iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 90

• 68 474
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, трябва да купя омега 3 на баща ми, може ли да ми препоръчате нещо добро с по-ниска цена. Видях, че има препоръчани в предишни теми, но ми идват скъпички. Надявам се да има нещо добро до 15-20 лв. Най-поръчваните на Madre Labs дали са добри?

# 316
  • София
Здравейте, трябва да купя омега 3 на баща ми, може ли да ми препоръчате нещо добро с по-ниска цена. Видях, че има препоръчани в предишни теми, но ми идват скъпички. Надявам се да има нещо добро до 15-20 лв. Най-поръчваните на Madre Labs дали са добри?
На Madre Labs става Peace
Това е изгодно:
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Omega-3-180-EPA-120-DHA-200-Softgels/323
и може да я поръчаш с тази на по-ниска цена :
https://www.iherb.com/pr/Madre-Labs-Omega-3-Premium-Fish-Oil-No- … in-Softgels/62118
3 балсама получаваш БД

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 317
Някоя от вас за адрес на поръчката оставила ли е адреса на пощенския клон на който иска да пристигне? На нерегистрирани ли отива и ако не, къде?

# 318
  • София
Някоя от вас за адрес на поръчката оставила ли е адреса на пощенския клон на който иска да пристигне? На нерегистрирани ли отива и ако не, къде?
С каква цел да се посочва адреса на пощенския клон? Ако случайно пратката бъде спряна на митница - как ще открият получателя без неговият адрес?
Нещо не разбирам въпросите.

# 319
С каква цел да се посочва адреса на пощенския клон? Ако случайно пратката бъде спряна на митница - как ще открият получателя без неговият адрес?
Нещо не разбирам въпросите.
Пратката е малка, не би трябвало да бъде спряна на митница. Написах адреса на пощенския клон, на който искам да отиде, за да не го пратят на някой друг.

# 320
  • София
Ако не бъде спряна на митница и ако служителите на пощенския клон те познават добре, може и да си получиш пратката.

# 321
С лична карта не я ли дават, името ми не го ли пише на кашончето?

# 322
Денис,може ли препоръка за нещо срещу хрема?Направо ме съсипва през зимата 😰

# 323
  • София
С лична карта не я ли дават, името ми не го ли пише на кашончето?
А на кой ще дадат известието? А ако има повече от една Мая Димитрова?...

Защо си усложнявате живота? Simple Smile ... Нали пише пощенския код? Пратката ще отиде в пощата, според пощенския код на адреса.

п.п. Най-добре да отидеш до пощата и да ги предупредиш, че си си объркала адреса с техния и чакаш пратка...

Имам въпрос за коментарите под продуктите. iHerb възнаграждава ли по някакъв начин коментарите? Може също така да се гласува за всеки коментар, това носи ли някакви точки, премии и т.н.? Много сайтове от които съм пазарувал, поощряват писането на мнения за продуктите.

код за 5% в iHerb - ROV5021

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 21:12 от djagi

# 324
Направих няколко поръчки и си ги чакам, да видим за колко време ще дойде и каква ще е разправията по митниците, че ако е много сложно ще се насоча към амазон.

Код за отстъпка 5% - QGG5742

# 325
  • Пловдив
Здравейте! Отдавна не съм поръчвала и не съм следила темата. Искам да попитам каква е напоследък тенденцията за поръчки до 30лв - обикновено си идват в пощата, нали така? Досега съм използвала опцията Delivery by local post - има ли някакви промени и уловки?
Прочетох тази тема и смятам, че почти всичко си е постарому, но все пак да се допитам до вас  Simple Smile

# 326
Т.е. какво точно трябва да напиша? Моят адрес, където живея, град, държава и пощенски код?

# 327
Т.е. какво точно трябва да напиша? Моят адрес, където живея, град, държава и пощенски код?
Ако няма адрес, на кого ще пратят известие, че има пратка и да отиде да си я вземе?

# 328
Ако няма адрес, на кого ще пратят известие, че има пратка и да отиде да си я вземе?
Казаха, че ще ми звъннат по телефона, когато пристигне.

# 329

Също улица, номер, вход, етаж, апартамент. И е много важно ПК да е точно този на ПС, където искаш да получих пратката.

Здравейте! Отдавна не съм поръчвала и не съм следила темата. Искам да попитам каква е напоследък тенденцията за поръчки до 30лв - обикновено си идват в пощата, нали така? Досега съм използвала опцията Delivery by local post - има ли някакви промени и уловки?
Прочетох тази тема и смятам, че почти всичко си е постарому, но все пак да се допитам до вас  Simple Smile

Да, в 99% от случаите поръчки до 30 лв. subtotal отиват в пощата. Този месец има забавяне на разпределението на поръчките.

Код за 5% намаление: BAL0036

Общи условия

Активация на акаунт