В младостта си Брена продаваше и плочи и кукли с неиния лик,/продавани с милиони/направи музикална компания и тв.Тя днес може да си позволи да не пее, или да си избира къде да го направи,ако пожелае.Та да я обявяват за кръчмарка е смешно на фона на нашите звезди от миналото,които чакат на опашка ,да се класират в някое риалити за да припечелят някой лев.Да си сменят я автомобил,я мебели в къщи
Напълно съгласна! Аз също не харесвам сръбска музика, но фактите са си факти!
Няма да забравя далечната 1990 год (била съм на 9 год), живеехме в Смолян точно срещу стадиона, на който Лепа Брена изнесе концерт. Целият град и околните села бяха на и извън стадиона, за първи път виждах такава огромна тълпа. Лепа Брена пристигна с личния хеликоптер на сваления вече Тодор Живков, а концертът се коментираше половин година след това. Доколкото си спомням този концерт беше част от цялото ѝ българско турне през 1990 год, напълни и препълни 15 стадиона из цяла България. Маргарита Хранова едва ли може да се похвали с толкова препълнени стадиони, дори и в най-силните си години, а по отношение на концерти, продадени албуми и световна слава, срещу "кръчмарката" Брена да тича, не може да я стигне...
И все пак, смятам че Хранова е много по-талантлива певеца от Брена, с много чист глас и досега не съм чула един фалшив тон, когато е пяла на живо в разни формати.
По това време и аз живеех в Смолян.
Комшия ни беше DJ Дамян.Брат му беше красавец,но замина за щатите
Сравнявате несравними неща. Най-малкото разликата в икономиката и строя. Тито беше разрешил много от нещата на пазарната икономика в западен стил, докато у нас беше друго. И да организираха посещения на концерти, но никой не ни е водил под строй на тях. Напротив в градчетата и селата извън големите градове си беше събитие и читалищата винаги бяха пълни. Виждала съм го с очите си. И докато в началото на 90-те Лепа Брена вече беше вряла и кипяла в този бизнес, като мениджмънт и пазари, нашите тепърва прохождаха.
Та за това сравнения на тази база не са реални.