Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 249
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Естелаа, как се радвам да те "чуя" и още повече да разбера, че сте добре Heart И да знаеш, че вятърът при тебе духа право към девети месец Hug

Успех на всички бремелинки Heart Eyes

# 436
Добър вечер и от мен. Аз съм след аборт преди 3-4 месеца, този месец подновихме бебеправенето, но не много усилено Sad общо два пъти и то точно веднага след цикъла ми...... та нямам особено големи надежди, но все пак тук във форума има много случаи, така чеее имам тайна надежда.
Пожелавам късмет на всички и един хубав предколеден подарък да получите Simple Smile)))

# 437
  • Бургас
CatGirl,*solley* , наистина по Коледа стават чудеса - ще се появи втората чертичка  ! Hug

Пожелавам го на всички ни !  Heart Eyes

# 438
Фелин Hug

ХКБ, съжалявам за аборта. Почти всички тук сме минали по този път. Пожелавам ти успех в най-скоро време Heart

# 439
Дами, къде се изгубихте?
Честит първи сняг от мен!
Аз, след почти година без цикъл, вече мога да се похваля с такъв. Още не е точно де, но до утре го очаквам.
Извинявам се, но на кой трябваше да пиша за списъчето?

# 440
Добро утро , момичета  bouquet

Добре дошли на новите момичета и скорошен успех  fingerscrossed

Лаленце , имам нови дати за списъчето : Ц-19.11 , О- 3.12 , Тест/Ц- 18.12  Peace

Хубав ден от мен  Hug

# 441
  • София
Добро утро момичета ,
честит ви първи сняг , дано да ни подхлъзне и да се стоварим с мноого двучертичкови предколедно .
Аз от 16,11,2017 правя тестове за О и ми излиза мнооого бледа втора черта , довечера ще направя и последния , че сутринта трябваше да тичам в лабораторията за пълна кръвна картина без да съм пила кафе и не помня как стигнах до там , но лаборантката беше решила да не идва на работа и забравих да си направя теста сутринта .
Уф не знам вече какво да мисля , ама айде да не се сдухваме понеделнишки .
Хубав ден ви пожелавам и айде някой да повлече крак .

Dani_dani_p - някакви новини ?

# 442
  • София
Честит първи сняг и от мен и успешна седмица на всички Simple Smile

# 443
Здравейте дами!

Днес е ден с много новини, пожелавам съвсем скоро да се похвалите всички. Ей така предколедно.

За сега няма смисъл да съм в списъчето, че съм в пауза докато установим какво точно става с МФ.
Поздрави!

# 444
Честит първи сняг! Освен снеговалеж искам и бебевалеж под формата на положителни тестове!!!

Аксения, от теб чакам първия!! Наръсвам те с розово HeartbeatHeartbeatHeartbeat

# 445
  • София
Тонче, благодаря, ММ тайничко си мечтае за розово, ама не си го признава Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 446
  • София
Ох и аз си мечтая за розов прашец , а ако съм напълно честна бих искала двоен вързоп ( може синичко и розовичко ) FlushedFlushedFlushedFlushed

# 447
Сенсуалити, за списъчето пиши на Госпожа Лаленце.

Ейй, какъв е този първи сняг, при нас е поредният дъжд, а така да обичам снега. Искам и при нас да дойде скоро сняг с положителен тест в комплект Simple Smile

# 448
  • София
Здравейте момичета
силно се съмнява и безкрайно се надявам никой тук да не ме помни Rolling Eyes прекарах в този под форум и точно в тази тема - много, много, многоооо дни, месеци и дори години ... присъствам в списъка на първа страница с три записа Crazy но много ми е домъчняло за тези трепети - минала съм си реда, но реших да намина, да ви се порадвам и ако мога с нещо да съм полезна и да помогна - винаги съм насреща Peace желая Ви успешен и вълшебен ден  bouquet

# 449
Здравей atadar! Радвам се, че успелите вече мами се връщате, за да споделите опит и да ни вдъхнете надежда!
Разкажи на кратко как се случиха нещата при теб - през какви препятствия премина и как ги преодоля!
Много целувки на 3-те ти безценни съкровища!

Общи условия

Активация на акаунт