The Ordinary

• 159 409
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
знаете ли с кой куриер идват или в пощата?

Със Speedy.

# 316
Благодаря ви много Миоки и daffodil Simple Smile
Ще ползвам тогава EUK сутрин, или ако нещо не попива(че четох такива отзиви), във вечерите когато не ползвам гликолова и вит Ц Simple Smile Нямам търпение вече да пристигнат.

# 317
Попиването зависи от кожата. Аз имам другия антиоксидант. Мисля, че са с подобна консистенция и при мен си попива всичко, но в момента кожата ми е суха мога да кажа и всичко ми попива, дори масла  Laughing а цял живот се боря с мазна кожа  Crazy

# 318
При мен EUK попива за около 20 минути и после даже си усещам кожата суха ако не сложа нещо хидратиращо. Сутрин трябва да се ползва. Не че вечер ще навреди, но ползите са му сутрин.

Аз не съм съвсем наясно коя киселина точно каква е, но в сайта пише това и не смея да ползвам EUK с киселини в това число вит. Ц. Още повече, че на моя пише Ascorbyl Glucoside Solution.

"Do not use with highly acidic formulations such as suspensions of ascorbic acid."

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 15:41 от Анонимен

# 319
Искам да ви попитам някоя ползвала ли е вит. Ц 30% със силикона? Тъкмо ми свършва вит. Ц 23% +ХК и се чудя с какво да го заменя. От последния не мога да кажа доволна ли съм или не. Като че ли в началото ми изсветли петната до някаква степен,. Но до там, виждат се, стоят си. Освен това и този кир ефект дразни малко. Добре, че не нося ФДТ, та успях да го изразходя. Иначе направо в кофата щеше да отиде. Определено не е за под грим. Мисля, че някоя беше споменала, че чака този който е 30%, но не мога да намеря отзвук как ѝ се е отразил и въобще как се държи на кожата.

# 320
Gevestra, да, точно този пилинг ползвам -30% и съм много доволна. Ползвам веднъж седмично.
МамаМарта, аз ползвах на същата марка крем за ръце с ХК, зеления надпис и останах доволна, да не говоря колко е икономичен. Ще пробвам и този, за който си писала.
Vici, аз го използвах на ръцете, само за да не го изхвърля-адски ми щипеше този вит ц със силикон, буквално си чешех лицето неистово...

# 321
EUK 134% от всички киселини може да се ползва само с хиалуронова. Витамин Ц- не. Не ми попива. Нанасям с потупване. Мажа отгоре крем и така туширам кир ефекта.

# 322
А грешно ли  е да се нанася първо Аргилина и след него EUK 134 ?

# 323
Dancer, това точно е редът.

# 324
Dancer, това точно е редът.
Благодаря:hugs:

# 325
След всичко, което казвате за ЕУК 134 дано да си залужава действието му хахха Simple Smile
Относно вит Ц серумите им като избирах четох тази статия, дано да е полезна на някого
https://www.adorebeauty.com.au/the-ordinary/guide/what-are-the-d … itamin-c-products

А доколкото четох за пигментни петна подходящо е alpha arbutin, видях добри отзиви, но не съм го поръчала, защото нямам.
Моята поръчка от асос я изпратиха, дано дойде бързо другата седмица Simple Smile

# 326
Някой има ли впечатление от праймърите?

# 327
Аз ползвам единия (high speadable нещо беше, не ми се поства линк), но застрашително намалява и заради мързел не го поръчах пак, ами взех едно ароматизирано чудо на Мейбълин, което с едно ползване ми направи масиран обрив. Много е хубав този на Ординари, плюс че е хидратиращ и една опаковка свършва много бавно. В моя случай при ежедневна употреба след 8-9 месеца още има поне като за един.

# 328
Течния е ОК, а силиконовия е гаден и не икономичен

# 329
Момичета, поръчах си продукти. Само едно нещо не мога да разбера. След тях слага ли се крем или не ?

Общи условия

Активация на акаунт