След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -232ღღ

• 72 017
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
  • Още у мъглата ...
И аз хич не им държа на некадърното озвучение и нарязаните серии, ама и аз побеснях  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Толкова исках да прекарвам вечерите си с Дефом, ама не  #Cussing out #Cussing out Мръсни, гадни идиоти  #2gunfire #2gunfire Иначе подчертават, че е обявен за най- добър сериал за 2015  ooooh! ooooh! ами 2016, ами 2017  ooooh! ooooh! Малоумници  #2gunfire #2gunfire

Габи, аз по тая причина все още си пазя всички серии със субтитри на компа  Whistling Whistling Доста място заемат и брат ми доста мърмори, ама не ми пука  Mr. Green Mr. Green

Приказката малко я разредих, ама ще се опитам скоро пак да вляза в ритъм  Hug Hug

Мани, много са зле #Sniper #Sniper #Sniper, и не защото сме пристрастни към нашето си дизи, а защото фактите говорят кое турско дизи е най-коментираното там, както и едно най-рейтинговите Peace Ама не, вечер трябва да дават драми и сълзи и като се наревеш да си легнеш  ooooh! ooooh!

А дано пък, защото е блог, да е грешна информацията  Wink Laughing

# 586
  • Sofia, Bulgaria
И аз хич не им държа на некадърното озвучение и нарязаните серии, ама и аз побеснях  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Толкова исках да прекарвам вечерите си с Дефом, ама не  #Cussing out #Cussing out Мръсни, гадни идиоти  #2gunfire #2gunfire Иначе подчертават, че е обявен за най- добър сериал за 2015  ooooh! ooooh! ами 2016, ами 2017  ooooh! ooooh! Малоумници  #2gunfire #2gunfire

Габи, аз по тая причина все още си пазя всички серии със субтитри на компа  Whistling Whistling Доста място заемат и брат ми доста мърмори, ама не ми пука  Mr. Green Mr. Green

Приказката малко я разредих, ама ще се опитам скоро пак да вляза в ритъм  Hug Hug

smile3516  newsm10 Малоумници,що закупуват само вече преведени сериали newsm48

newsm11

# 587
  • Още у мъглата ...
Hug Hug Hug

Габи е пророк  Joy Joy Joy отдавна позна какво ще стане  Party

Joy Joy Joy

Е то затова съм "Екстри" ... от екстрасенс hahaha hahaha hahaha

Еми Hug Heart Eyes Heart Eyes

Hug Heart Eyes Господ здраве да ти дава , да правиш още по-хубави и пророчески ФШ  LaughingЗасичаме се и на друго място мисля, макар че там съм по-рядко, не ми стига времето  Laughing

Мерсиии  Hug Heart Eyes
Е, ами кот каже кълбото  Mr. Green Joy Joy Ще правя, пък да видим колко ще съм пророческа Laughing
Те в туити ме карат да правя сватбени шопове, за да се сбъднело Laughing Ама на мен още не ми го е казало кълбото Wink Joy Joy

# 588
  • Още у мъглата ...
Може ли някой да ми каже тези двамата какво философстват по темата? newsm78
Благодаря предварително!!!

https://www.youtube.com/watch?v=vlpeNYhNjkE

Ето това  Mr. Green
Скрит текст:
Д: Итак...прокомментируй ка Серен...как тебе Барыш и Эльчин?
С: Ну...это песня в которой нет мелизмов...то есть хочу сказать что в этой песне нет крутых мест...мягкая, песня о любви, которую может спеть каждый, даже ты, если возьмешь пару уроков...
Д: Даже я смогу спеть?
С: Ну то есть все у кого есть уши и чувство ритма могут петь...нужны уши и чувство ритма... Очень мягкая, сладкая песня...то есть например о них мы не можем сказать Серенай Сарыкая...
Д: Она тоже хорошо поет?
С: Как по мне она очень хорошая певица, Серенай...
Д: Даже так?
С: Необыкновенная певица... Но и она (Э) простой позой и голосом дополнила, то есть настолько красивая девушка... Ведь некоторым людям делают озвучку, а раньше во многих фильмах, женщина очень красивая и мужчина очень поивлекательный...
Д: А голоса писклявые типа?
С: Нет, их озвучивали другие...а когда годы спустя они говорили своим голосом получалось ужасно...
А здесь довольно сладко, ну и песня не сложная...
Д: Но это классическая песня Бюлента Октача "Эта вода никогда не остановится" ее спели, название фильма "Время счастья", т.к. рассказывается романтическая история то эта песня подошла...
С: Приятно получилось, красиво...
Д: Фильм выйдет в прокат 10 ноября... У Эльчин оперное образование, т.е. музыкальное образование есть...
С: Эльчин мне очень нравится, она везде мне нравится...
Д: Она актриса которая обучалась опере... Мне понравилось...может если бы выбрали другую песню...не знаю... Наверное Октач сейчас в гневе, злится там слыша нас...
С: То есть песня... была бы с мелизмами... Но еще очень важно чтобы в дуэте совпадали тона у мужчины и женщины, женщине надо хорошо...
Д: Не совпали?
С: Да нет же...я не это хотела сказать...как тебе объяснить...например, тон женщины может не подойти мужчине и тогда его голос вообще не будет слышно...
Д: Например ты о нашем дуэте подумай...
С: Мы с тобой нормально говорить не можем...
Д: Т.к. наши тона изнутри не совпадают...))
С: Мы когда разговариваем наши тона не совпадают, совсем не получится...
Д: Хорошо...а у них совпали?
С: Они нашли середину и голоса обоих звучат нормально, наравне...не так что один хорошо звучит, его голос сияет а другой не сияет...поэтому они выбрали такую песню...была бы с мелизмами не получилось бы, высоко потому что...а так хорошо... В конце концов самое важное здесь рассказать о любви...у них и танца то нет...
Д: Ну и ладно...10 ноября фильм выйдет в прокат...т.е. со следующей недели в прокате...

Д: Итак... а Эльчин заинтересовалась йогой...очень сложное упражнение да?
С: Очень сложно...иииии...очень сложно...
Д: Да уж...так стоять...потрясающе... Это ее учитель йоги выложила...на двух руках держит все тело...поздравляю...

С две думи - похвалиха ги, със стиснати зъби  Mr. Green Тая нарисувана гъска разправя, че песента е лека, приятна, не е трудна, всеки, който е взел един-два урока може да я изпее, дори те двамата можели. Елка допълвала с поза и красота, та им се получило. Е, не била като Сера, щото Посерка била уникална  Stop Но общо взето хубава песен, за любов, гласовете им съвпадали, не се заглушавали един друг. С една дума - като за тях бивало   Joy  Joy  Joy Пък Амстердамеца накрая се почуди и на последната спортна снимка на Елка - с йога се занимавала, повдигала с две ръце цялото тяло  Rolling Eyes Та нищо съществено  smile3502
Ей това завистта им няма спирка значи, къде са тръгнали да сравняват Сера с Елка   ooooh! Елка е на много нива над Сера

Скрит текст:
ЕЛКА Е призната за най красива актриса и Енгин за актьор... Ето и сертификата

#new от сайта Tvloungetr

По итогам голосования на этом сайте, Эльчин Сангу признана "Самой красивой актрисой", такой сертификат отправили ей ❤[/b]

и градовете където ще се излъчи филма

Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Леле, направо се вбесих още като я слушах още на турски и чух любимото ми име Серенай Sick #Cussing out и как го каза с кеф, а за нашите "яни ...", абе мани #Cussing out
Извинете и пардон, ама Елка е с професионално оперно образование Naughty Няма току-така да приемат някого, пък и да завърши такова образование, ако не става Whistling

# 589
Погледа на Баръш когато го питат за делото по време на снимките/ май става въпрос за случката с объркана хотелска стая /.Grin

# 590
Скрит текст:

Габи, аз по тая причина все още си пазя всички серии със субтитри на компа  Whistling Whistling Доста място заемат и брат ми доста мърмори, ама не ми пука  Mr. Green Mr. Green

Приказката малко я разредих, ама ще се опитам скоро пак да вляза в ритъм  Hug Hug

Мани, много са зле #Sniper #Sniper #Sniper, и не защото сме пристрастни към нашето си дизи, а защото фактите говорят кое турско дизи е най-коментираното там, както и едно най-рейтинговите Peace Ама не, вечер трябва да дават драми и сълзи и като се наревеш да си легнеш  ooooh! ooooh!

