iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 90

• 68 365
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • have faith and be patient ..
А приемайки го, трябва ли да очаквам някакви видими промени/симптоми в тялото ми?
И годишно колко пъти може да се приема такава добавка?
Зависи от твоя праг на поносимост, към подобни продукти. Като реакция, може да не го усетиш, а и в зависимост от това, какви патогени/паразити имаш -или да няма реакция или да ти се гади, повръща, да получиш главоболие и т.н.
Започва се с ниска доза и трябва да се приема много вода.
Колко пъти ще го приемаш, зависи от това, дали имаш проблем или не. Ако имаш, го приемаш 2-3 пъти напр.

Jáne ღ
Някои продукти, които намалят доставката, може да се поръчват повече от 1 път на поръчка.
Аз напр., от балсамите доста събрах, защото поръчвам и по 2-3 броя / по-добре да платя за тях, отколкото за доставка/.
С Carmex - също, добре че пуснаха и нови продукти.

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

Денис , от тези Кармекс балсами има ли подходящи за 3г. Фръцли ? Или в сайта като цяло ? Червила ,лакове ?

# 481
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Бихте ли препоръчали хубав пробиотик за дете на 3г?
Каая, ние цяло лято пиехме този. Много сме доволни лесно се разтваря в сok. Има един на същата фирма пише Children, по трудно се разтваря.
Кой?
Връщам си питането, все пак ако някой знае...
Забравила съм да сложа линк Flushed така е:
Скрит текст:
който влиза в сайта през работно време
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Primadophilus-Reuteri-Supe … -oz-141-75-g/4676
Не мога да намеря линкът на детският. Но  този който съм посочила си заслужава около 47 дози е.

# 482
  • София
Денис , от тези Кармекс балсами има ли подходящи за 3г. Фръцли ? Или в сайта като цяло ? Червила ,лакове ?
Повечето продукти на Carmex, може да се ползват от деца над 2 год. / за по-малки, след консултация с лекар/

https://www.iherb.com/pr/Carmex-Moisture-Plus-Lip-Balm-SPF-15-Va … -075-oz-2-g/72757  за деца под 6 месеца- попитайте лекар

Палитра - лак за нокти, за деца над 3 год.:
https://www.iherb.com/pr/Suncoat-Girl-Water-Based-Nail-Polish-Ki … e-10-Pieces/65069
https://www.iherb.com/pr/Suncoat-Girl-Water-Based-Nail-Polish-Ki … e-10-Pieces/65068

https://www.iherb.com/pr/Piggy-Paint-Nail-Polishes-Glitter-Girls … -15-ml-Each/45080
https://www.iherb.com/pr/Piggy-Paint-Nail-Polishes-Toe-Tally-Fan … -15-ml-Each/66160

Това, но вече не се предлага:
https://www.iherb.com/pr/luna-star-naturals-klee-girls-natural-m … 7-piece-kit/62462

# 483
  • София
Имам един малко различен въпрос - при връщане на пратка /неполучаване на пратка/ при която е използван реуардс, възстановяват ли сумата от реуардс? тоест ще могат ли отново да се използват тези пари или горят защото пратката не е получена?

# 484
Да, ще ти ги върнат и ще можеш да ги ползваш.

Код за 5 % отстъпка от iHerb - SDB331

# 485
  • София
Да, ще ти ги върнат и ще можеш да ги ползваш.

Сигурно ли е? Да не се напъвам тогава да разкарвам детето да се разправя с холандски митници .......... Пратката ми е за 42 евро от които 25 евро са наградите и съм платила малко над 17 евро ......  

Код за 5 % отстъпка от iHerb - TQD 186

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 16:11 от dioni

# 486
Сигурно е,  че ако се върне при тях ще ти възстановят и платеното  с пари и с rewards.  Grinning (без цената на доставката)

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 16:22 от Bradley Cooper

# 487
В края на миналата седмица направих поръчка, чак след 20 часа я изпратиха, все си стоеше в процес. Тази седмица, пускам поръчка, два дни стои в процес, тъкмо да пиша и я изпратиха. При някой друг да е имало такъв проблем? Съответно не можах да си ползвам 5%, дано за 7 ст. над 30 лв. не ми задържат пратката на митница.

# 488
  • София
В края на миналата седмица направих поръчка, чак след 20 часа я изпратиха, все си стоеше в процес. Тази седмица, пускам поръчка, два дни стои в процес, тъкмо да пиша и я изпратиха. При някой друг да е имало такъв проблем? Съответно не можах да си ползвам 5%, дано за 7 ст. над 30 лв. не ми задържат пратката на митница.
Случвало се е . Чакала съм и по 3 дни да шипнат поръчка.
Дано да пристигне в Пощата  Peace

# 489
  • София
poluks, пуснах 3 поръчки почти едновременно на 31.10 (през 5 минути), освен това са с едни и същи неща (Primaforce, Alcar, Acetyl-L-Carnitine + други дребни) и до един адрес - две от тях са ми шипнати почти веднага, третата все още не е. Онзи ден пък си взех пратка, която по статус в проследяването все още е някъде в GB...

Става, не иска код, даже си е изписано под опцията за доставка по пощата Free shipping for orders over лв 67.86. Нооо, става само с реални 68 лв, не отчита цената, преди намалението  Wink
Да, усетили са се Wink ...

код за 5% в iHerb - VET3131

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 17:15 от djagi

# 490
  • Somewhere over the Rainbow

И моля за предложения за продукти за коса , нокти , кожа, пробвах с Макси Хеър , но се притеснявам с тези високи дози на витамин Б

И какво става от високите дози на витамин Б?
Само запомних че единия от Б витамините ускорявал процеса на делене на клетките , в смисъл при продължително време на приемане или предозиране , може да изроди клетките, поне аз така го разбрах. Не мога да намеря поста, но тогава доста се стреснах и реших, че е по-добре да не прекалявам с тях

Е, сега вече и мен ме стресна Simple Smile Rolling Eyes. Някой може ли да каже колко време мога да го вземам, без да се счита, че съм "прекалила"? Току що свършвам една опаковка и, възхитена от ефекта, си поръчах втора Grinning. Вземам го обаче 2х1 капс. дневно, а не както пише 2х2. Сега дали да започвам втората опаковка или да изчакам newsm78? Denis, можеш ли да кажеш мнението си?
P.S. аDream, благодаря за отговора Simple Smile bouquet

# 491
Правят ли седмични намаления на Jarrow Formulas, някой да има наблюдения...

# 492
  • София
Скрит текст:

И моля за предложения за продукти за коса , нокти , кожа, пробвах с Макси Хеър , но се притеснявам с тези високи дози на витамин Б
И какво става от високите дози на витамин Б?
Само запомних че единия от Б витамините ускорявал процеса на делене на клетките , в смисъл при продължително време на приемане или предозиране , може да изроди клетките, поне аз така го разбрах. Не мога да намеря поста, но тогава доста се стреснах и реших, че е по-добре да не прекалявам с тях

Е, сега вече и мен ме стресна Simple Smile Rolling Eyes. Някой може ли да каже колко време мога да го вземам, без да се счита, че съм "прекалила"? Току що свършвам една опаковка и, възхитена от ефекта, си поръчах втора Grinning. Вземам го обаче 2х1 капс. дневно, а не както пише 2х2. Сега дали да започвам втората опаковка или да изчакам newsm78? Denis, можеш ли да кажеш мнението си?
P.S. аDream, благодаря за отговора Simple Smile bouquet
Интерпретацията не е много правилна.
В Maxi-Hair дозите на вит. В са високи, но ако не са високи, няма да се стимулира растежа на косата.
Това са витамини, минерали, АК и т.н. - все елементи, които за да имат някакъв ефект, трябва да са в по-високи дози.
Онкоболните, не трябва да приемат вит. от група В /В1, В12 и т.н./ защото те подпомагат развитието на атипичните клетки. При здрави хора, приемът на тези витамини, в по-високи дози, с терапевтична цел 2-3 пъти в годината не е проблем.

Правят ли седмични намаления на Jarrow Formulas, някой да има наблюдения...
Много рядко.
Някои от техните продукти, по-често се включват в тематични промоции - артрит, имун.с-ма, холестерол,  и т.н.

Дневна промоция
валидна до  03.11 - 19.00 ч. н. вр.
$2.99
California Gold Nutrition, CGN,
Breath Refresh Spray,
Natural Peppermint, Alcohol-Free, 1 fl oz (30 ml)

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 19:08 от denis.

# 493
Някой може ли да ми обясни как се трупат пари в rewards credit? Simple Smile Simple Smile Там чрез тези кодове ли се трупат пари?

Код за отстъпка: DOB1283

# 494
  • София
Някой може ли да ми обясни как се трупат пари в rewards credit? Simple Smile Simple Smile Там чрез тези кодове ли се трупат пари?
Всеки персонален код дава 5% отстъпка на този, който го ползва и 5% бонус /Rewards / на притежателя на кода. Тези Rewards стават активни след 30 дни и се приспадат автоматично от сумата на поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт