The Ordinary

• 159 399
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • На ръба..
След като е изпратена поръчката, пристигат за 7 дни.
Последния път минаха 4-5 дена, докато я обработят и шипнат.

# 451
Моята поръчка от 13.01 още я няма. Писах им и ми изпратиха повторно, сега чакам дано поне тя да дойде.

# 452
Последната ми поръчка пристигна много бързо. Направих я на 23.01., получих известие, че е изпратена на 26.01 и вчера пристигна.
Предишният път обаче чаках повече от две седмици.

# 453
Моята поръчка от 13.01 още я няма. Писах им и ми изпратиха повторно, сега чакам дано поне тя да дойде.

Какво значи - изпратиха ми я повторно?

# 454
Нямате ли номер за проследяване?

# 455
Самсара , след като минаха 18 дни и нищо, им писах. Те се извиниха, че поръчката е изгубена и ми я изпратиха на ново.
Да имам проследяващ номер , които показваше от 15ти само че е на път и толкова.
Дано да дойде повторно изпратената, че много ми се иска да изпробвам продуктите.

# 456
  • Boston, MA
Здравейте, чудесна тема, бях писала другаде преди година и повече за бранда, защото не бях я намерила. Доста от продуктите ми харесват, някои не, съвсем нормално.

Витамин Ц в старата консистенция (суспенсията с ХК) дразнеше кожата ми, която е доста държелива на изстъргване. Лактик киселината (10% с ХК) е много хубава, по-добра е за мен от Drunk Elephant, но предпочитам Good Genes, за тази цена обаче на ординари е екстра.
Natural Moisturizing Factors е чудесно за овлажняване.
Никакъв ефект с Алфа Арбутин. Матриксил също ми е безразличен, въпреки че Бюфет харесвам (а той е основно матриксил, не знам).

Азелаичината киселина е моето откритие от бранда - ползвам трета опаковка. Има ефект на избелване и изглаждане при мен. От ретинолите им ползвах само 1% суспенсия, и азелаик е в пъти по-добро.

Гликолният тоник е средна работа, с толкова киселини все няма време за него.

Другото прекрасно нещо е маслото от марула. Отново, сравнимо и може би превъзхождащо Drunk Elephant. С моята мазна кожа, сега през зимата комбинирана (а може би и възрастта си казва думата), просто се попива навсякъде. Взела съм и сквалан, но още не е отворен.

Въпросът ми е всъщност, имате ли впечатления от НИОД? Тук ли се обсъждат или фатва-та важи? Поръчала съм един комплект от намаленията, който още чака ред, но най-вече се интересувам от медния серум. Комплектът има няколко елемента, които, като че ли, не се връзват за цялостна грижа. Също, имате ли опит в комбинирането на НИОД и Ординари? Мерси!

# 457
Аз лично поддържам тезата, че доколкото не е изрично забранено в първия пост/правилата на темата, може да се обсъждат и други продукти на DECIEM Smiling Imp
Нямам опит с NIOD, по финансови причини, но с интерес чакам новия бюфет, в който ще има медни пептиди.
Имам добри впечатления от алфа арбутина в комбинация с азелаиновата киселина и скинорен.
А, освен това, DECIEM прекратяват шампоанената си авантюра Stemm и каквото е останало е много намалено.

# 458
  • Prismatica Aerie
Сега очаквайте особено любезно предложение, да си отворите тема за Ниод.
И не смейте да изразявате нехаресване продуктите на Ординари, защото това е тема само за доволни.

# 459
Моята поръчка е на път, така казаха. То дълъг се оказа пътят  от Канада до Скандинавието  Simple Smile. 10 дни чакам и кой знае кога ще притигне. Последната информация по номера за проследяване  e shipping notice на 25 Януари и това е, нищо повече.

Аз нямам нищо против да се обсъждат и останали продукти на DECIEM.

# 460
Аз лично поддържам тезата, че доколкото не е изрично забранено в първия пост/правилата на темата, може да се обсъждат и други продукти на DECIEM Smiling Imp
И аз така мисля, още повече, че явно доста от пишещите и четящи темата и  ползващи The ordinary се интересуват и от Niod и Hylamide(и аз в това число).

На Niod  ползвам (засега)две неща Re:  Pigment и Survival 30. Пигмента има консистенция на сухо олио, попива малко бавно и първите четири- пет минути леко щипе. За Пигмента специално писах и  питах Deciem и ми казаха, че няма проблем да се ползва заедно с ниацинамида на The ordinary. Survival 30  попива доста бързо и кожата се усеща хидратирана без да мазнее. Може и  да не стои на всеки тен на лицето предполагам, защото цветът му подхожда повече на по -светла кожа. На мен засега ми е добре, но лятото незнам как ще е . Само от три дни обаче ги ползвам и не мога да кажа много за действието им като цяло.
Имаше по- рано в темата мнения на gevestra за някой  от продуктите на Niod  и Hylamideможе да прегледате.

NMF и на мен ми прави кожата да изглежда като изпотена- не веднага, в началото попива бързо почти до мат, но след един час лицето лъсва. На децата обаче им е добре с него  и ще го ползвам за тях.

Мисля да пробвам фдт вместо коректор под очите, но се чудя кой точно цвят да поръчам.

# 461
Преди време намерих тази група във фейсбук, може и тук някъде  из темите да беше спомената, първооткривателят да ме извини, ако е така.
Има много информация за различните режими, съвместимост на продуктите, снимки преди и сега.
Впечатлена съм от резултатите на тази австралийка.
Хм, май не е австралийката, но пак е впечатляващо...

# 462
Момичета, когато пуснах темата, бе по повод на това, че в други теми често обсъждаме продукти на The Ordinary и че е хубаво да им отделим и отделна тема, защото има интерес. Аз лично нямам абсолютно нищо против да се обсъждат и другите марки от бранда. Ако аз пусна следващата тема, ще включа и тях в заглавието. Излишна е отделна тема на този етап, поне според мен.

# 463
  • Варна
Момичета, когато пуснах темата, бе по повод на това, че в други теми често обсъждаме продукти на The Ordinary и че е хубаво да им отделим и отделна тема, защото има интерес. Аз лично нямам абсолютно нищо против да се обсъждат и другите марки от бранда. Ако аз пусна следващата тема, ще включа и тях в заглавието. Излишна е отделна тема на този етап, поне според мен.
Абсолютно съм съгласна с Тони и мисля, че напрежението е излишно. Повечето от нас се интересуват и от другите брандове на deciem. И в тази връзка-какво ще кажете за survival 30? В търсене на слънцезащита съм за комбинирана(вече по-скоро нормална, благодарение на deciem) кожа. В момента ползвам Неострата шийр протекшън 50 фактор и ми е ОК.

# 464
И в тази връзка-какво ще кажете за survival 30? В търсене на слънцезащита съм за комбинирана(вече по-скоро нормална, благодарение на deciem) кожа. В момента ползвам Неострата шийр протекшън 50 фактор и ми е ОК.

Аз, с риск да ме пратят при директора, ще отговоря. Satisfied
(Извинявайте, не е с лошо, но не мога да се стърпя, смешно ми е.)

Имам го и го ползвам. С много светла кожа съм и може би все от параноя се насочвам към високи фактори (50-ти в повечето случаи), знаейки че това трябва да е съобразено с време на слънце, UV индекс, козметика, която ползвам и т.н. Та, много се чудех дали да го взимам като е "само" 30. Това е таблица за ефективността на фактора:

Разликата между 50=ти и 30-ти е 2%.
Не оставя цвят а има такъв, но някак си не променя цвета на кожата ми, не стои мазно а попива и гримът над него се държи чудесно. Мирише на преварени домати, не знам как да го обясня, но аз изварявам домати и слагам във фризер за зимата - точно така ми мирише. Не е неприятно, само споделям. За хубавите антиоксиданти няма да говоря, то такова описание има на сайта, че не мога да кажа нещо различно. Дразни ме, че е в стъклено шише, много стъклени шишета тия Десием, всичко тежи, неудобно е за пътуване, не винаги са удобни какпкомерите. Опаковката не ме кефи определено, спокойно можеше да е във флакон с помпа.
А NAAP е направо кошмар за ползване поради това, консистенцията е гъста за пипета.

Едит: въобще за съставките и ползите е обяснено подробно, едно от предимствата на Десием, според мен.
Stemm ползвал ли е някой. Аз се чудих на серума вчера, но не поръчах. Преди време ползвах Grow Gorgeous intense serum (бивш Десием бранд) и не видях резултат нито като растеж, нито като здраве на скалпа. Като пуснаха Stemm ги запитах каква е разликата, GG бяха продадени вче на the Hut. От Десием ми казаха, че GG използвали иновативни съставки а Stemm доказани във времето. Аз се интересувах, защото в състава влиза сяра със своите антимикробни качества, а аз имам такъв проблем със скалпа - чувствителен, със сърбеж, с косопад, с дребни комедончета на корена на косъма.

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 14:40 от gevestra

Общи условия

Активация на акаунт