от потенциала на двамата. Изобщо не смятам, че това е успешен проект за двамата на фона на това, което са изиграли с годините.

Гъбак  Hug

Нямаше да е зле да прочетат, но явно не са се напънали много (да не кажа хич) Rolling Eyes. Да не кажем, че и това, което са прочели, нещо им се разминава, защото Ашка получи пеперуда за най-хубава романтична комедия за 2016 г., а за каква преса ми говорят, че ги е избрала за 2015 г., нещо не се сещам Thinking ooooh! Освен ако имат предвид мишоците тогава Thinking
Абе май и те не знаят какво пишат ooooh! ooooh!

# 610
Абе не писах ли пост да питам какво дело учудвало Боце? Или съм мислела да напиша  newsm78 Че не си го виждам, кво остава за отговор  hahaha hahaha hahaha hahaha

newsm78  newsm78
Не знам кво става, ама и моя пост не си виждам, къде писах, че Елка напускала каста на Гюлизар  Rolling Eyes
Тя Дидолинка го е сложила, та поне да ви кажа пак ЗДРАВЕЙТЕ  Hug  Hug  Hug

# 611
# 612
Момичета Hug
Новината за излъчването на сериала в България е достигнала и до арабските феновете. Поздравяват с пост и пожелават успех и висок рейтинг.
Много мило от тяхна страна! Blush
https://www.instagram.com/p/BbCxO8RFo87/
https://www.instagram.com/p/BbCzt8Olkol/
А тук даже са си превели коментари.

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 21:14 от adrianaxx124

# 613

Мерт - женкар - и страхотен скандал в ТТ - Шенол да вземел мерки за изтичане на кадри от филма

https://vk.com/video?z=video-96725873_456240888%2Fpl_cat_updates … sp;    

# 614
  • Още у мъглата ...
Момичета Hug
Новината за излъчването на сериала в България е достигнала и до арабските феновете. Поздравяват с пост и пожелават успех и висок рейтинг.
Много мило от тяхна страна! Blush
https://www.instagram.com/p/BbCxO8RFo87/
https://www.instagram.com/p/BbCzt8Olkol/
А тук даже са си превели коментари Heart Eyes

Аз я пуснах така изрязана новината в туити, за да информирам феновете (както и Елка и Борко Wink), че и в България ще се излъчва и се радвам, че са я отразили и в инста  Party Party Party

То може да ни е яд, че ще го излъчват от 13:30 тъпанарите, но пък нека си кажем, че и в БГ ще се излъчва Grinning Crazy

Адриана Hug Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт