След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -232ღღ

• 71 992
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
  • Още у мъглата ...

Мерт - женкар - и страхотен скандал в ТТ - Шенол да вземел мерки за изтичане на кадри от филма

https://vk.com/video?z=video-96725873_456240888%2Fpl_cat_updates … sp;    

Ами да, то и аз писах на Шенол, защото е супер тъпо да изтичат кадри и то 4-5 дена преди премиерата  #Cussing out #Cussing out

Еми Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 616
Момичета Hug
Новината за излъчването на сериала в България е достигнала и до арабските феновете. Поздравяват с пост и пожелават успех и висок рейтинг.
Много мило от тяхна страна! Blush
https://www.instagram.com/p/BbCxO8RFo87/
https://www.instagram.com/p/BbCzt8Olkol/
А тук даже са си превели коментари Heart Eyes

Аз я пуснах така изрязана новината в туити, за да информирам феновете (както и Елка и Борко Wink), че и в България ще се излъчва и се радвам, че са я отразили и в инста  Party Party Party

То може да ни е яд, че ще го излъчват от 13:30 тъпанарите, но пък нека си кажем, че и в БГ ще се излъчва Grinning Crazy

Адриана Hug Heart Eyes Heart Eyes
Супер!! Kissing Heart Heart Kissing Heart

# 617
  • Още у мъглата ...
Момичета Hug
Новината за излъчването на сериала в България е достигнала и до арабските феновете. Поздравяват с пост и пожелават успех и висок рейтинг.
Много мило от тяхна страна! Blush
https://www.instagram.com/p/BbCxO8RFo87/
https://www.instagram.com/p/BbCzt8Olkol/
А тук даже са си превели коментари Heart Eyes

Аз я пуснах така изрязана новината в туити, за да информирам феновете (както и Елка и Борко Wink), че и в България ще се излъчва и се радвам, че са я отразили и в инста  Party Party Party

То може да ни е яд, че ще го излъчват от 13:30 тъпанарите, но пък нека си кажем, че и в БГ ще се излъчва Grinning Crazy

Адриана Hug Heart Eyes Heart Eyes
Супер!! Kissing Heart Heart Kissing Heart
Hug Heart Eyes

# 618

Мерт - женкар - и страхотен скандал в ТТ - Шенол да вземел мерки за изтичане на кадри от филма

Ами да, то и аз писах на Шенол, защото е супер тъпо да изтичат кадри и то 4-5 дена преди премиерата  #Cussing out #Cussing out

Е аз не сварих , чак сега имам свободно време , ама наистина е тъпо...те гледам билетите за Германия продадени , втори салон отварят, хората ще отидат да гледат любимците си..........
Интересно е , че е изтърван откъс....испанци го пускат....може да е нарочно.....да предизвика интерес в Европа  newsm78. Чувала съм,че и други продуценти са го правели.....реклама  Mr. Green

# 619
  • Още у мъглата ...

Е аз не сварих , чак сега имам свободно време , ама наистина е тъпо...те гледам билетите за Германия продадени , втори салон отварят, хората ще отидат да гледат любимците си..........
Интересно е , че е изтърван откъс....испанци го пускат....може да е нарочно.....да предизвика интерес в Европа  newsm78. Чувала съм,че и други продуценти са го правели.....реклама  Mr. Green

И аз прочетох, че тръгнал от испански акаунт, но вината според мен е в някой от екипа на филма, защото няма как да се пусне от фен, ако не е подаден от кухнята Whistling Peace

То реклама, хубаво реклама, но баш този откъс не е много реклама за феновете Joy Joy Joy Joy
Все едно Гало да е хубава реклама за онези 10-тина епизода на Ашка Mr. Green

# 620
Журналята не пропуснаха и този път да пришият Гупата към интервюто на Боре за Hello  Mr. Green

Скрит текст:
НЕ ТЕРПЛЮ ИЗБАЛОВАННЫХ (ДЕРЗКИХ) ЖЕНЩИН
Барыш Ардуч проживающий 2 года любовь с ГО дал интервью журналу HELLO. Сказал что хочет жениться и иметь детей. А вот и его откровения:
* Создание семьи не помешает моей работе.
* Не терплю, когда злоупотребляют моими добрыми намереньями, и бесцеремонных, избалованных женщин.
* Ради любви откажусь от некоторых вещей.
* Я был агрессивным человеком. Быстро загорался и кричал. Сейчас я намного спокойнее.

Не понасям разглезените /дръзки/ жени
БА, изживяващ 2-годишна любовна връзка с ГО даде интервю за сп. Hello. Казва, че иска да се ожени и да има деца. Ето и откровенията му:
- създаването на семейство няма да попречи на работата ми.
- не понасям да злоупотребяват с добрите ми намерения, както и безцеремонните, разглезени жени.
- Заради любовта съм готов да се откажа от някои неща.
- Бях агресивен човек. Бързо се палех и крещях. Сега съм много по-спокоен.

Че като не понася такъв тип жени, що ще при Гупито  newsm78
И не разбирам що я прилепват пак към това интервю. Човека казва, че вече му е време да се жени, пък преди три месеца накара Гупата пред камерите да каже, че няма се женят  Tired
Значи, вече иска се жени , ама не за Гупата, или ......... newsm78
Оф, отказвам се да се опитвам да разбера  smile3516

# 621
 Hug Wink

В Измир за 10.11 прожекциите са в 7 салона - 42 сеанса

В Берлин и Брюксел билетите са продадени , отварят втори салони  Crazy Laughing

Нашите любимци добре ще се представят - машината на Музафер работи  Peace

# 622

Сладурка  rotfImao

# 623
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Журналята не пропуснаха и този път да пришият Гупата към интервюто на Боре за Hello  Mr. Green

Скрит текст:
НЕ ТЕРПЛЮ ИЗБАЛОВАННЫХ (ДЕРЗКИХ) ЖЕНЩИН
Барыш Ардуч проживающий 2 года любовь с ГО дал интервью журналу HELLO. Сказал что хочет жениться и иметь детей. А вот и его откровения:
* Создание семьи не помешает моей работе.
* Не терплю, когда злоупотребляют моими добрыми намереньями, и бесцеремонных, избалованных женщин.
* Ради любви откажусь от некоторых вещей.
* Я был агрессивным человеком. Быстро загорался и кричал. Сейчас я намного спокойнее.

Не понасям разглезените /дръзки/ жени
БА, изживяващ 2-годишна любовна връзка с ГО даде интервю за сп. Hello. Казва, че иска да се ожени и да има деца. Ето и откровенията му:
- създаването на семейство няма да попречи на работата ми.
- не понасям да злоупотребяват с добрите ми намерения, както и безцеремонните, разглезени жени.
- Заради любовта съм готов да се откажа от някои неща.
- Бях агресивен човек. Бързо се палех и крещях. Сега съм много по-спокоен.

Че като не понася такъв тип жени, що ще при Гупито  newsm78
И не разбирам що я прилепват пак към това интервю. Човека казва, че вече му е време да се жени, пък преди три месеца накара Гупата пред камерите да каже, че няма се женят  Tired
Значи, вече иска се жени , ама не за Гупата, или ......... newsm78
Диде  Hug как да не я споменат Гупата като последната седмица беше в пълно забвение  Mr. Green нали са й дружки  Joy. Той Боре сам себе си не може разбере, та ние ли  Stop. За любовта обаче бил готов да се откаже от много неща  Flutter, че аз не виждам от какво се е отказал в името на любовта му към Гупа  Rolling Eyes. Отговора за мен - тя не е любовта  Naughty. Ако беше до сега да се беше бракувал и деца да е създал  Peace

# 624
# 625
Те са само приятели а как запъна на аркадаши

# 626
Е той още преди 3 години беше казал, че ако намерел жената на живота си щял да се ожени до 1 година. Нещо му се бави сватбата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да не би кучетата да са му децата с ГупсИ  Mr. Green

# 627
Е той още преди 3 години беше казал, че ако намерел жената на живота си щял да се ожени до 1 година. Нещо му се бави сватбата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Е, той още не е почнал като Кита да им вика деца и внуци  Joy  Joy  Joy

# 628

Е, той още не е почнал като Кита да им вика деца и внуци  Joy  Joy  Joy
Чакай  Mr. Green

# 629
Е той още преди 3 години беше казал, че ако намерел жената на живота си щял да се ожени до 1 година. Нещо му се бави сватбата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да не би кучетата да са му децата с ГупсИ  Mr. Green

Е, той още не е почнал като Кита да им вика деца и внуци  Joy  Joy  Joy
Диди  HugАма Кюса им вика така  Mr. Green

Оффф  smile3516 още не е излязло инфото за филма при нас излизат до 9-ти и все още програмата за 10 я няма, но на Кенан филма го излъчват в същото кино в което ще се излъчи и на нашите   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт