The Ordinary

• 159 353
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
А може ли да се ползва 30% им киселина заедно с третиноин,при положение,че има лющене?
Когато се мазах с третиноин 2 пъти в седмицата, понеделник и петък, в сряда за да е между мазанията се бях намазала с маската. Не усетих нищо което ме учуди и кожата ми стана гладка, като цяло бях доволна. След 2 седмици отново пробвах - много ми защипа за 1-2 минути, кожата ми стана пак хубава но я усещах като изгоряла на слънце и за първи път NMF на Ординари ми защипа като се мажа с него. След няколко дни се оправих, но няма да пробвам пак, особено че започнах по 3 пъти на седмица с третиноина.

# 196
  • София
Здравейте,
има ли продукт на The Ordinary, който бори успешно тъмните кръгове под очите?

# 197
Те имат един продукт за очи - кофеинов. За торбички и тъмни кръгове е, но май никой не вижда ефект от него. Може да се пробва все пак - евтин е, а и стига за много, ама наистина много дълго време.
Пък ако не помага може и на лицето да се измаже
http://theordinary.com/product/rdn-caffeine-solution-5pct-egcg-30ml?redir=1

# 198
  • София
Разгледах Caffeine Solution, но отзивите ме разколебават.
Благодаря все пак!

# 199
Вчера го поръчах, пък вие сега какви ги пишете:smile:

# 200
Аз съм доволна от кофеина. Прави точно това, което пише че може да прави, не повече.

...caffeine and EGCG can help reduce looks of puffiness and of dark circles in the eye contour.

Hollowness in the eye contour as a result of structure of sub-dermal tissues like fat and bone can result in visible shadows under the eyes. This shadow, which is not to be mistaken for dark circles, cannot be addressed with topical skincare including this formula.

Fat deposits under the eye contour can create permanent puffiness in this area. This type of deposit cannot be improved with topical skincare, including this formula.

# 201
  • София
Разглеждам го за дъщеря ми, защото се оплаква от лесно образуване на сенки под очите.
Ще го взема, пък дано има ефект, че стресът в предстоящите месеци ще й е в повече.

# 202
Здравейте,
има ли продукт на The Ordinary, който бори успешно тъмните кръгове под очите?

Алфа липоевата киселина, единият от мощните антиоксиданти от предлаганите от The Ordinary, също помага срещу отпускане и подпухване на кожата около очите и тъмни кръгове. Вчера търсих информация за нея вън от сайта на Deciem и попаднах на подробно описание на действието на киселината като антиоксидант, който има и лек ексфолиращ ефект, регулира мастната секреция и съдейства и за свиването на порите, плюс въпросното положително повлияване върху  околочния контур. Всичко това прочетох на сайта на марката на Dr. Perricone. Аз нямам проблем с тъмни кръгове, но ползвам продукта на The Ordinary  и виждам ефект, и то доста бърз, откъм подобрен тонус на кожата, чисти пори и добър тен.

# 203
 Може ли линк за тази алфа липоева киселина?
Тя може ли да се ползва с третиноин?

# 204
http://theordinary.com/product/rdn-alpha-lipoic-acid-5pct-30ml#acidlink

Аз я ползвам два пъти седмично във вечери, в които не ползвам третиноин.

# 205
Благодаря Simple Smile
Дали ще се повлияе контура, или някой друг продукт за стягане и бръчки?

# 206
  • На ръба..
 Не съм много сигурна дали може да се ползва в околоочната зона алфалиполиевата киселина, ще се радвам ако ако е така 😉

# 207
Днес се бях засилила да си я купя, отидох в обедната почивка до магазина, но не знам поради каква причина една от асистентките ми каза, че според нея не се нуждая от нея. Била ефективна за изравняване на тена на лицето, а аз съм нямала нужда. А така и се бях наточила. Ще почета малко повече за нея, и може би все пак ще я купя.

Другите неща, за които отидох, си ги купих обаче (слагам ги в скрит текст, защото са от друг бранд на Децием, ама като няма отделна тема Sad ):

# 208
Аз слагам алфа липоевата киселина и в околочния контур без подвижния клепач. А за комбинирането с ретиноиди, на сайта на бранда пише, че е добре да се ползват в различни дни, така че не съм комбинирала с ретинол 1%, който и сам е достатъчно силен и води до чувствителност на кожата.
Пробвах обаче да добавя Granactive retinoid 5% час след алфа липоевата киселина и нямах никакъв проблем.

# 209
  • Пловдив
Момичета,как ползвате vit.C Suspension 30% и Argireline Solution 10%?Мисля вит.Ц-то вечер да го ползвам,а Аргилерин-а сутрин,но преди хиалуроновия ми пълнител за бръчки или след него?

Общи условия

Активация на акаунт