Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 146 350
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 2 250
При цялото ми уважение към творчеството на Хранова, не ми допада тук, във ВБ. Не видях от нея нито действие, нито мнение, позиция... Да, видях една жена, която яде, седи на дивана и гледа по никакъв начин да не си наруши комфорта. За мен тя е разочарование във формата. Че тя кака Лили с всичките си болежки и сърбежи показа повече, еле па с болките в лявата гуша. Ритон, Кича, Данчето, за всички ще си спомним с нещо, че са били в къщата.... Аз също мисля, че любимката ми Сашка най- добре се справи със задачата, но по нареждане на Брата наградата се даде на Марга.

# 2 251
  • гр. Шумен
При цялото ми уважение към творчеството на Хранова, не ми допада тук, във ВБ. Не видях от нея нито действие, нито мнение, позиция... Да, видях една жена, която яде, седи на дивана и гледа по никакъв начин да не си наруши комфорта. За мен тя е разочарование във формата. Че тя кака Лили с всичките си болежки и сърбежи показа повече, еле па с болките в лявата гуша. Ритон, Кича, Данчето, за всички ще си спомним с нещо, че са били в къщата.... Аз също мисля, че любимката ми Сашка най- добре се справи със задачата, но по нареждане на Брата наградата се даде на Марга.
По-скоро зверски се пази да не стъпи накриво, да не се изложи. Дори Камелия Тодорова дето  беше по-скоро безлична, имаше по-ярки изпълнения.

# 2 252
  • София
те са вече пенсионерки и се държат като пенсионерки - правят се на голямата работа и очакват всички да им козируват. Обаче пропускат малката подробност, че след 18-годишна възраст всички са възрастни, независимо дали са на 18 или на 88 и Х не може да разчита на уважение и послужание по подразбиране, само защото е на 60 и може да бъде баба на 18-годишния. Може, ама не е, затова всички са на равна нога.

# 2 253
  • София
те са вече пенсионерки и се държат като пенсионерки - правят се на голямата работа и очакват всички да им козируват. Обаче пропускат малката подробност, че след 18-годишна възраст всички са възрастни, независимо дали са на 18 или на 88 и Х не може да разчита на уважение и послушание по подразбиране, само защото е на 60 и може да бъде баба на 18-годишния. Може, ама не е, затова всички са на равна нога.

# 2 254
Не съм съгласна, за пенсионерките. Познавам жени, които са много по- големи от Хранова, но не се държат така. Че Данчето Христова е по- голяма, но си отстояваше позициите и се караше с Генчо, и сиренцето си отнасяше с едно достолепие. До характер е, не до възраст!

# 2 255
Въобще не слушам музиката на Брена ,но факт е,че тази жена има мащабен бизнес и нищо общо с лелката Хранова.Когато Брена е пяла и продавала милиони плочи,Хранова е пяла в читалища и то хората са били задължавани ,по предприятия ги задължаваха да посещават концертите им
В младостта си Брена продаваше и плочи и кукли с неиния лик,/продавани  с милиони/направи музикална компания и тв.Тя днес може да си позволи да не пее, или да си избира къде да го направи,ако пожелае.Та да я обявяват за кръчмарка е смешно на фона на нашите звезди от миналото,които чакат на опашка ,да се класират в някое риалити за да припечелят някой лев.Да си сменят я автомобил,я  мебели в къщи

Ейй, комунистическата другарка пак,
Лепа Брена е капиталистическа певица- има свобода да прави песните и клиповете, които иска, има право и да прави пари, т.е. има право да бъде комерсиална и тя се е възползвала,
тук трябва да пееш в стил италианска естрада и това е,
дали на някоя певица у нас биха й позволили това през 1982 година ?!?

https://www.youtube.com/watch?v=Y3NgcuITYfo

# 2 256
От всички участници в този сезон най-много ми харесва Маргарита. Държи се съвсем нормално като за 65год. жена. Единствената, която наистина е вип и нито един път не показа, че е повече от другите, а тя наистина е. Не е задължително да е слаба с поредица от операции, гласът й ми стига, за да е голяма в моите очи. Нищо, ама нищо не видях в нея, което да ме разочарова. Надявам се тя да спечели, заслужава го.

Поздрав с една нейна песен:
https://www.vbox7.com/play:bde087d8

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 09:00 от daniela19

# 2 257
  • София
Именно, Йорданка Христова не се държеше като пенсионарка, а тези двете са пенсионеркиТЕ като нарицателно, ама си придават още повече важност.Дори не са симпатични пенсионерки, а  от тези, вмъжествените.

# 2 258
Моята фаворитка

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18Сашка шампион newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 2 259
Сачкаааа...нъмбър 1....Trophy

# 2 260
  • Ilkeston
Според мен пък цялата клоунада с Лепа Брена си беше едно унижение. Унижение за Маргарита Хранова, че получи награда от "красивата жена" на сръбската музика и унижение за Сашка, че не получи. Останалите бяха статисти-смешни, но статисти.

# 2 261
Според мен пък цялата клоунада с Лепа Брена си беше едно унижение.

Ето тук си права, унижение и към двете ....

# 2 262
Конфузно беше леко.
Но винаги е така , когато вкарват чужда звезда...пресечните точки са малко,да не кажа, че липсват. И как да ги свържат в случая, освен да е нещо с пеенето.
Явно сценаристите толкова могат. Но за тях е важно Лепа да се появи по телевизора във връзка с предстоящият й концерт. Толкоз. Други цели не са си поставяли явно....

# 2 263
Според мен пък цялата клоунада с Лепа Брена си беше едно унижение. Унижение за Маргарита Хранова, че получи награда от "красивата жена" на сръбската музика и унижение за Сашка, че не получи. Останалите бяха статисти-смешни, но статисти.

Ето това е самата истина. Все пак това не е обикновен ББ, а ВИП, в който всички са известни в своята област. А Хранова и Сашка са известни певици и беше грозно да ги карат да имитират друга известна певица, без значение дали е по-известна или не. Дълбоко се съмнявам, че Лепа Брена би се съгласила да имитира Марая Кери или Уитни Хюстън, без значение, че те са хиляди класи над нея. Просто, защото тя също е звезда и това би било подигравка за нея

# 2 264
  • Варна
На мен би ми било интересно и Лепа да имитира Маргарита и Сашка, ама де да им дойде наум.

Общи условия

Активация на акаунт