The Ordinary

• 159 431
  • 740
  •   2
Отговори
# 285
Иначе от маската Aha bha съм доволна, определено

Тази, която е 30%, нали? И аз нея за сега ползвам веднъж месечно, но няма да я ползвам след март.

Gevestra, ти кой серум на Хиламид ползваш, от който си доволна?

Ползвам SubQ Anti-Age и SubQ Eyes

Съща така съм ползвала:
High-Efficiency Face Cleaner е като почистващо олио, чудесно сваля грим и минерален слънцезащитен крем, но не и водоустойчива спирала
Hydra-Density Mist успокоява веднага, моята кожа е реактивна и се зачервява от почистване.
Booster Glow си е селфтенър с характерната миризма, плътен серум е, ползвам веднъж седмично вечер, дава много лек оттенък, нищо оранжево
Photography Foundation TRANSPARENT - това е страхотно, дава незабележим перлен блясък, много красиво
Finisher HA Blur - ползвам го лятото с бюти блендер с пудра отгоре. може и с фдт, но не с всички се разбира, с някои прави кир ефект.
NIOD SUPEROXIDE DISMUTASE SACCHARIDE MIST - това като Hylamide Hydra-Density Mist
SANSKRIT SAPONINS - е страхотен почистващ продукт, не сваля грим. Ползвах сутрин под душа колкото грах на мокро лице и шия и оставях няколко минути. За съжаление свърши.

# 286
  • София
Момичета, пристигна ми поръчката от ordinary и имам въпрос ....от  argireline solution 10%  колко капки слагате и къде . Освен на гневна бръчка, аз намазах цялото чело и отстрани на очите .. общо 4 капки ... бъркам ли някъде?

# 287
Момичета, пристигна ми поръчката от ordinary и имам въпрос ....от  argireline solution 10%  колко капки слагате и къде . Освен на гневна бръчка, аз намазах цялото чело и отстрани на очите .. общо 4 капки ... бъркам ли някъде?

На мен ми беше много трудно да огранича, чащото е много течен серумът. Сложих в пулвелизатор и пръсках на цяло лице.

# 288
Някой ползвал ли е този серум?
http://theordinary.com/product/rdn-granactive-retinoid-5pct-in-s … lane-30ml?redir=1

Използвах до край този:
http://theordinary.com/product/rdn-advanced-retinoid-2pct-30ml?redir=1

Останах доста доволна. Използвах го за подобряване на цялостния вид на кожата на лицето вечер, на сутринта се събуждах с изравнена и гладка кожа.
Сега се чудя да пробвам ли другия  newsm78

# 289
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Някой ползвал ли е този серум?
http://theordinary.com/product/rdn-granactive-retinoid-5pct-in-s … lane-30ml?redir=1

Използвах до край този:
http://theordinary.com/product/rdn-advanced-retinoid-2pct-30ml?redir=1

Останах доста доволна. Използвах го за подобряване на цялостния вид на кожата на лицето вечер, на сутринта се събуждах с изравнена и гладка кожа.
Сега се чудя да пробвам ли другия  newsm78
Аз го ползвам от ноември. Всяка вечер.
Доволна съм дотолкова, че нямам негативи.  2% не съм ползвала и не мога да сравня.

# 290
  • Варна
МамаМарта, мерси много Simple Smile добре че си го взела на промоция, че е скъпо това олио. Аз като знам как мажа-100 мл сигурно за седмица ще свърши... Кой крем за ръце беше в комплекта, че си търся добър крем
http://deciem.com/product/intense-youth-complex-30ml Това е крема. И той е скъпичък, но ефекта е поразителен. Какво ли не пробвах в последните месеци. Този крем беше попадение. На следващия ЧП ще поръчвам на корем:)

# 291
NIOD SUPEROXIDE DISMUTASE SACCHARIDE MIST (SDSM2) е дори много повече от Hydra Density Mist на Hylamidе. Основнaтa съставкa на SDSM2  - superoxide dismutase е с мощно антиоксидантно действие, а освен нея в продукта има и други антиоксиданти. Аналог от продуктовата гама на The Ordinary е EUK143, който е синтетична версия на superoxide dismutase, като EUK143 има предимството да се саморегенерира, което пък означава удължена във времето защита. И двата продукта мисля, че могат да заместят вит. С като антиоксидант за онези, чиято кожа проявява свръхчувстителност към аскорбиновата киселина.

# 292
NIOD SUPEROXIDE DISMUTASE SACCHARIDE MIST (SDSM2) е дори много повече от Hydra Density Mist на Hylamidе. Основнaтa съставкa на SDSM2  - superoxide dismutase е с мощно антиоксидантно действие, а освен нея в продукта има и други антиоксиданти. Аналог от продуктовата гама на The Ordinary е EUK143, който е синтетична версия на superoxide dismutase, като EUK143 има предимството да се саморегенерира, което пък означава удължена във времето защита. И двата продукта мисля, че могат да заместят вит. С като антиоксидант за онези, чиято кожа проявява свръхчувстителност към аскорбиновата киселина.

Така е за мистовете, аз дадох впечатления относно употребата и усещането върху кожата. На Ниод е 240мл, не е много удобно такава бутилка и пулвелизатора пръскаше неравномерно, пресипвах в стар флакон на Хиламид.
Между другото НИОД вече нямат вит Ц. Kaто анти-оксидант бих препоръчала Survival 0, в него концентрацията на защитни съставки, различни от филтри е най-висока и работи комплексно. Също съдържа Superoxide Dismutase, пребиотичен комплекс, както и куп други, които са описани на сайта. Аз имам Survival 30, но само го пробвах вкъщи веднъж. Нанася се равномерно, изсъхва почти до мат, пробвах един фдт (DW light) и се държа чудесно за няколко часа докато не го измих. Има бежов цвят,  който не си личи след нанасяне и мирише на преварени домати Satisfied
Не ми харесва стъкленото шише, много неудобно при пътуване.

# 293
  • На ръба..

Аз си правя линия на пръста и после прехвърлям на челото и отстрани на очите. Ако искаш пробвай, така или иначе попива, лошото е че сега го няма и не успях да си поръчам, а привършвам бутилката.

Пуснах поръчката в понеделник, но още не съм получила съобщение, че е изпратена, предния път още на следващия ден получих такова. Нормално ли е?

# 294
И аз страшно харесах пулверизатора на Hylamide mist и сега пресипвам друг тоник в него Simple Smile
Интересно, в рамките на два дена това е второ впечатление за Survival, в което се споменават сготвени зеленчуци, само дето другото беше впечатление за Survival 0.  Явно е характеристика на цялата серия Laughing

# 295
И аз страшно харесах пулверизатора на Hylamide mist и сега пресипвам друг тоник в него Simple Smile

И самият флакон е стабилен, имам розова вода в един стар Grinning

Интересно, в рамките на два дена това е второ впечатление за Survival, в което се споменават сготвени зеленчуци, само дето другото беше впечатление за Survival 0.  Явно е характеристика на цялата серия Laughing

Това ми е основният заподозрян, но не съм сигурна: Tomato Carotenoid Complex
Мен не ме дразни, щом не е допълнително парфюмиран продукта.

# 296
  • София

Аз си правя линия на пръста и после прехвърлям на челото и отстрани на очите. Ако искаш пробвай, така или иначе попива, лошото е че сега го няма и не успях да си поръчам, а привършвам бутилката.

Пуснах поръчката в понеделник, но още не съм получила съобщение, че е изпратена, предния път още на следващия ден получих такова. Нормално ли е?
DiDora, благодаря, ще го ползвам по този начин. Ти виждаш ли ефект от него? Аз нямам изразена гневна, но от повдигане на веждите са ми се образували хоризонтални бръчки, но не се виждат в спокойно състояние на челото. Днес сутринта сложих по-голямо количество. Попи всичко.

# 297
  • На ръба..
Скрит текст:

DiDora, благодаря, ще го ползвам по този начин. Ти виждаш ли ефект от него? Аз нямам изразена гневна, но от повдигане на веждите са ми се образували хоризонтални бръчки, но не се виждат в спокойно състояние на челото. Днес сутринта сложих по-голямо количество. Попи всичко.

emy_emy Най - ясно изразен ефект виждам в зоната около очите /отстрани/. По същия начин като тебе имам хоризонтални, които се образуват при повдигане на веждите. Там още като че ли не виждам разлика, но продължавам упорито да слагам и да масажирам...пък дано има ефект.

# 298
Здравейте, момичета! За пръв път ползвам продукти на марката (избрах ги благодарение на вас, като изчетох темата), но имам няколко въпроса. Поръчала съм EUK 134 0.1% - 30ml, Niacinamide 10% + Zinc 1% - 30ml, Argireline Solution 10% - 30ml и Matrixyl 10% + HA - 30ml. Уж изчетох цялата тема, както и указанията в сайта, но малко се обърках - как да ги комбинирам?
Вчера сложих Аргилина около очите и Ницианимида по останалата част от лицето, но ми се иска да слагам поне по 2 неща. Кое с кое мога да комбинирам, колко време трябва да изчаквам между нанасянията, кое да е първо и кое второ? После да слагам ли крем или може и само с тях? И да не забравя - как ги съхранявате, трябва ли да са в хладилник?
Предварително благодаря Simple Smile

# 299
Здравейте, чета и гледам клипчета за марката от няколко дена и съм много зарибена Simple Smile Мисля да поръчам от асос, някой поръчвал ли е от там продуктите? Няма кофеиновия серум в сайта(пише ми, че не доставят до моята страна??), а въпреки противоречивите мнения искам да го пробвам.
Избрала съм hyaloronic acid 2 %(мисля да ползвам сутрин и вечер), ascorbil solytion 12%(мисля да пробвам да редувам с гликолова киселина през вечер, не знам дали ще е ок, но ще пробвам) и се чудя между матриксил, бюфета (тези имат много подобни съставки) и EUC, само не съм измислила как да ги съчетавам Simple Smile
Много исках да пробвам Argireline, но го няма нито в сайта, нито в асос Sad

Общи условия

Активация на акаунт