След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -232ღღ

• 72 017
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
Скрит текст:

Тери, не се наемам да превеждам поезия  Simple Smile  Дано Темпи го направи.

То и на мен не ми се получи прелестно, ама като им е такъв изказа  ooooh! ooooh!
Все пак, заповядайте  Hug Hug

Скрит текст:
Тази вода никога няма да спре

Като сняг ще те покрия
Цветята вътре в теб
Едно по едно ще потреперят

Безсънието ти личи
Струпалите се мисли
Една по една ми разкажи

Ти винаги си предпазлива
Аз винаги си забранявам
Пред нас има язовирна стена
Но тази вода никога няма да спре

Пълен е животът
Течащ като извор
Невярващите чакат

Заложи надеждите си
Не ги задържа в джоба си /в себе си/
Приятелите ти не разбират

Ти винаги си предпазлива
Аз винаги си забранявам

Като нар бе скрила красотата ти
Толкова много ти бе дадена
Но хората не повярваха

Мълча, мълча, не проговори
След това избяга, без да погледнеш назад
Хората изненада

Ти винаги си предпазлива
Аз винаги си забранявам

Темпи, благодаря  bouquet  Добре се е получило  Laughing

# 571
Скрит текст:

Тери, не се наемам да превеждам поезия  Simple Smile  Дано Темпи го направи.

То и на мен не ми се получи прелестно, ама като им е такъв изказа  ooooh! ooooh!
Все пак, заповядайте  Hug Hug

Скрит текст:
Тази вода никога няма да спре

Като сняг ще те покрия
Цветята вътре в теб
Едно по едно ще потреперят

Безсънието ти личи
Струпалите се мисли
Една по една ми разкажи

Ти винаги си предпазлива
Аз винаги си забранявам

Пълен е животът
Течащ като извор
Невярващите чакат

Заложи надеждите си
Не ги задържа в джоба си /в себе си/
Приятелите ти не разбират

Ти винаги си предпазлива
Аз винаги си забранявам

Като нар бе скрила красотата ти
Толкова много ти бе дадена
Но хората не повярваха

Мълча, мълча, не проговори
След това избяга, без да погледнеш назад
Хората изненада

Ти винаги си предпазлива
Аз винаги си забранявам

Темпи, благодаря  bouquet  Добре се е получило  Laughing

Не е красиво като оригинала и трябва малко повече мисъл, за да се разбере какво иска да каже автора на текста, ама  Whistling Whistling с техния език, преведен на нашия, почти винаги се получава така  Mr. Green

# 572
# 573
Може ли някой да ми каже тези двамата какво философстват по темата? newsm78
Благодаря предварително!!!

https://www.youtube.com/watch?v=vlpeNYhNjkE

Ето това  Mr. Green
Скрит текст:
Д: Итак...прокомментируй ка Серен...как тебе Барыш и Эльчин?
С: Ну...это песня в которой нет мелизмов...то есть хочу сказать что в этой песне нет крутых мест...мягкая, песня о любви, которую может спеть каждый, даже ты, если возьмешь пару уроков...
Д: Даже я смогу спеть?
С: Ну то есть все у кого есть уши и чувство ритма могут петь...нужны уши и чувство ритма... Очень мягкая, сладкая песня...то есть например о них мы не можем сказать Серенай Сарыкая...
Д: Она тоже хорошо поет?
С: Как по мне она очень хорошая певица, Серенай...
Д: Даже так?
С: Необыкновенная певица... Но и она (Э) простой позой и голосом дополнила, то есть настолько красивая девушка... Ведь некоторым людям делают озвучку, а раньше во многих фильмах, женщина очень красивая и мужчина очень поивлекательный...
Д: А голоса писклявые типа?
С: Нет, их озвучивали другие...а когда годы спустя они говорили своим голосом получалось ужасно...
А здесь довольно сладко, ну и песня не сложная...
Д: Но это классическая песня Бюлента Октача "Эта вода никогда не остановится" ее спели, название фильма "Время счастья", т.к. рассказывается романтическая история то эта песня подошла...
С: Приятно получилось, красиво...
Д: Фильм выйдет в прокат 10 ноября... У Эльчин оперное образование, т.е. музыкальное образование есть...
С: Эльчин мне очень нравится, она везде мне нравится...
Д: Она актриса которая обучалась опере... Мне понравилось...может если бы выбрали другую песню...не знаю... Наверное Октач сейчас в гневе, злится там слыша нас...
С: То есть песня... была бы с мелизмами... Но еще очень важно чтобы в дуэте совпадали тона у мужчины и женщины, женщине надо хорошо...
Д: Не совпали?
С: Да нет же...я не это хотела сказать...как тебе объяснить...например, тон женщины может не подойти мужчине и тогда его голос вообще не будет слышно...
Д: Например ты о нашем дуэте подумай...
С: Мы с тобой нормально говорить не можем...
Д: Т.к. наши тона изнутри не совпадают...))
С: Мы когда разговариваем наши тона не совпадают, совсем не получится...
Д: Хорошо...а у них совпали?
С: Они нашли середину и голоса обоих звучат нормально, наравне...не так что один хорошо звучит, его голос сияет а другой не сияет...поэтому они выбрали такую песню...была бы с мелизмами не получилось бы, высоко потому что...а так хорошо... В конце концов самое важное здесь рассказать о любви...у них и танца то нет...
Д: Ну и ладно...10 ноября фильм выйдет в прокат...т.е. со следующей недели в прокате...

Д: Итак... а Эльчин заинтересовалась йогой...очень сложное упражнение да?
С: Очень сложно...иииии...очень сложно...
Д: Да уж...так стоять...потрясающе... Это ее учитель йоги выложила...на двух руках держит все тело...поздравляю...

С две думи - похвалиха ги, със стиснати зъби  Mr. Green Тая нарисувана гъска разправя, че песента е лека, приятна, не е трудна, всеки, който е взел един-два урока може да я изпее, дори те двамата можели. Елка допълвала с поза и красота, та им се получило. Е, не била като Сера, щото Посерка била уникална  Stop Но общо взето хубава песен, за любов, гласовете им съвпадали, не се заглушавали един друг. С една дума - като за тях бивало   Joy  Joy  Joy Пък Амстердамеца накрая се почуди и на последната спортна снимка на Елка - с йога се занимавала, повдигала с две ръце цялото тяло  Rolling Eyes Та нищо съществено  smile3502

Добро утро! Heart Eyes

Диди, благодаря за превода! Hug

# 574
Добро утро, сладурки!  Hug
Голямо шоу става в инстаграма на Гупсе.  Вече не се ядосвам, че постоянно търси начини да провокира феновете. Grinning
Днес е качила снимка облечена в тениска на Баръш по думите на феновете и я обвиняват, че от злоба постоянно търсила начини да покаже, че е с Баръш.
Така я обиждат, че се чудя как още не си е закрила коментарите.. Thinking
Успешен и усмихнат ден,момичета! Kissing Heart

# 575
  • Sofia, Bulgaria
     Добър ден на всички Hug Hug Hug

Снощи папараците са изловили Борето за коменар Flutter Grinning

https://vk.com/video-96725873_456240884

# 576
Обаче е паднала голяма обработка на гласа на Боре, иначе щеше да вие като вълк на месечина  Mr. Green
След Найно, тук е като славей  rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 577
Привет   Hug Hug Hug

Ето го и интервюто

— В прошлый раз мы Вас упустили
— В тот день говорил,еще раз скажу.Я не тороплюсь, но 8-го у нас гала-премьера.Итак много о чем поговорим.Сейчас поужинал,еду домой.Не знаю даже,что сказать.
— Сегодня,например вышел клип с вашим с Эльчин дуэтом.Его много обсуждали
— Да,людям понравилось
— Какие были отзывы?
— Да,понравилось,т.к до этого мы ничего такого совместного не делали.Кажется,люди не ожидали,но хотели.Удивились,понравилось и мы довольны.
— У вас ранее был опыт в подобном?
— Нет,конечно.Но Эльчин окончила оперный вокал. Она в этом намного талантливее меня.8-го у нас гала-премьера.Мы в волнении.Посмотрим.. Разделим с вами это волнение
— Вас не мучали сомнения "смогу я или нет",когда вам это предложили
— Конечно были.В этом вопросе очень помог Харун. Вышла прекрасная вещь.Думаю,что и людям понравилось.
— Понравилось.И ваш голос очень понравился
— Спасибо им!
— Не думаете продолжить?
— Нет,нет.Это не мое.Хорошо.Спасибо.Всего доброго!
— Еще выходила новость,что будет заведено судебное дело.Не хотите сказать что-нибудь об этом
— Что? Судебное дело?
— Выходили же слухи во время съемок.