Официално е инфото, има го в сайта им  Peace Peace Ама аз таман ги нахраних едно хубави на официалната им страница у фейса.. и после пак.. и пак.. барем се усетят колко са зле  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 591
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Официално е инфото, има го в сайта им  Peace Peace Ама аз таман ги нахраних едно хубави на официалната им страница у фейса.. и после пак.. и пак.. барем се усетят колко са зле  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Пфууу, значи е вярно ooooh!
Ами добре си направила, че си ги нахранила, пък си е и обедно време, да не им е гладно  Naughty Mr. Green Joy Joy
Аз пък нямам фейс, но ще видя дали някъде мога и аз да споделя моето "удовлетворение" от часа на излъчването Mr. Green

Не знам дали ще се усетят, дано Whistling По-скоро ще се усетят, ама дали ще могат да превъртят програмната си схема newsm78 Whistling

# 592
Хич не ме интересува какво ще правят, ама къде им бяха набрала, преминаха всякаква граница  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 593
Здравейте имало слухове за Гюлизар  че Елчин можело да напусне проекта или партньор да и е Берк Джанкат

# 594
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Погледа на Баръш когато го питат за делото по време на снимките/ май става въпрос за случката с объркана хотелска стая /.Grin

Mr. Green ако е за това то е очеИзвадно, че Боре и понатие си няма за подобно дело  Joy Joy

# 595
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Когато се раздуха случая, че по време на снимките на острова, Боре бил излязъл от стаята на Елка една сутрин и тогава Елка беше споменала, че ще съди ама тв ли беше не си спомням точно  Whistling Joy то тогава всеки втори говореше за този случай  Mr. Green а иначе според Борко феновете си искат Дефмер, не е Елбар  hahaha hahaha заблудааааа  Joy

# 596
Развратникът Мерт  Crazy Crazy https://vk.com/video-96725873_456240888

И Баръш и Керем за Гаранти банк  Mr. Green Mr. Green  https://vk.com/video-96725873_456240889

# 597
Може ли някой да ми каже тези двамата какво философстват по темата? newsm78
Благодаря предварително!!!

https://www.youtube.com/watch?v=vlpeNYhNjkE

Ето това  Mr. Green
Скрит текст:
Д: Итак...прокомментируй ка Серен...как тебе Барыш и Эльчин?
С: Ну...это песня в которой нет мелизмов...то есть хочу сказать что в этой песне нет крутых мест...мягкая, песня о любви, которую может спеть каждый, даже ты, если возьмешь пару уроков...
Д: Даже я смогу спеть?
С: Ну то есть все у кого есть уши и чувство ритма могут петь...нужны уши и чувство ритма... Очень мягкая, сладкая песня...то есть например о них мы не можем сказать Серенай Сарыкая...
Д: Она тоже хорошо поет?
С: Как по мне она очень хорошая певица, Серенай...
Д: Даже так?
С: Необыкновенная певица... Но и она (Э) простой позой и голосом дополнила, то есть настолько красивая девушка... Ведь некоторым людям делают озвучку, а раньше во многих фильмах, женщина очень красивая и мужчина очень поивлекательный...
Д: А голоса писклявые типа?
С: Нет, их озвучивали другие...а когда годы спустя они говорили своим голосом получалось ужасно...
А здесь довольно сладко, ну и песня не сложная...
Д: Но это классическая песня Бюлента Октача "Эта вода никогда не остановится" ее спели, название фильма "Время счастья", т.к. рассказывается романтическая история то эта песня подошла...
С: Приятно получилось, красиво...
Д: Фильм выйдет в прокат 10 ноября... У Эльчин оперное образование, т.е. музыкальное образование есть...
С: Эльчин мне очень нравится, она везде мне нравится...
Д: Она актриса которая обучалась опере... Мне понравилось...может если бы выбрали другую песню...не знаю... Наверное Октач сейчас в гневе, злится там слыша нас...
С: То есть песня... была бы с мелизмами... Но еще очень важно чтобы в дуэте совпадали тона у мужчины и женщины, женщине надо хорошо...
Д: Не совпали?
С: Да нет же...я не это хотела сказать...как тебе объяснить...например, тон женщины может не подойти мужчине и тогда его голос вообще не будет слышно...
Д: Например ты о нашем дуэте подумай...
С: Мы с тобой нормально говорить не можем...
Д: Т.к. наши тона изнутри не совпадают...))
С: Мы когда разговариваем наши тона не совпадают, совсем не получится...
Д: Хорошо...а у них совпали?
С: Они нашли середину и голоса обоих звучат нормально, наравне...не так что один хорошо звучит, его голос сияет а другой не сияет...поэтому они выбрали такую песню...была бы с мелизмами не получилось бы, высоко потому что...а так хорошо... В конце концов самое важное здесь рассказать о любви...у них и танца то нет...
Д: Ну и ладно...10 ноября фильм выйдет в прокат...т.е. со следующей недели в прокате...

Д: Итак... а Эльчин заинтересовалась йогой...очень сложное упражнение да?
С: Очень сложно...иииии...очень сложно...
Д: Да уж...так стоять...потрясающе... Это ее учитель йоги выложила...на двух руках держит все тело...поздравляю...

С две думи - похвалиха ги, със стиснати зъби  Mr. Green Тая нарисувана гъска разправя, че песента е лека, приятна, не е трудна, всеки, който е взел един-два урока може да я изпее, дори те двамата можели. Елка допълвала с поза и красота, та им се получило. Е, не била като Сера, щото Посерка била уникална  Stop Но общо взето хубава песен, за любов, гласовете им съвпадали, не се заглушавали един друг. С една дума - като за тях бивало   Joy  Joy  Joy Пък Амстердамеца накрая се почуди и на последната спортна снимка на Елка - с йога се занимавала, повдигала с две ръце цялото тяло  Rolling Eyes Та нищо съществено  smile3502
Ей това завистта им няма спирка значи, къде са тръгнали да сравняват Сера с Елка   ooooh! Елка е на много нива над Сера

Скрит текст:
ЕЛКА Е призната за най красива актриса и Енгин за актьор... Ето и сертификата

#new от сайта Tvloungetr

По итогам голосования на этом сайте, Эльчин Сангу признана "Самой красивой актрисой", такой сертификат отправили ей ❤[/b]

и градовете където ще се излъчи филма

Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Леле, направо се вбесих още като я слушах още на турски и чух любимото ми име Серенай Sick #Cussing out и как го каза с кеф, а за нашите "яни ...", абе мани #Cussing out
Извинете и пардон, ама Елка е с професионално оперно образование Naughty Няма току-така да приемат някого, пък и да завърши такова образование, ако не става Whistling

Габунчи  Heart Eyes Heart Eyes Hug мани, тая русата два пъти едно и също не казва, с за Сера че била изключителна  ooooh! нямам думи

#2gunfire #2gunfire #2gunfire а тия от БТВ си мислят, че сериала Д Толгахан и оная е по рейтингов много се лъжат, затова го приключиха набързо 2-я сезон

# 598
Има слухове, че Елка няма да участва в сериала Гюлизар, източници твърдят че за гл.роля е избран Берк Джанкат - много го харесвам и е сладур.......предполага се, че Елка ще си партнира с Енгин в новия му сериал.....дано да не е вярно това  Praynig

Как пишет Бирсен, под обсуждения попали два вопроса
1.Эльчин может покинуть проект "Гулизар "
2.В главной мужской роли будет Берк Джанкат.(Искандер из ВВ Кесем )
P.S опять же непотвержденная информация!Как вам Берк, в роли предпологаемого партнера?

# 599
  • Още у мъглата ...
Има слухове, че Елка няма да участва в сериала Гюлизар, източници твърдят че за гл.роля е избран Берк Джанкат - много го харесвам и е сладур.......предполага се, че Елка ще си партнира с Енгин в новия му сериал.....дано да не е вярно това  Praynig

Как пишет Бирсен, под обсуждения попали два вопроса
1.Эльчин может покинуть проект "Гулизар "
2.В главной мужской роли будет Берк Джанкат.(Искандер из ВВ Кесем )
P.S опять же непотвержденная информация!Как вам Берк, в роли предпологаемого партнера?

Уххх, не ща да играе с Енгин Whistling Whistling
Берк звучи пасващ поне визуално Peace, като актьор не знам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт