Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 146 391
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 2 220
Ако се налага да ползвам гугъл, за да видя дали голямата суперзвезда изобщо още е дейна, значи сериозно сме го окъсали откъм звезди. Което не е новина всъщност.

# 2 221
  • гр. Шумен
Ако се налага да ползвам гугъл, за да видя дали голямата суперзвезда изобщо още е дейна, значи сериозно сме го окъсали откъм звезди. Което не е новина всъщност.
Ами в сбърканото ни общество е така. Тя не вършее по медиите непрекъснато, не се натрапва. Миналата година направи хубав концерт "Докога Маргарито!" в голям софийски клуб. Май само тук се смята, че си звезда само ако работиш до гроб. Дори и да спре да пее, както вече писах, "Устрем" ще остане и след нея.

# 2 222

А ти смятай колко сме го окъсали откъм интелект, за да не знаеш нищо за Маргарита Хранова и в същото време вероятно почти всичко за Алекс Богданска и Мегз.

# 2 223
Ами в сбърканото ни общество е така. Тя не вършее по медиите непрекъснато, не се натрапва. Миналата година направи хубав концерт "Докога Маргарито!" в голям софийски клуб. Май само тук се смята, че си звезда само ако работиш до гроб. Дори и да спре да пее, както вече писах, "Устрем" ще остане и след нея.

О, навсякъде е така, постиженията на един изпълнител никой не може да заличи, но ако иска да се говори за него/нея, няма как без да е пред публика- на концерт, по Тв и т.н.

# 2 224
Така де,само дето в нормалните държави,като спрът да  пеят,те имат зад гърба си милиони и са си осигурили старините.А  тук а какви звезди говорим?За мен звезда и голям професионалист е Лили Иванова
Тя и Брена отдавна не пее -пуска чат пат някой хит и организира концерт,не е активна както някога

# 2 225
  • Испания

Никога не съм харесвала др. Хранова и продължавам да не я харесвам. Участието ѝ във ВБ има финансово изражение, но за мен впечатлението, което оставя, е повече отрицателно, отколкото положително.

Ако включа някой канал и пее тя, хващам дистанционното.

# 2 226
  • Оптимист по принуда
Защо е нужно доживот да си дъвкан и плют по медиите, за да влизаш в графа звезда/стойностен/известен. Това, че 'скучната' Маргарита не ни занимава със себе си, не значи, че това ще я направи някога по-малко Маргарита Хранова. Тя просто Е. Много лесно омаловажаваме постигнатото от другия ние българите, особено като го гледаме през призмата на отминалото време.
Все не са ни достатъчно 'звезди' звездите.

# 2 227
  • София
На въпроса какво е направила Маргарита Хранова през последните години може да се отговори със същото, което е направила и Лепа Брена като певица.

# 2 228
Аз пък харесвам Алла Пугачова, за мен тя пък е звезда и ми е на сърце, песните й имам предвид.
М.Хранова ще трябва да си я припомня, какви точно песни имаше, че нещо нищо не ми изпъква в главата...

# 2 229
Не отричам, че за някои може и да е звезда. Просто споделям, че за мен не е. Вероятно по времето на комунизма не е било така, но аз съм била твърде малка, за да я помня от тогава. Не виждам реклами на нейни концерти, което не значи, че не прави такива, вероятно са рядко, защото едва ли пълни зали лесно, не чувам нейни песни по радиото и все в този дух.
Специално пък Богданска, Мегз, Тото, Цуни и кой беше още за първи път ги видях в този формат, не ги знам от преди и вероятно ще ги забравя до макс седмица след финала.

Все си мисля, че една истинска звезда дори не би доближила Нови Хан, а какво остава да се засели там за 2 месеца! Без значение от рекламата, която може да си направи там или паричните дивиденти.

Според мен!

# 2 230
На въпроса какво е направила Маргарита Хранова през последните години може да се отговори със същото, което е направила и Лепа Брена като певица.
Ми Брена още вади хитове,затворила е цикъла певица-музикална компания-телевизия и си гледа пашалъка😁Обичат я сърбите ,като я гледам младее и хубавее.Като застана до Хранова ,последната изглеждаше като леля на на Брена

# 2 231
  • Испания
Аз пък харесвам Алла Пугачова, за мен тя пък е звезда и ми е на сърце, песните й имам предвид.

Тете, ако щеш вярвай, точно за нея си мислех, ама не ми се пишеше. Сега гледам "Голос" от вчера и имаше реклама за юбилейния концерт на Раймонд Паулс, който ще излъчват утре. Та гледам Алла и не спирам да я харесвам и да ѝ се възхищавам. Сега ще скочат някои, че не ценя българските изпълнители. Ценя ги и още как. Скоро гледах интервю с Орлин Горанов. Никога не ми омръзва да го слушам.

# 2 232
О, за песните на Ала и Г. Б. харизвам  отмЪ...да ме прощава, завалията  Mr. Green
Ама мен руското от край време си ме влече и си ми е на душа, дет се вика...от малка тъй си вървя  hahaha

Направо ми трепва вътре нещо, като слушам песните й ...  Rolling Eyes

# 2 233
И аз гледах участието и в Гласът,но нейни песни освен прословутата за розите и Арлекино не знам☺

# 2 234
  • Испания
О, за песните на Ала и Г. Б. харизвам  отмЪ...да ме прощава, завалията  Mr. Green
Ама мен руското от край време си ме влече и си ми е на душа, дет се вика...от малка тъй си вървя  hahaha

Направо ми трепва вътре нещо, като слушам песните й ...  Rolling Eyes

Ако искаш и можеш

Скрит текст:
Юбилейный концерт Раймонда Паулса
ПЕРВЫЙ
ВС, 29 ОКТ
15:10

"Миллион алых роз" и "Маэстро", "Вернисаж" и "Еще не вечер", "Полюбите пианиста" и "Старинные часы"... Кто не знает мелодии этих песен, написанных Раймондом Паулсом?
На вечер в честь знаменитого композитора собралось множество именитых гостей. Творчество Паулса в этот вечер будет представлено Аллой Пугачевой, Валерием Леонтьевым и Лаймой Вайкуле. На сцене разместились оркестр и черный рояль, на котором играл маэстро. Он сам же и вел программу с присущим ему прибалтийским остроумием. Единственная декорация на сцене - светящийся автограф "R. Pauls".
По словам Раймонда Вольдемаровича, самым сложным было из четырехсот песен отобрать три десятка. Объявляя Лайму Вайкуле, Паулс рассказал, как они с Резником и Аллой Пугачевой рисковали, выпустив в начале 80-х на эстраду новую звезду, хрипловатый голос и удивительная пластика которой были непривычны тогдашней российской публике. На концерте Лайма показала все свои лучшие номера на песни Раймонда Паулса: "Чарли", "Еще не вечер", "На улице Пикадилли", "Блюз". А одну из этих песен она исполнила, лежа на рояле, и Раймонд, казалось, играл лишь для нее одной. Несколько песен исполнил Валерий Леонтьев: "Полюбите пианиста", "Исчезли солнечные дни", "Кабаре". Появившись на сцене, Алла Борисовна повернулась к Паулсу и запела: "Глазам не верю! Неужели, в самом деле, ты пришел? Боже мой!" А еще исполнила "Маэстро", "Миллион алых роз", "Старинные часы" и другие хиты.
В вечере принимают участие Лайма Вайкуле, Валерий Леонтьев, Мария Наумова, Нормунд Рутулис, Гунар Калныньш, Гуна Паула, ансамбль "Кукушечка", Алла Пугачева.

Можеш да го гледаш тук: https://tv.mail.ru/moskva/channel/850/

И аз гледах участието и в Гласът,но нейни песни освен прословутата за розите и Арлекино не знам☺

Алла Пугачева никога не е участвала в "Голос".

Общи условия

Активация на акаунт