Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 146 676
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 2 190
  • густо майна Филибето
Нормално да напълни стадиони, това беше тогавашната чалга, която се доставяше от Югославия, презаписваше и разпространяваше. Беше неофициална, почти забранена, с балкански ритми и разбираема. На същата почит беше и гръцката музика.
И Планета Пайнер пълни стадиони.

# 2 191
  • София
Сашка не направи кариера заради лош мениджмънт. Лепа Брена е била щедро поощрявана централно, май имаше и нещо с богатия й мъж, после емиграцията в Австралия. Добре организиран бизнес още от времето на соца. Не казвам, че не може да пее, тя и пее, и се видя колко е висока, има хубави черти (поддръжката не я броя, тя и Мара голяма поддръжка прави, ама с ужасен резултат). Хранова ще извинява, ама бледнее.

# 2 192
Не съм кой знае каквъ фен на сръбската музика, вкъщи никога не се е слушало такава музика, но признавам Лепа Брена за голяма балканска звезда. Успяла да събере 100 000 човека на националния стадион, а кой знае колко още е имало отвън. Ами голямо браво от мен. Планета може и да пълнят стадиони, но концертите са сборни, а само на Глория примерно. Аз не се сещам за български изпълнител, който да е напълнил стадиона. Ако има, извинявам се за грешката.

# 2 193
Слави Трифонов , ама е един певец, та мани мани. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 194
Верно бе, забравих го Славито. 😁😁 Добре, че бенда му е добър. Ако сам пееше едва ли щеше да ги събира, въпреки че не е и това много сигурно. 😒

# 2 195
Не съм кой знае каквъ фен на сръбската музика, вкъщи никога не се е слушало такава музика, но признавам Лепа Брена за голяма балканска звезда. Успяла да събере 100 000 човека на националния стадион, а кой знае колко още е имало отвън. Ами голямо браво от мен. Планета може и да пълнят стадиони, но концертите са сборни, а само на Глория примерно. Аз не се сещам за български изпълнител, който да е напълнил стадиона. Ако има, извинявам се за грешката.
Нейният концерт у нас е все още най-посещаваният концерт изобщо в България. На второ място са AC/DC. Преди няколко години са събрали около 65 000 души.
Трифонов събира около 20 000 души на концертите си.

# 2 196
Снощи беше много забавно,посмях се доста Grinning
Най-сполучливите двойници като визия бяха Енджи и шефа.Тя красива,той смешен hahaha
А за гласови данни,там няма кой да я бие Марги.Лепа Брена е медиен продукт(като Мадона),има някакъв глас,но много повече красота и харизма.Факт е,че Марги изглеждаше като бедното сираче от село до нея.И Сашка пее,но си е кръчмарска певица,тя е просто забавна Grinning
От мъжете наистина най ми хареса шефа,Тото учудващо беше много грозна Лепа Mr. Green
А Дани З.е симпатичен,но да се твърди,че е нисък,та нали се вижда с Петканов стърчат над всички!
И Алфредо беше много смешен hahaha.А Мега затвърди всеобщото мнение ,че има отклонения,защитничката на безмислените каузи Rolling Eyes Laughing

# 2 197
Леле, току що прочетох, че концерта на Славито през 2015 е надминал по посещаемост AC DC😳 70 000 човека е имало. Егати. 😒

# 2 198
Въобще не слушам музиката на Брена ,но факт е,че тази жена има мащабен бизнес и нищо общо с лелката Хранова.Когато Брена е пяла и продавала милиони плочи,Хранова е пяла в читалища и то хората са били задължавани ,по предприятия ги задължаваха да посещават концертите им
В младостта си Брена продаваше и плочи и кукли с неиния лик,/продавани  с милиони/направи музикална компания и тв.Тя днес може да си позволи да не пее, или да си избира къде да го направи,ако пожелае.Та да я обявяват за кръчмарка е смешно на фона на нашите звезди от миналото,които чакат на опашка ,да се класират в някое риалити за да припечелят някой лев.Да си сменят я автомобил,я  мебели в къщи

Напълно съгласна! Аз също не харесвам сръбска музика, но фактите са си факти!
Няма да забравя далечната 1990 год (била съм на 9 год), живеехме в Смолян точно срещу стадиона, на който Лепа Брена изнесе концерт. Целият град и околните села бяха на и извън стадиона, за първи път виждах такава огромна тълпа. Лепа Брена пристигна с личния хеликоптер на сваления вече Тодор Живков, а концертът се коментираше половин година след това. Доколкото си спомням този концерт беше част от цялото ѝ българско турне през 1990 год, напълни и препълни 15 стадиона из цяла България. Маргарита Хранова едва ли може да се похвали с толкова препълнени стадиони, дори и в най-силните си години, а по отношение на концерти, продадени албуми и световна слава, срещу "кръчмарката" Брена да тича, не може да я стигне...

И все пак, смятам че Хранова е много по-талантлива певеца от Брена, с много чист глас и досега не съм чула един фалшив тон, когато е пяла на живо в разни формати.
Хранова има наистина красив глас
По това време и аз живеех в Смолян.
Комшия ни беше DJ Дамян.Брат му беше красавец,но замина за щатите

# 2 199
  • София
 На мен Петров ми заприлича на двойник на баба Вили - Биг Брадър 3

Laughing

# 2 200
  • София
Снощи, Лепа Брена като даде приза на Марги Хранова да не се влошат още повече отношенията й със Сашка?  newsm78  Joy

# 2 201
  • гр. Шумен
Въобще не слушам музиката на Брена ,но факт е,че тази жена има мащабен бизнес и нищо общо с лелката Хранова.Когато Брена е пяла и продавала милиони плочи,Хранова е пяла в читалища и то хората са били задължавани ,по предприятия ги задължаваха да посещават концертите им
В младостта си Брена продаваше и плочи и кукли с неиния лик,/продавани  с милиони/направи музикална компания и тв.Тя днес може да си позволи да не пее, или да си избира къде да го направи,ако пожелае.Та да я обявяват за кръчмарка е смешно на фона на нашите звезди от миналото,които чакат на опашка ,да се класират в някое риалити за да припечелят някой лев.Да си сменят я автомобил,я  мебели в къщи
Това е от разликата между нашия тотално държавен комунизъм и югославският доста по-либерален. Когато певец като Маргарита правеше концерт в летен театър или концертна зала не си получаваше приходите от билети, а мижаво хонорарче от 60 кинта. Какъв бизнес, какви пет лева!
Хич не е странно, че е напълнила стадиона Лепата - през 80-те гостуваше в нашите новогодишни програми с едни полички до оная работа и на мъжовете очите им изтичаха. Да не говорим колко народ слушаше сръбско, предимно по-необразованите - ми то само Кремиковци и още два-три близки соц мастодонта стигат, за да нафрашкат стадиона.
Иначе да ежива и здрава Лепотицата, приятна жена и добре изглежда за годините си.

А Марги само "Устрем" да беше изпяла, й стига да остане във времето.

# 2 202
Хубаво пя Хранова, но като себе си, а задачата беше да пее като Брена. Справедливо беше призът за имитация да отиде при Сачка, но на Лепа Брена, явно, и беше все тая дали пее като нея, тя награди по-добрия глас.

# 2 203
Слави събра 70000, бях на концерта!

Лепа Брена е голяма звезда за Сърбия, бих я сравнила с Лили Иванова като значимост и популярност!

90те години навсякъде дънеше чалга. Бяхме в Доспат на почивка в един хотел. Вечерта слизаме в ресторанта и какво мислите певицата пее Радка Пиратка!😂 Това беше такъв масов хит както сега е Деспасито! 😀

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 16:45 от daizy_g

# 2 204

Напълно съгласна! Аз също не харесвам сръбска музика, но фактите са си факти!
Няма да забравя далечната 1990 год (била съм на 9 год), живеехме в Смолян точно срещу стадиона, на който Лепа Брена изнесе концерт. Целият град и околните села бяха на и извън стадиона, за първи път виждах такава огромна тълпа. Лепа Брена пристигна с личния хеликоптер на сваления вече Тодор Живков, а концертът се коментираше половин година след това. Доколкото си спомням този концерт беше част от цялото ѝ българско турне през 1990 год, напълни и препълни 15 стадиона из цяла България. Маргарита Хранова едва ли може да се похвали с толкова препълнени стадиони, дори и в най-силните си години, а по отношение на концерти, продадени албуми и световна слава, срещу "кръчмарката" Брена да тича, не може да я стигне...

И все пак, смятам че Хранова е много по-талантлива певеца от Брена, с много чист глас и досега не съм чула един фалшив тон, когато е пяла на живо в разни формати.

Пълни глупости говорите. Тук не става въпрос за "бизнес и пари", а за талант. Талантът го мерите през призмата на популярността ли? Кръчмарката Лепа Брена по отношение на продажби и препълнени стадиони, не може да стъпи на малкия пръст на Бритни Спиърс примерно. Това значи, че е по-слаба певица ли? Не, напротив, по-голяма е. Точно както и Маргарита Хранова пък е по-голяма от нея, па ако ще цял живот да пее в НДК и по читалищата.
Коньооо... точно това е една от причините "югославските" звезди да са по-известни. Защото ценят своето! Дори да е по-ниска стойност... А простите БГ-цървули, със своя чалга манталитет и чуждопоклонничество, са готови да оплюят мега-гласът на "Марга", само и само да припознаят нещо "вносно" за по-добро. Прост народ - слаба държава.

Общи условия

Активация на акаунт