Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 576
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 1 575
Ей ви по една филия с мерудия, стига сте се дърлили, че като сте гладни-не сте вие... Joy

пичие да прокарване няма, щот Марга го изпи ... Rolling EyesRolling Eyes само вудишка моА да предложа спеСиално за вас....

# 1 576
Тото тук е по-пухкав - https://www.youtube.com/watch?v=CYsX-NX-0ko

Как се пише меродия или мерудия - https://pavlinav.wordpress.com/tag/%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%8F/ Simple Smile

# 1 577
  • София
Момичета, относно името на Тото. Аз съм от този край / Монтанско и Врачанско - по половина/, минах 50 и имам представа по онова време как са кръщавани децата. Баба ми ми е казвала, че кумът или кръстника, както му казват там решава какво ще е името на детето. Слава Богу когато съм се родила не е било така, но от моето производно съм разбрала, че първо дете не се кръщава на починал човек. Заради това съм производно на баба ми по бащина линия, която е починала още докато баща ми е бил съвсем малък. В последствие и двата рода са започнали да настояват първото дете да е на името на този, който има повече заслуги - свекър или баща на булката. И за да се удовлетворят са започнали да правят някакви чудовищни комбинации от имената на двамата дядовци или  двете баби.  Та имахме в махалата и Бодинка от Боряна и Дина, Цанислав, Димилян, абе не знам как един родител може да си съсипе детето с такова име да му се подиграват другите деца.  С мъж ми се смеехме и измисляхме шантави имена комбинации от имената и се получиха Ценас /Цено и Атанас/ и Бодафка /Боянка и Дафинка/.
Та нищо чудно и Тото да е продукт на подмазването на дядовците, защото в нашия край ужасно много държат на повторението на името. До днес даже.
Извинете за дългия пост, ако прецените изтрийте го.

# 1 578
В сравнение с Бодинка, Димилян и Цанислав, Йонислав е направо супер! Simple Smile

Ето ви Йонислав с рус перчем:

Определено сегашната му визия с брада е по-успешна! Simple Smile

# 1 579
...
Боне, мен пък ми се върти нещо че Кичето се цепеше в началото със "сьоНга", но може и да бъркам newsm78
...
СьоНгата що си мисля, че беше патент на Петя Буюклиева  в смисъл, че косата ѝ беше с цвят на "млада сьоНга"  newsm78

# 1 580
  • София
Егати "хубавеца" е този Йонко. Световна звезда, печели 12 милиона на година. Joy hahaha

# 1 581
Абе мАни го тоя....праЙ се на Г.Б...

# 1 582
    Тете, а чесново сосче?

Колкото повече го гледам Тотю, Ич не ми Аресва. И с брада, и без брада, нещо не ми допада.

# 1 583
    Оф ма Дарооо....ся си представих препечено ребърце как го топкам в сосчето, пардон - опитвам де, една тавичка с ребърца....МаНка му, сега ми се дояде, пък имам само вудишка....Disappointed RelievedDisappointed Relieved

# 1 584
    Абе мАни го тоя....праЙ се на Г.Б...
    Той и Миглена държат от 2 до 7 клас публика... и двамата не бях ги чувал, но поне Миглена я гледах в Черешката и тук таме по някакви събития фъфлеше... иначе имал най-голямата фенска маса и Сканл били Богове... Историята е too many bitches, not enough queens...

# 1 585
    Споменах, че гледам за първи път VIP,  а формата го зарязах преди години на семейния сезон.
     Чета ви как бил слаб каста, как не правели това, което се иска по правилата на брадъра и не мога да се съглася. 
     Гледам и не виждам вина в участниците. Виждам трагикомична организация, измислени правили и слаби психолози.
     Като започнем още с гласа на Брадъра - нито тембър, нито дикция, нищо с което да респектира, та той си позволява да се шегува и фамилиарничи с участниците. Още помня как се оплете в обясенията при мисията на близначките. Не знам кой е човекът-глас, но е изключително неподходящ, неадекватен и несъобразителен в моментите, когато трябва да имровизира.
     Правилата отдавна са потъпкани от самия екип.
     Психолозите се гърчат и им трябваха 40 дни да измислят как да се справят с Миглена, а с Шефа още са в шах.

Склонна съм да се съглася с претенциите на Миглена, дотолкова, че на Баба Гицка и e все тая "Мегз" бранд ли е или галено име. То къде е Цветелин - къде е Цуни, примерно. Rolling Eyes (Тото, Дани, Шеф и т.н.) В голяма степен рекламата на Миглена се раздухва не от предаването или от самата нея, а точно от "доброжелателите" ѝ, които през пост ни/МЕ информират какво е качила в сайта си, във фейса и не помня къде още. Sad

извинете за дължината и сериозността на поста

# 1 586
    • ВАРНА
     Бай Вип не ще да прости на  Йончо,че го преметна за гаджето си и не рачи да цомби момите из къщата.

# 1 587
    Тете, топни си душо, да изтрепеш бацилите. Ама само една тавичка, това е опитване. Захванеш ли втора, направо си се наяла.

# 1 588
    Русия перчем на Тото е на странно място. На същото се намира и посивелия/лилав кичур на Патрашкова. Каква е тая мода? Някакво изнасилено омбре?

# 1 589
    Русия перчем на Тото е на странно място. На същото се намира и посивелия/лилав кичур на Патрашкова. Каква е тая мода? Някакво изнасилено омбре?
    Иска й се на Патрашка да я изнасилят... Да й се оправи настроението

Общи условия

Активация на акаунт