Тук преводачката е пропуснала когато Борко отново подчертава, че с Елка са много добри приятели и нищо повече  Mr. Green
 newsm78какво дело пак ще се води

Краткий перевод 2 видео:

Ведущие обсуждают клип Эльчин и Барыша. Ведущая говорит, чтобы они подумали о записи общего альбома, с парой песен, потому что их двоих очень любят.
Посмотрели видео за кадром фотосессии Vogue, сказали, что они действительно очень подходят, поклонники правы.
Говорят, что очень хорошая реклама у фильма, который выйдет 10 ноября. Очень много говорят про их фильм.

# 578
Темпи, благодаря за превода  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Обаче е паднала голяма обработка на гласа на Боре, иначе щеше да вие като вълк на месечина  Mr. Green
След Найно, тук е като славей  rotfImbo rotfImao rotfImbo
smile3521 newsm62

# 579
  • Още у мъглата ...
Хехоооо, здравейтеее Grinning Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хай да се намъкна за малко пак Grinning

Много готина реклама са спретнали и на автобуси  Wink Heart Eyes Супер сладурско Grinning
Браво на продуцентите, знаят си работата smile3501

И си спретнах разговор на спирката:
-Кой автобус чакаш?
-Елбарския Wink Laughing

# 580
http://www.btv.bg/seriali/liubov-pod-naem/gallery/

Ашка почва по БТВ, ама по обяд  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 581
  • Още у мъглата ...
Hug Hug Hug

Габи е пророк  Joy Joy Joy отдавна позна какво ще стане  Party

Joy Joy Joy

Е то затова съм "Екстри" ... от екстрасенс hahaha hahaha hahaha

Еми Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 582
  • Още у мъглата ...

Лелеееее, ега ти смотльовците  ooooh! ooooh! ooooh!
Ще ми дават в прайм тайма разни сериали с рейтинги 2-3, а Ашка по обяд Whistling

То не че ми е зор за дизито с озвучаване, а не със субтитри, както със сигурност ще е, но е въпрос на уважение към един рейтингов сериал Peace

Значи, който не е теглил преведените серии, да побърза да си ги изтегли, защото тези веднага ще затрият всичко по нета де що има преведено Whistling Peace

Темпи  Hug Hug Heart Eyes

Много тенкю за приказката, аз си я чета  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 583
Hug Hug Hug

Габи е пророк  Joy Joy Joy отдавна позна какво ще стане  Party

Joy Joy Joy

Е то затова съм "Екстри" ... от екстрасенс hahaha hahaha hahaha

Еми Hug Heart Eyes Heart Eyes

Hug Heart Eyes Господ здраве да ти дава , да правиш още по-хубави и пророчески ФШ  LaughingЗасичаме се и на друго място мисля, макар че там съм по-рядко, не ми стига времето  Laughing

# 584
И аз хич не им държа на некадърното озвучение и нарязаните серии, ама и аз побеснях  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Толкова исках да прекарвам вечерите си с Дефом, ама не  #Cussing out #Cussing out Мръсни, гадни идиоти  #2gunfire #2gunfire Иначе подчертават, че е обявен за най- добър сериал за 2015  ooooh! ooooh! ами 2016, ами 2017  ooooh! ooooh! Малоумници  #2gunfire #2gunfire

Габи, аз по тая причина все още си пазя всички серии със субтитри на компа  Whistling Whistling Доста място заемат и брат ми доста мърмори, ама не ми пука  Mr. Green Mr. Green

Приказката малко я разредих, ама ще се опитам скоро пак да вляза в ритъм  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт