The Ordinary

• 159 441
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • Prismatica Aerie
Ползвам SubQ Anti-Age и SubQ Eyes

Понеже не откривам никъде FECC (да не би да са го спрели?..), може ли да те помоля за по-обстойно мнение за SubQ Eyes?
Благодаря.

# 301
А ще може ли да си направите друга тема за другите продукти на Deciem, защото тази не е за тях?

# 302
SitaraB, трите серума, без EUK 143, са на водна основа и могат да се комбинират, да кажем аргирелин и ниацинамид; аргирелин и матриксил. И двете комбинации могат да се следват с EUK143, който няма масла, но мазнее, мисля, заради пропанедиола, който е съставка-носител. С EUK143 може, да опиташ първо с две, максимум 3 капки - отнема време да попие. Добре е да се слага крем след това, особено ако оставиш EUK143 само за ползване вечер и ползваш само на серуми на водна основа сутрин. Кремът, с емолиентните/оклузивни съставки, ще предотврати загубата на вода от кожата.

# 303
Здравейте, чета и гледам клипчета за марката от няколко дена и съм много зарибена Simple Smile Мисля да поръчам от асос, някой поръчвал ли е от там продуктите?
Аз съм поръчвала от Асос, всичко си е наред с продуктите, ако това питаш.

# 304
  • На ръба..
Вижте какво пишат за Argireline Solution 10% в сайта"
"This product is not available in the UK/EU at this time due to EU regulations. We are currently working on alternate formulas to comply. "
Много жалко, гледам че и Caffeine Solution 5% + EGCG е със същия статут - This product is not currently available for shipment in your area.

Последна редакция: чт, 11 яну 2018, 16:07 от *DiDora*

# 305
  • Варна
Аз никак не съм впечатлена от аргирелина, а му възлагах големи надежди  Grinning

# 306
Вижте какво пишат за Argireline Solution 10% в сайта"
"This product is not available in the UK/EU at this time due to EU regulations. We are currently working on alternate formulas to comply. "
Много жалко, гледам че и Caffeine Solution 5% + EGCG е със същия статут - This product is not currently available for shipment in your area.

Странно, защото и двата продукта ги има във victoriahealth.com а той е английски до колкото ми е известно.

# 307
SitaraB, трите серума, без EUK 143, са на водна основа и могат да се комбинират, да кажем аргирелин и ниацинамид; аргирелин и матриксил. И двете комбинации могат да се следват с EUK143, който няма масла, но мазнее, мисля, заради пропанедиола, който е съставка-носител. С EUK143 може, да опиташ първо с две, максимум 3 капки - отнема време да попие. Добре е да се слага крем след това, особено ако оставиш EUK143 само за ползване вечер и ползваш само на серуми на водна основа сутрин. Кремът, с емолиентните/оклузивни съставки, ще предотврати загубата на вода от кожата.

Elenora, Благодаря ти! А колко време трябва да изчаквам между двата серума?

# 308
Понеже няма конфликт между съставките на различните серуми, който да налага определено време между нанасянето им, факторът е субективен. Т.е. нанасяй, щом усетиш, че по-рано нанесеният серум е попил.

# 309
Е134 , alpha lipoid acid...кое от двете е по добър антиоксидант. Или нещо друго?

# 310
BIBI 1, аз ползвам и двата серума. Хубавото на EUK143 е, че може да се ползва всеки ден, с удължено действие е, защото се регенерира. Алфа липоевата киселина е доста силна, тя има и ексфолиращо действие, но може да се ползва два, максимум три пъти в седмицата, вечер. Освен това не трябва да се комбинира с ретиноиди и други ексфолиращи киселини. Тази киселина като че ли дава едно „озаряване” на лицето на сутринта след ползване.

# 311
Elenora Благодаря Simple Smile
  Не знам добре англ и много не се ориентирам.
А сутрин кое е ок да си взема за хидратация? Ти кое ползваш?

# 312
The Ordinary имат само един хидратиращ крем - Natural Moisturizing Factors+ HA. В менютата може да се намери в групата на Hydrators. Аз го смесвам с две капки марулово масло преди нанасяне, защото нанесен самостоятелно, кремът ми оставя усещане са сухота. Маруловото масло обаче е най-плътно и мазно от тези на марката, така че може да се пробва и с друго, не непременно на The Ordinary. Кремът , както и голяма част от продуктите, обикновено се изкупуват бързо след зареждане и последно имаше налични само опаковки от 30 мл.

# 313
Поръчах от асос няколко продукта аз, но беше изчезнал кофеиновия серум докато се наканя (а го имаше онзи ден, не знам дали е изкупен или просто ги спират за Европа наистина). Интересното е, че ми излезе по-евтино от там отколкото от сайта с 6 евро Simple Smile Уж пише, че ще ги доставят дондругия петък, знаете ли с кой куриер идват или в пощата?
Имам и още един въпрос, купих EUK 134, който пише да не се съчетава с киселини. А дали може с вит Ц, че и такъв серум взех? Мислех да ги питам направо, но ако някой от вас знае Simple Smile

# 314
Мисля, че не може с вит.С ако е в киселинна форма.

Общи условия

Активация на акаунт