The Ordinary

• 159 287
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Не се реших за ретинол, но си намерих Niacinamide 10% +Zinc 1% и съм много доволна. Комбинирам го с един крем на Olay, заради активната съставка и мисля, че се получава добре.
Винаги търся крем, който да си "отива" със серумите, но не знам дали е добра идея или просто си хвърлям парите на вятъра.

# 631
  • Варна
Пуснали са 100% L-Ascorbic Acid Powder
   Мисля, че подобна предлагат и в DM на смешна цена. Аз съм си правила "лосион" с розова вода или с флуид на Фитокод.

# 632
Някой не писа ли, че са спрели Аргилерин от продажба? Днес си го поръчах.

# 633
Имаше кратък период, когато заедно с кафеина не бяха налични за продажба в Европа.
Може би имат проблеми с регулациите на различните пазари.

# 634
  • Berlin
Момичета, от Cult Beauty поръчвали ли сте? Аз така и така ще правя поръчка от там и мисля да си взема и нещо за проба от The Ordinary.

# 635
Аз съм поръчвала. Всичко беше наред.

# 636
  • София
Victoria Health вече няма да предлагат марките на DECIEM, сред които е и The Ordinary.
Пратили са мейл.

# 637
От кога? Нищо не намирам на сайта по темата.

# 638
# 639
Днес си получих новата поръчка. Сега ще правя нов режим. Ще пиша повече, когато го пробвам и най-вече разполагам с време. Поръчах няколко киселини и антиоксиданти.
С Аргирелин се запасих, когато го пуснаха, веднага след спирането му. Изключително доволна съм от него.
Благодаря на препоръчалите го! Май беше Check Please bouquet

# 640
Радвам се, че ти харесва, моят възторг от този продукт също продължава. Blush

И аз получих нова поръчка - запас от Аргилерин, и по една опаковка Матриксил, ХК + Б5 и Вит. Ц 30% в силикон. Последните две са нови за мен. Вит.Ц доста ми пощипа докато го нанасях, но за две минути отмина и не остави зачервявания, даже сякаш мигновено избелва.

Няма ли да пускат слънцезащитните продукти най-накрая?

# 641
О, и такива ли ще има? Изпуснала съм.
Да ги пускат наистина, че не остана време.

# 642
Слънцезащитата ще в края на Април.

# 643
Слънцезащитата ще в края на Април.

Откъде е тази информация?

# 644
От инстаграма на Десием

Общи условия

Активация на акаунт