Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 246
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Диди, много си мила Hug Hug Hug
Чакам те в петък-събота да ни зарадваш с + резултат Kissing Heart

# 466
Добро утро!

Благодаря на всички за топлото посрещане! Hug

Gerretooo, стискам палци за теста. Нещо ми подсказва, че ще е положителен при това закъснение Simple SmileSimple Smile

Успех и на другите момичета, които НЕчакат !

# 467
  • София
Добро утро момичета, за съжаление тестът е отрицателен! След това закъснение и аз си мислех, че е +, но уви, не е!!! Ще изчакам още някой ден и ще звъня на АГ! Успех на всички не чакащи!!!

# 468
  • София
Добро утро, добре дошли на Герето и Монтал, и бързо към отчетните.
Кетгърл, съжалявам, но явно следващия месец ще е нашия. И аз като теб проспах много време...
Аз не се сдържах и снощи на 12 ден след инсето направих уринарен тест, който беше отрицателен. Сутринта направих нов тест, който пак беше отрицателен. Не знам сега да направя ли кръвен за всеки случай или направо да спирам лекарствата?

# 469
Хайде и аз да вдъхна малко кураж на всички, които имат нужда! Blush
Започнах да чета темата още 2011г когато ММ се оженихме. Вярвах, че ще забременея бързо и лесно,  но уви.. Времето си минаваше,  а бебето не идваше. Станах редовна тук и с момичетата бяхме много близки. Запопнах вече по сериозно да се опитвам да забременя.. Следях О, правех тестове, ходех на фоликуметии, мерех БТ, но бебето пак не идваше. Уж всичко беше наред, но бебе нямаше. След година и полвина опити започнахме с изследванията, но и там не излезе нищо! ЦС, хормони, спермограма.. Но не, причина не излизаше. Така след 2 години и нещо чакане, сълзи, надежди и какво ли още не решихме да посетим клиника по репродуктивна медицина. И там нищо не откриха и ни предложиха да направим ИНСЕ, но с ММ отказахме. Нямах вече сили да се надявам и накрая пак да видя самотната една черта.. Затова с ММ решихме да направим директно ин витро. Всичко се завъртя толкова бързо, че даже нямах време да осъзная.. На 05.01.15 стартирахме, а на 31.01 аз вече знаех, че съм бременна Heart Eyes.
 Сега се радвам на две палави момчета, които ми спират тока и нямам нито миг спокойствие Satisfied
Варвайте момичета, вярвайте, че и вашето чудо ще се случи и се борете! Тази тема винаги ще остане близка на сърцето ми Heart

# 470
  • София
Здравейте момичета Simple Smile не съм ви забравила. Следя ви изкъсо. При мен както знаете имаше извън м. кървене почти цял месец. Сега си чакам датата за уз да видим дали всичко се е изчистило. Не следя нищо,  не засичам нищо. В списък няма да се пиша , че нямам изобщо представа ще има ли О или не. С мм си се обичаме редовно и това е. Чувствам се смазана след последните месецш и имам нужда от почивка емоционално . За тази календарна година имам всичко на всичко 4 овулации,  една от които бхб. Не ми харесва тази статистика , но това е.
Успех на всички нечакащи ! Дядо Коледа чука на вратата с две черти Hug
Niana, Благодаря че сподели! Настръхвам като чета такива вдъхновяващи истории Hug

# 471
Момичета супер сте. Направо сте вдъхновение и подкрепа.
Имам една питанка. ММ тръгна за работа тази сутрин и ми каза,че съм спала много неспокойно (не помня,спах си като порче) реших като тръгне да си направя тест защото вчера много ме болеше корема а до датата има още 2 дена не са много. Но странното е,че имам едно като пукане в корема.Виждатели втората черта или аз го искам толкова много че си го измислям?
Закъснение все още няма.

# 472
Една силна прегръдка за всички Hug И да знаетв, че ще успеете!
Камъче, аз като, че ли виждам нещо, но снимката е в сянка.. Я дай някоя по хубава Blush

# 473
  • София
Вижда се бледа втора черта!!! Стискам палчета след закъснение втората чертичка да бъде много много ярка!!!

# 474
  • София
Добро утро момичета ,
atadar май те помня , аз бях във форума 2014-2015 г. в бебеправенето , дано след години се завърна за да разкажа и аз своята щастлива история .
Gerretooo едната ми приятелка преди да разбере че е бременна видя 5 отрицателни теста с 8-9 дни закъснение , така че докато не е дошло МЦ им надежда .
Аз овулирах или " еволюирах" както каза ММ вчера и днес и гледахме да хванем влака , сега идва голямото чакане до 03-04,12,2017  та да видим как ще посрещнем Коледа FlushedFlushed .
Палчета за всички чакащи и нечакащи .

# 475

Извинете за снимките но при мен е още тъмничко и нямам дневна светлина. Simple Smile

# 476
Точно, когато се присъединих към темата.. Още бях доста несериозна в писането и само четях, Нианка беше тук Simple Smile Да са ти здрави дечицата! Животът е прекрасен, радвай му се Simple Smile

Вече съм в 9-тия месец.. Бебка може да излиза, когато пожелаее... Силно се надявам сама да го пожелае и да успеем да се родим естествено.. Hands Pray

Честит ден на Християнското семейство! Нека всяко семейство, в което има мечтаещи за детенце, да бъде благословено с такова Hands Pray

Втора чертичка виждам и аз.. Бих повторила теста с друга марка за по-сигурно или нещо такова Simple Smile Успех!

# 477
  • София
Камъче, и на мен ми се вижда многоооо бледа 2-ра черта Simple Smile

# 478
Колко е хубаво сутринта да започва  с такива вдъхновяващи истории...Niana,  да са ти живи и здрави двамата сладури!:yum: Innocent
Тонче, честито влизане в 9-ти месец..хайде, мъничко остана и скоро най-прекрасните новини!:hugs:
Камъче, и аз виждам бледа втора чертичка! Blush

# 479
Момичета благодаря. След 2-3 дена ще повторя теста разбира се ако лелката все пак не е решила да дойде. ММ все ми казва не го мисли,много го мислиш все такива неща. Иска го много колкото и аз но се разочарова когато Ц дойде.За първи път имам бледа черта и силно се надявам да е станало. Благодаря за подкрепата още веднъж. Ще пиша пак след няколко дена да ви кажа,как се развиват нещата. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт