The Ordinary

• 159 395
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Опаковката на Survival 30 е единственото неприятно  нещо в него,  при всяко вадене и слагане на пипетата излиза течност отстрани на шишето и това много ме дразни. От бранда обаче много си защитават опаковките с пипета и не вярвам скоро да ги сменят. Моята кожа е точно смесена и ми се отразява много добре. Аз мисля и 20  и 0 за вечерно време да поръчам по нататък.
Миналата година имаше ли намаления на продуктите на DESIEM за св.Валентин?

gevestra  ти виждаш ли някакъв резултат вече от ползването на NAAP?  Белене и сухата на кожата получава ли се и изобщо може ли да се направи сравнение с granactive retinoid 2 %?

# 466
И аз мислих и 0 да си взема но кое по-напред да слагам вечер?
Защитават си пипетите сигурно защото са евтини и предвид количествата, които купуват що да не пълнят всичко в тях. Има и плюс от еко гледна точка де.
И моята кожа е смесена, не само не стои мазно при нанасяне, но и не предизвиква по-голямо омазняване през деня.

Миналата година имаше ли намаления на продуктите на DESIEM за св.Валентин?

Не помня намаления, различни от черния петък, поне в техния сайт. Миналата година нищо не ме впечатли, Niod поръчвам от други сайтове, където правят 20%.

gevestra  ти виждаш ли някакъв резултат вече от ползването на NAAP?  Белене и сухата на кожата получава ли се и изобщо може ли да се направи сравнение с granactive retinoid 2 %?

За мен разликата с granactive retinoid 2 % е голяма. Той стоеше мазно на моята кожа, след него не можех да сложа крем, на сутринта също се събуждах с мазна кожа. Иначе беше добре, нямах сухота и белене Satisfied Но кожата ми не беше спокойна. Правя уговорка, че моята кожа е по-реактивна и се зачервява от много неща. Като цяло не видях защо да купувам втора опаковка.
NAAP е много по-приятен за ползване. Опаковката е ужасна, както казах, идеален е за помпа. Консистенцията е бяла, плътна но не тежка, попива изцяло и ми се отразява добре за сега, имам леко щипане само след като го слагам след CAIS2 и дермаролера (веднъж седмично) и си мисля, че когато ползвам дермаролер не трябва да ползвам NAAP. Никаква сухота не изпитвам, нито белене. Няма миризма. Ползвам може би месец, слагам по 4 капки на цяло лице и не мога да преценя дали ще поръчам пак от него, защото заглеждам алтернативи  от други производители (включително и една на бгпроизводител). Плюс това на сайта на Десием има обявен нов продукт, който ще ми е интересен - MODULATING GLUCOSIDES. Май беше, че глюкозидите са с противовъзпалително действие и подпомагат имунната система, може и да бъркам, няма инфо още за продукта. Т.е. неагресивно да се подпомага кожата да се обновява. Значи, може и да не е така, предположения са това. Липсват ми хората с познания тук. Някой да знае/каже повече?

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 20:08 от gevestra

# 467
gevestra  благодаря!

И аз така разбрах за Modulating glucosides от интервюто, което гледах с Брансън Труакс.За chromanyl isolate обаче нищо не откривам.

# 468
gevestra  благодаря!

И аз така разбрах за Modulating glucosides от интервюто, което гледах с Брансън Труакс.За chromanyl isolate обаче нищо не откривам.

Само предположение пак:
Това не е ли dimethylmethoxy chromanyl palmitate - подтиска меланина? Предполагам, че ще е избелващо, за мен то не представлява интерес.

# 469
  • Варна
Gevestra и BoMarina, благодаря за отзивите за survival 30. И аз съм с бяла кожа и щом не мазнее, мисля, че ще ми пасне. Аз някакси свикнах с пипетите, но постоянно имам загуби:) а в кои сайтове се възползвате от намаления? Тя и редовната цена е прилична,мисля.

# 470
В boots hylamide и fountain са били с 1/2 и с 1/3 отстъпка
В тези трябва да се следят наличности и кодове но излизат 20% - 22% и хващат брандовете на Десием:
hqhair
lookfantastic
escentual
feelunique

# 471
  • софия
Здравейте нова съм във Вашата тема.Много е интересна и ще се върна са изчета подробно всичко.
Бихте ли препоръчали продукт подходящ за моята смесена кожа ,с тъмни кръгове под очите и тук там някоя пъпчица излизаща в месеца.На 34г и имам и петна по кожата вече.

# 472
След всичко, което казвате за ЕУК 134 дано да си залужава действието му хахха Simple Smile
Относно вит Ц серумите им като избирах четох тази статия, дано да е полезна на някого
https://www.adorebeauty.com.au/the-ordinary/guide/what-are-the-d … itamin-c-products

А доколкото четох за пигментни петна подходящо е alpha arbutin, видях добри отзиви, но не съм го поръчала, защото нямам.
Моята поръчка от асос я изпратиха, дано дойде бързо другата седмица Simple Smile

# 473

Моята поръчка още я няма  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 19:44 от bubanka

# 474
Това, което може да интересува форума е, че Брандън признава за прибързано пускане на формули на пазара и негативна реакция от клиенти - в случая с Ешо. Някъде е станало въпрос и за Стем, но не намерих поста а само коментари. Извинява се с липса на време.

# 475
  • На ръба..
Мдаам, слагам в скрит текст поста му.
Скрит текст:

# 476
Доколкото разбирам става въпрос за двата продукта на Esho. Третия не знам даже дали го пуснаха. Аз си ползвам и двата с голямо удоволствие, особено овлажнителя и ще ме е яд ако го спрат. Да вземат Ла Мер да се засрамят, че продават вазелин за 52 евро, моят даже взе да мирише странно.

Нещо за фалит на Ординари написал ли е някъде шефът?

# 477
Не, за сега разпродава и спира Ешо, както и Стем. За Стем е било обявено някъде другаде, а само в коментарите се споменаваше. Интересното е, че признава, че продуктите на Ешо са били съзнателно прибързано пуснати. До колко тази откровеност се харесва и доколко повдига повече въпроси и съмнения, нека всеки прецени.
Други неща също се случват там и тази компания ще влезе с кейс стъдис в училищата.

# 478
Аз нямам против да се и клюкарства по малко, все пак темата се казва The Ordinary. Няма условие, че само за продуктите ѝ трябва да се пише. Още повече, че за някои хора е важно какво се случва зад кулисите, щом това се отразява на продуктите, които предлага.

# 479

И аз не съм нито фен, нито анти-фен на The Ordinary, поради простата причина, че още не съм мацнала и капка от продуктите им и си ги чакам. Поне са в страната вече.

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 19:45 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт