The Ordinary

• 159 397
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Емулсията не изсушава изобщо. Поне на моето лице, нямаше и помен от такъв ефект. Спокойно може да го ползваш и без допълнително овлажняване, щом кожата ти не е суха.

# 256
BoMarina, сега погледнах пак сайта на Ординари. За емулсията всъщност пише, че е няма масла, а първата съставка е вода. Това я прави различна от формулировките ретинол/granactive retinoid в сквалан. Вероятно може да експериментираш без опасения, че емулсията по някакъв начин ще препятства пептидния серум.
Моят подход е да ползвам ретинол/третиноин в дни различни от тези, в които ползвам пептидни серуми. И двата вида продукти заслужават да имат свое запазено първо място Simple Smile

# 257
BoMarina, сега погледнах пак сайта на Ординари. За емулсията всъщност пише, че е няма масла, а първата съставка е вода. Това я прави различна от формулировките ретинол/granactive retinoid в сквалан. Вероятно може да експериментираш без опасения, че емулсията по някакъв начин ще препятства пептидния серум.
Моят подход е да ползвам ретинол/третиноин в дни различни от тези, в които ползвам пептидни серуми. И двата вида продукти заслужават да имат свое запазено първо място Simple Smile
Благодаря  Hug, То има абсолютна логика в думите ти , просто толкова неща искам да пробвам, че незнам дали ще ми стигнат дните от седмицата  Simple Smile

# 258
Интервю с основателя на Ординери за любопитните.

# 259
Винаги като го видя този човек ми прави впечатление колко е кльощав. Не е слаб - кльощав е, за мъж.

# 260
Е не може всички да сме дебели  Laughing В общи линии ми хареса какво говори. Това с веганството не го разбирам, така че ще се въздържа от изказвания, но за повечето неща относно бизнеса определено ми хареса. Като добавим и че козметиката е хубава по мое мнение, особено за цената си, определено не съжалявам, че се появиха на пазара.

# 261
  • На ръба..
Пуснах пак една поръчка, но доста неща са изчерпани, до колко време се появява нова партида по принцип?
Взех си Matrixyl 10% + HA и Buffet /EUK Исках ама и него го няма/ и първо кой от двата се нанася като и двата го дават преди кремове и олиа?

# 262
В Бюфет има матриксъл, така че едното вечер другото сутрин или ако държиш и двете, може да ги смесваш. Тукстурата и консистенцията им е почти еднаква.

# 263
  • София
И моята поръчка вече е на път Yum Аз поръчах Argireline Solution 10% - доколкото разбрах той може да се нанася под всякакви кремове е серуми, сутрин и вечер, само не разбрах може ли под третиноин? Buffet и Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% мисля да ги редувам като дневна грижа /ще видя как са като консистенция/ под слънцезащитата. Ако някъде греша, моля да ме коригирате. Yum

# 264
Бюфет и резерватол ги слагам заедно. Разерватолът е с мазна консистенция, въпреки че не е точно масло и след като го сложа върху серумите имам по-малко кир-ефект. Не знам дали не губи някаква ефективност така, но от гледна точка на комфорт при ползване, ми пасва по-добре.

# 265
Аргилерин го слагам под всичко, включително и под третиноин.

EUK също прави кир, но ефекта, който ми дава не бих го пропуснала. Нанасям с потупване, за да вдигна серумите положени преди това, в последствие нанасям крем, той неутрализира кир ефекта.

Ще пробвам и да смеся Бъфет и EUK. Не би трябвало Бъфет да неутрализира EUK, защото няма киселини.

# 266
  • На ръба..
А пилинг маската пробвали ли сте? Добавих и нея в количката след като прегледах сума ти клипове колко са доволни всички. Чакам с нетърпение другата седмица да прибвам.

# 267
Пробвали сме я и сме писали.

# 268
  • На ръба..
Пък аз пак не раЗбрала 😂
Шегата настрана, но на на мен ми влияят много добре продуктите на Ординери. Не знаех, че е обсъждана, дано и тя оправдае очакванията ми.

# 269
Може ли да помоля тези, които ползват продуктите от повече време и са доволни да кажат как точно са им подействали. Аз съм си харесала много неща, но се чудя откъде да започна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт