Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 146 433
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 2 205
  • София
Въобще не слушам музиката на Брена ,но факт е,че тази жена има мащабен бизнес и нищо общо с лелката Хранова.Когато Брена е пяла и продавала милиони плочи,Хранова е пяла в читалища и то хората са били задължавани ,по предприятия ги задължаваха да посещават концертите им
В младостта си Брена продаваше и плочи и кукли с неиния лик,/продавани  с милиони/направи музикална компания и тв.Тя днес може да си позволи да не пее, или да си избира къде да го направи,ако пожелае.Та да я обявяват за кръчмарка е смешно на фона на нашите звезди от миналото,които чакат на опашка ,да се класират в някое риалити за да припечелят някой лев.Да си сменят я автомобил,я  мебели в къщи

Напълно съгласна! Аз също не харесвам сръбска музика, но фактите са си факти!
Няма да забравя далечната 1990 год (била съм на 9 год), живеехме в Смолян точно срещу стадиона, на който Лепа Брена изнесе концерт. Целият град и околните села бяха на и извън стадиона, за първи път виждах такава огромна тълпа. Лепа Брена пристигна с личния хеликоптер на сваления вече Тодор Живков, а концертът се коментираше половин година след това. Доколкото си спомням този концерт беше част от цялото ѝ българско турне през 1990 год, напълни и препълни 15 стадиона из цяла България. Маргарита Хранова едва ли може да се похвали с толкова препълнени стадиони, дори и в най-силните си години, а по отношение на концерти, продадени албуми и световна слава, срещу "кръчмарката" Брена да тича, не може да я стигне...

И все пак, смятам че Хранова е много по-талантлива певеца от Брена, с много чист глас и досега не съм чула един фалшив тон, когато е пяла на живо в разни формати.
Хранова има наистина красив глас
По това време и аз живеех в Смолян.
Комшия ни беше DJ Дамян.Брат му беше красавец,но замина за щатите

Сравнявате несравними неща. Най-малкото разликата в икономиката и строя. Тито беше разрешил много от нещата на пазарната икономика в западен стил, докато у нас беше друго. И да организираха посещения на концерти, но никой не ни е водил под строй на тях. Напротив в градчетата и селата извън големите градове си беше събитие и читалищата винаги бяха пълни. Виждала съм го с очите си. И докато в началото на 90-те Лепа Брена вече беше вряла и кипяла в този бизнес, като мениджмънт и пазари, нашите тепърва прохождаха.
Та за това сравнения на тази база не са реални.

# 2 206
Пълни глупости говорите. Тук не става въпрос за "бизнес и пари", а за талант. Талантът го мерите през призмата на популярността ли? Кръчмарката Лепа Брена по отношение на продажби и препълнени стадиони, не може да стъпи на малкия пръст на Бритни Спиърс примерно. Това значи, че е по-слаба певица ли? Не, напротив, по-голяма е. Точно както и Маргарита Хранова пък е по-голяма от нея, па ако ще цял живот да пее в НДК и по читалищата.
Коньооо... точно това е една от причините "югославските" звезди да са по-известни. Защото ценят своето! Дори да е по-ниска стойност... А простите БГ-цървули, със своя чалга манталитет и чуждопоклонничество, са готови да оплюят мега-гласът на "Марга", само и само да припознаят нещо "вносно" за по-добро. Прост народ - слаба държава.
Талантът на един изпълнител не се изразява само в това колко октави има и дали има или няма по някой фалшив тон. Талантът е съвкупност от много качества. Въздействието на гласа върху хората и емоцията, които предава са много по-силни от правилното пеене. Един изпълнител може да те накара да го слушаш в захлас с часове,дори и да изкара по някой фалшив тон. А друг може да пее изключително вярно и стабилно на живо, но да не ти въздейства по никакъв начин. Еми на мен Хранова не може да ми въздейства по никакъв начин. Това прави ли ме музикален инвалид? Някои хора наистина живеят с идеята,че музиката, която слушаш те определя като човек.

# 2 207
Въобще не слушам музиката на Брена ,но факт е,че тази жена има мащабен бизнес и нищо общо с лелката Хранова.Когато Брена е пяла и продавала милиони плочи,Хранова е пяла в читалища и то хората са били задължавани ,по предприятия ги задължаваха да посещават концертите им
В младостта си Брена продаваше и плочи и кукли с неиния лик,/продавани  с милиони/направи музикална компания и тв.Тя днес може да си позволи да не пее, или да си избира къде да го направи,ако пожелае.Та да я обявяват за кръчмарка е смешно на фона на нашите звезди от миналото,които чакат на опашка ,да се класират в някое риалити за да припечелят някой лев.Да си сменят я автомобил,я  мебели в къщи

Напълно съгласна! Аз също не харесвам сръбска музика, но фактите са си факти!
Няма да забравя далечната 1990 год (била съм на 9 год), живеехме в Смолян точно срещу стадиона, на който Лепа Брена изнесе концерт. Целият град и околните села бяха на и извън стадиона, за първи път виждах такава огромна тълпа. Лепа Брена пристигна с личния хеликоптер на сваления вече Тодор Живков, а концертът се коментираше половин година след това. Доколкото си спомням този концерт беше част от цялото ѝ българско турне през 1990 год, напълни и препълни 15 стадиона из цяла България. Маргарита Хранова едва ли може да се похвали с толкова препълнени стадиони, дори и в най-силните си години, а по отношение на концерти, продадени албуми и световна слава, срещу "кръчмарката" Брена да тича, не може да я стигне...

И все пак, смятам че Хранова е много по-талантлива певеца от Брена, с много чист глас и досега не съм чула един фалшив тон, когато е пяла на живо в разни формати.

Пълни глупости говорите. Тук не става въпрос за "бизнес и пари", а за талант. Талантът го мерите през призмата на популярността ли? Кръчмарката Лепа Брена по отношение на продажби и препълнени стадиони, не може да стъпи на малкия пръст на Бритни Спиърс примерно. Това значи, че е по-слаба певица ли? Не, напротив, по-голяма е. Точно както и Маргарита Хранова пък е по-голяма от нея, па ако ще цял живот да пее в НДК и по читалищата.
Коньооо... точно това е една от причините "югославските" звезди да са по-известни. Защото ценят своето! Дори да е по-ниска стойност... А простите БГ-цървули, със своя чалга манталитет и чуждопоклонничество, са готови да оплюят мега-гласът на "Марга", само и само да припознаят нещо "вносно" за по-добро. Прост народ - слаба държава.

Чукча писател, не читател... Умишлено ли пропусна подчертаното в червено, което съм написала за таланта на Хранова и Брена?! Май да, иначе как ще вместиш в поста си, отправен към мен  "простите БГ-цървули, със своя чалга манталитет и чуждопоклонничество, са готови да оплюят мега-гласът на "Марга", само и само да припознаят нещо "вносно" за по-добро. Прост народ - слаба държава".

Фактите се както следва, Коньооо... Годината е 2017 година - Хранова ще изкара някой лев не с огромния си талант, а продавайки се и излагайки се в ББ. Кръчмарката Брена ще изкара някой лев с поредния си концерт в зала „Арена Армеец“...

# 2 208
И на мен гласа на Хранова не ми въздейства положително,пък нека пее правилно.Виж Халфорд ме качва на черешата,без пичие.Не пия.И 60лв. по соц.време съвсем не беше ''хонорарче'',а половин мин.заплата.За участие 1-2ч. в читалище си е супер.И актьорите и певците ни бяха глезениците на строя.По време на перестройката при Кеворкян,Васил Найденов каза,че естрадата храни,класическата музика.Вторите нищо не изкарвали.Пък ако бил в чужбина,знаем ли колко взима Елтън Джон. newsm78Ами защо не отиде в чужбина да се докаже и да засенчи Елтън Джон?

# 2 209
  • София
Хубаво пя Хранова, но като себе си, а задачата беше да пее като Брена. Справедливо беше призът за имитация да отиде при Сачка, но на Лепа Брена, явно, и беше все тая дали пее като нея, тя награди по-добрия глас.

Именно! И Лепа Брена каза, че дава наградата на по-добрия глас. Беше обявено обаче за иматация....

# 2 210
  • sofia
Да фана да взема отношение по музикалната тема. Учила съм пеене. Поп и джаз. Та ми е позволено да се изкажа, нали? Имам ценз, един вид.
Маргарита Хранова ни беше еталон за добра позиция при пеене. Чисто анатомично, има перфектен апарат. Много е добра...Но снощи Сашка се доближи повече до песента. Изпя я с повече чувство и с подходящата орнаментика. И чувство.

# 2 211
Аз се чудя и дали не беше нагласено даването на наградата на Марга, за да има бой в стаята им със Сачка.

# 2 212
Според мен трябваше да подходи по майтапчийски и да избере за победител я Шефа, я някой от двамата Дани.
Но предполагам,  че е следвала наставленията на организаторите. А те искат... да има скандали след това.

# 2 213
Аз нямах възможност да гледам снощи, но на телефона си хвърлях по едно око и превъртах епизода.
И по едно време гледам Сашка на едно коляно, в краката на Лепа Брена и се дере с пълен глас.
Аз тази жена си я спомням, как пееше за левове и марки и за Георги.
Друго от нейното творчество не помня. И слава богу.
Да спечели Сашка пред Маргарита, е смешно, смешно, смешно.

Дано поне е забравила Сашка за  въпросния Георги, че направо ми е неудобно заради нея самата, когато зацвили този жален бълвоч:
не мога да те забравя, Георгииии.
Чуваш ли, бе, Георгиии?
Не мога да те забраааавяяяя...

# 2 214
В момента най-противна ми е Хранова. Дори Петров не ме дразни толкова . Марга е звезда - ок; има страхотен глас - ок.
Но тук всички май забравят едно. В момента, в който прекрачваш  прага на тази къща - всички са равни! Една храна ядат, едни мисии изпълняват! Марга се има там за богиня! Поведение - соц баба.
Сашка е пъти по-готина от нея! Въобще Сашка цепи мрака! Сачка шампион!
И спрете да гледате на Сашето в купичката! Само завиждат на сладкия й апетит /който за мен е следствие на психичен проблем от вкъщи/
Петканови - изгледахме им сватбата - айде марш /по марийски/
Мегз вече милата издъхва, изчерпа се. "шефа" и той вече нищо ново  не ражда
Вече са наяве други дразнители - ганито,ливанито,петкановци,соц певачки....
Въпреки че първоначално симпатизирах на Мегз/не че съм спряла де/, сега Сашка ме кефи най-много ! Яде си жената и си гледа кефа! Евала!

# 2 215
  • София
Аз се чудя и дали не беше нагласено даването на наградата на Марга, за да има бой в стаята им със Сачка.

newsm10   Неслучайно повдигнах този въпрос. Simple Smile

# 2 216
  • гр. Шумен
Къде го видяхте това Маргарита да се прави на богиня?! Единствената надувка от естрадните певици беше всеобщата форумна любимка Кица. А, да, и Петя Бу, но тя беше по скоро куку.

# 2 217
Хранова какво е направила през последните хм, 30г? Звезда е за старото поколение, останалите виждат една баба с опашка на една страна, носеща развлечени дрехи, търкайки едни дивани, постоянно ядене и сърдито клюкарстване. Не ѝ стана неудобно дори от факта, че я назначиха да брои хапките на друг човек, дори напротив, изпълни го с голям кеф. Зорлем се налага Брадъра и Шефа да ни напомнят, че е голямата звезда, защото иначе по нищичко не си личи.

# 2 218
  • София
Хранова какво е направила през последните хм, 30г? Звезда е за старото поколение, останалите виждат една баба с опашка на една страна, носеща развлечени дрехи, търкайки едни дивани, постоянно ядене и сърдито клюкарстване. Не ѝ стана неудобно дори от факта, че я назначиха да брои хапките на друг човек, дори напротив, изпълни го с голям кеф. Зорлем се налага Брадъра и Шефа да ни напомнят, че е голямата звезда, защото иначе по нищичко не си личи.

newsm10  Харесва ми,че не е скандалжийка.

# 2 219
  • гр. Шумен
Това че някой не знае какво е направила, не значи че нищо не е правила. Има гугъл, всеки може да намери информация.
Иначе и аз съм леко разочарована - очаквах да е по-дейна, с по-ярко присъствие. Прекалено е обрана, сакън да не се изложи, но стои някак безучастна и безлична. Кротко си изпълнява мисиите като послушно дете и дотам.

Общи условия

Активация на акаунт