Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 296
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Скрит текст:
Марга Хранова и тя няма място в къщата. Доста скучновата е, очаквах от позицията на годините и опита си да има мнение и позиция относно случващото се около нея, и да има повече тежест. Докато тя е с лековато поведение, повърхностна, без позиция и като цяло не показва никакъв характер на възрастна и успяла жена. Разочарование е, също като Данка Христова в нейния сезон.

Да, аз също очаквах като най-възрастна в къщата да наложи някакъв ред - в смисъл да посвие например перките на перкото Петров, да му даде да се разбере, че е недопустимо неговото поведение-нещо такова като че ли би ме зарадвало.

Според мен тя изобщо не иска да си причинява сблъсък с Петров. Видя какво чудо бяха сблъсъците му с Миглена и с Мария - защо и тя да влиза в този порочен кръг, от който после няма излизане. Ще се изложи много повече, ако започне скандали с него. А Петров без бой не се дава, та не виждам как може да се наложи тя без да влезе в открит двубой с него

# 91
Сачито да остане...другите все тая кой ще излезе. ..

Ан тъй, ан тъй...и аз така искам... Grinning

За Марга викате я е страх от плюнките петрови ли? Ми да си покрие лицето с една салфетка, както си беше сложила на чашката с винцето...кво толкова.JoyJoy

Според мен пред нея Петров би млъкнал си мисля...авторитет е все пак някакъв, нея на Марс не би посмял да я проводи...

# 92
Аз пък не се изненадвам от Хранова. Точно защото е по-възрастна и улегнала, предпочита да не се замесва в разправиите. Знае много добре, че всеки опит за вразумяване на идиоти води само до скандали и още по-големи простотии. За какво й е да си го причинява!

# 93
Скрит текст:
Марга Хранова и тя няма място в къщата. Доста скучновата е, очаквах от позицията на годините и опита си да има мнение и позиция относно случващото се около нея, и да има повече тежест. Докато тя е с лековато поведение, повърхностна, без позиция и като цяло не показва никакъв характер на възрастна и успяла жена. Разочарование е, също като Данка Христова в нейния сезон.

Да, аз също очаквах като най-възрастна в къщата да наложи някакъв ред - в смисъл да посвие например перките на перкото Петров, да му даде да се разбере, че е недопустимо неговото поведение-нещо такова като че ли би ме зарадвало.

Според мен тя изобщо не иска да си причинява сблъсък с Петров. Видя какво чудо бяха сблъсъците му с Миглена и с Мария - защо и тя да влиза в този порочен кръг, от който после няма излизане. Ще се изложи много повече, ако започне скандали с него. А Петров без бой не се дава, та не виждам как може да се наложи тя без да влезе в открит двубой с него

Не става въпрос да се кара с готвача. Става въпрос, че тя освен един-два пъти да изкаже някакво мнение против действията на Мегз си трае угодно и се поскатава. Никаква мъдрост и житейски опит не излъчва тази жена. Изключително повърхностна, тя може да е майка и дори баба на голяма част от съкватирантите, а един съвет не им даде като голям и възрастен човек. Трябваше например да каже на Алекс, че не е моментът да се жени в къщата, да я накара да се замисли за родителите си отвън, да и каже, че и тя е майка на синове и знае как се тревожи майчинското сърце, нещо от рода. Но не, тя лековато и повърхностно си трае, издокарва се с бяла рокличка и отива на "моминското парти" на Алекс, която на години спокойно може да и е ВНУЧКА дори, и се лигави и кикоти на стриптийз изпълнения. Що за възрастна жена е това, успяла професионално, печелила награди, пътувала по света, контактувала с хора.

# 94
Точно казано.
Поне да отиде и да му каже в очите на Петров, че е недопустимо примерно да псува жена, пък каквато и да е тя. Примерно. Поне веднъж. И да се оттегли. Да стане ясно просто, че тя не е ок с това поведение. Ама не стана ясно....пък може и да си е ок и от нейното стайче да не чува псувните и крясъците на марсианеца...

# 95
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Поне да отиде и да му каже в очите на Петров, че е недопустимо примерно да псува жена, пък каквато и да е тя. Примерно. Поне веднъж. И да се оттегли. Да стане ясно просто, че тя не е ок с това поведение. Ама не стана ясно....пък може и да си е ок и от нейното стайче да не чува псувните и крясъците на марсианеца...
Точно.  Peace Той и без това май само на нея й има някакво уважение.

