Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 181
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 2 175
Добро утро. Продължаваме да чакаме включване от Тете.
Дека са ни тетето? Joy
Е, па снощи не я ли видЕ? Монтажистите си бяха свършили работата перфектно.  Twisted Evil Немам думи, думи немам!  Shocked за част от секундата я дадоха, не всеки е успял да я види... #Crazy
А сега ще гледаме поотделно всеки изпълнител следващата седмица.

# 2 176
Маргарита пя по - добре от Сашка, според мен.

Прави ми впечатление, че Богданска също има нежен глас.

# 2 177
Какви бяха тия двама мъже, с черни дрехи, които се виждат на края на епизода? Да не са охраната на Брена? На 39 мин.

# 2 178
Конкурсът беше за двойници, и Сашка се справи най - добре. Тя заслужаваше да спечели.
Харесвам  много песните на Маргарита Хранова, но това не беше нейният стил и изобщо не се доближи до оригинала.

Сашка на финал  newsm18

# 2 179
Душата на Сачето кърви, но усмивката не слиза от лицето й...
Ееехххх Саше, що те поразаха така...

Стана ми жал за Алонсо..седнал на дивана и "чете" текста....милият..Joy

Ни моа взема отношиние за победителя. За мен Г.Б. пеЙ най-лепо...

# 2 180
Душата на Сачето кърви, но усмивката не слиза от лицето й...
Ееехххх Саше, що те поразаха така...

Стана ми жал за Алонсо..седнал на дивана и "чете" текста....милият..Joy

Ни моа взема отношиние за победителя. За мен Г.Б. пеЙ най-лепо...
В ранни зори и просъница видЕх твоя човек по битивито. Ще го дават в понеделник , май в сутрешния блок. Отпущила си му края покрай Лепотица , ама то така се прави с любим мъж- дръж го свободен , за да ти е вързан

# 2 181
Много са ми смешни напъните на Мегз да се прави на домакиня! Когато крещеше на Шефа, че той готвел на печката и плотовете, които ТЯ ВЕЛИКАТА Мегз била измила и че била домакиня, Дани я заби с въпроса" Ама откога, от 2 дни!" Grinning Миглена млъкна за секунда, опули се и продължи да каканиже колко велика домакиня е! Grinning Това момиче мрази да домакинства в истинския си живот. При Венета обясняваше, че живеела в затворен комплекс и плащала много скъп наем(4000 лв), защото имало хора, които й почистват апартамента, перат, гладят и подреждат дрехите. И освен това имало и ресторант, от който тя си поръчва храна и й я носят в апартамента като рум сървис! И тя просто не можела да живее на друго място, защото не предлагали тези услуги! Каза, че не живеела в къща, защото трябвало да си взима слуги! Grinning Толкова за домакинстването на Мегз! Всичко е поза и ПР с цел да си изчисти малко имиджа на панаирджийка, който сама създаде, ама то й е в кръвта! Ама малко късно се е сетила. Ако искаше да се покаже като домакинята на къщата трябваше да почне от първия ден! А всичко е още по-смешно, защото всички разбират, че е поза. Само че Мегз мисли зрителите, че са заблудени и ще вземе да блесне в нова светлина! Grinning

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 13:08 от daizy_g

# 2 182
Tays..верно ли? Че по какъв случай...
МаНка му...за каквото заговорим...появявя се. НИ смея дума да обеля от тук на сетне..No Mouth

# 2 183
Весел епизод.

Шефа е голям математик - литри, тонаж... Вместо да се хвърлят в изпълнението на невъзможната мисия, да бяха облекли банските и да скочат в басейна. Поне щяха да го изплискат.  Laughing

Двойниците бяха страхотни. Търкалях се от смях. Само Марга бяха пощадили, разбираемо.  Wink

Шефа беше неповторима Лепа Брена. Днес се сетих на кого ми приличаше - Руслан Мъйнов в ролята на клюкарката Щиляна. Laughing

Скрит текст:

# 2 184
Въобще не слушам музиката на Брена ,но факт е,че тази жена има мащабен бизнес и нищо общо с лелката Хранова.Когато Брена е пяла и продавала милиони плочи,Хранова е пяла в читалища и то хората са били задължавани ,по предприятия ги задължаваха да посещават концертите им
В младостта си Брена продаваше и плочи и кукли с неиния лик,/продавани  с милиони/направи музикална компания и тв.Тя днес може да си позволи да не пее, или да си избира къде да го направи,ако пожелае.Та да я обявяват за кръчмарка е смешно на фона на нашите звезди от миналото,които чакат на опашка ,да се класират в някое риалити за да припечелят някой лев.Да си сменят я автомобил,я  мебели в къщи

# 2 185
  • София
Какви бяха тия двама мъже, с черни дрехи, които се виждат на края на епизода? Да не са охраната на Брена? На 39 мин.
Не се виждат ясно, не приличат на охранители, по-скоро като ромски оркестър

# 2 186
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Готвачът е с черни слипове под роклАта.

Тази снимка така ме вдъхнови, че и на мен ми се допя:
I'm too sexy for my shirt
Too sexy for my shirt
So sexy it hurts  Joy

# 2 187
  • Бургас

Готвачът е с черни слипове под роклАта.

Тази снимка така ме вдъхнови, че и на мен ми се допя:
I'm too sexy for my shirt
Too sexy for my shirt
So sexy it hurts  Joy
Оле ужасна снимка просто. Laughing

# 2 188
Въобще не слушам музиката на Брена ,но факт е,че тази жена има мащабен бизнес и нищо общо с лелката Хранова.Когато Брена е пяла и продавала милиони плочи,Хранова е пяла в читалища и то хората са били задължавани ,по предприятия ги задължаваха да посещават концертите им
В младостта си Брена продаваше и плочи и кукли с неиния лик,/продавани  с милиони/направи музикална компания и тв.Тя днес може да си позволи да не пее, или да си избира къде да го направи,ако пожелае.Та да я обявяват за кръчмарка е смешно на фона на нашите звезди от миналото,които чакат на опашка ,да се класират в някое риалити за да припечелят някой лев.Да си сменят я автомобил,я  мебели в къщи

Напълно съгласна! Аз също не харесвам сръбска музика, но фактите са си факти!
Няма да забравя далечната 1990 год (била съм на 9 год), живеехме в Смолян точно срещу стадиона, на който Лепа Брена изнесе концерт. Целият град и околните села бяха на и извън стадиона, за първи път виждах такава огромна тълпа. Лепа Брена пристигна с личния хеликоптер на сваления вече Тодор Живков, а концертът се коментираше половин година след това. Доколкото си спомням този концерт беше част от цялото ѝ българско турне през 1990 год, напълни и препълни 15 стадиона из цяла България. Маргарита Хранова едва ли може да се похвали с толкова препълнени стадиони, дори и в най-силните си години, а по отношение на концерти, продадени албуми и световна слава, срещу "кръчмарката" Брена да тича, не може да я стигне...

И все пак, смятам че Хранова е много по-талантлива певеца от Брена, с много чист глас и досега не съм чула един фалшив тон, когато е пяла на живо в разни формати.

# 2 189
Хора , този спор е излишен. Става дума не за популярност , а за гласови данни .
Я сравнете това със Саче , или Лепа.
https://www.youtube.com/watch?v=wo88s1Bv-nU

https://www.youtube.com/watch?v=HC8wjv0d0R8
Само да се допълня , че една певица може да оцени таланта в друга певица. Лепа явно я оцени ,не е постановка на Брадъра. Според мен.
А това ми е любимо , макар оригинала да е чужд
https://www.youtube.com/watch?v=NDCp2WYBjJI
Ай , че концерт ви правя , извинете.

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 14:41 от tays

Общи условия

Активация на акаунт