# 96
 между другото бях чела някъде, че Марга се е женила тайно от родителите си, и че те не и говорили след това две години. Накрая май и простили все пак, но не са си говорили дълго време след нейния брак в стил Алекс и Дани. Та именно тя трябваше да седне до Алекс и да и каже това,да и опише как се е чувствала и да я попита готова ли е да изтърпи нещо подобно, в случай че стане така и с нея. Можеше да и каже, че това не е детска игра, а си е сериозно нещо със законови последици от него, че като е била млада е била същата като нея, но че вече на 65 години е научила много от живота и може да и даде съвет. Как пък не се почувства отговорна да проведе един такъв елементарен разговор с дете (защото Алекс е още с детски акъл май, нищо че е два метра), което може да и е внучка.

# 97
  • София
Много и е зор на Хранова за скандалите около нея. Тя нали си е добре, не се кара с никой, гледа да добута до финала.

# 98
Ние не сме гледали всичко. Може и да е казала нещо.
До сега шефчето не се е карал с Маргарита и със Сашка. За Сашето е ясно- харесва му гозбите. От това, което съм видяла той уважава Хранова. Значи му вдъхва респект.
Аз не харесвам хора, които за всичко случило се държат да си изкажат мнението. Като на всяка манджа мерудия. Досадни са. По-скоро човек трябва да знае кога да се изкаже и кога да замълчи.
Някой в темата се беше изказал, че М. Хранова само яла и се излежавала. Не съм съгласна. Гледах един клип, в който казваха, че тя ставала рано с още някои/не си спомням кои, мисля, че единия беше Петканов/ и чистели всичко, което е останало от вечерта.
Харесвам я Маргарита, все още не съм си развалила мнението за нея и дано така си остане.
Това с шишетата минерална вода не го приемам, но е нищо на фона на другите излагации.

# 99
А според мен, Марги е гледала внимателно сезоните с колегите си - Кичка, Кристина, Здравко и Катя, Йорданка.. И е разбрала, и се стреми да устиска, да не влиза в кофти ситуации. За Брадъра отдавна се знае, че всеки се орезилява вътре. Браво на тези, които излизат сравнително чистички от тази къща.

За футболиста - освен испански, ако говорите и руски, прочетете интервюто му за Шахтьор. Бил християнин. По врачки не Одел. Имал татуиран герба на Русия на себе си. И много уважавал Путин, обичал Русия - не знаел защо, ама я обичал... За сведение, клубът е в Беларус, които като Украйна се мъчат да се отскубнат от баш Големия брат. Не съм само аз в 20-ти век, ето - Златков и той е там още, политически и идейно...😄 Интервюиращият го пита "Значи, казвате, по-добре в Русия, отколкото в Турция?" и нашия льольо вика "дааа". А сейчас, знатоки! Внимание, вопросс: Защо Златков маа турски гьобеци, а не тръшка руски казачок??? 😉😉😉

# 100
Значи историята на Златков ще се окаже не компютри, ами компоти. Но и Антон така я разказа, че аз лично, с пилешкия си мозък, не разбрах защитаваше ли го, обвиняваше ли го или просто си клюкарстваше.
Отделно, че и на мен ми звучи малоумно, от една страна да се ползва детето за вестоносец, от друга, жена му да смята, че точно в тоя момент трябва да си изясняват отношенията.

# 101
И аз не бих се намесила да съветвам Алекс , ако изрично не ми е потърсила мнението. То , каквото и да им каже човек , все може да сбърка. Тези двамата са неспасяеми.
Гледах сега малко / заради Ронката/ от епизода- ами тя грее от щастие. Това , че е някаква звезда по модни подиуми , изобщо не може да ме убеди , че това момиче не страда от някакви дефицити. Ако и родителите и са авторитарни и все не е отгаваряла на очакванията им , естествено , че ще търси себе си чрез безразборни връзки  с мъже. Че тя в момента се чувства като някаква героиня. Много кофти . Но това е проблем , който идва от семейството и няма оправяне на този етап. Ще гледаме пак куфари и пръсти. Чак нереално ми се струва всичкото между тези двамката.
Ай , да не досаждам повече , да мятам метлата и да си обирам кичурите , че ще стана назидателна вместо Марга Rolling Eyes
Пък го няма и Шеф да ми запече едни картофени кИфтета , да мирясам Spaghetti

# 102
  • София
Златков пък толкова ли не се е видял с жена си преди ББ, та чак сега иска да се изясняват?

# 103
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ако и родителите и са авторитарни и все не е отгаваряла на очакванията им , естествено , че ще търси себе си чрез безразборни връзки  с мъже.
Със сигурност са авторитарни, тя нали сподели с Мегз, че досега винаги е правела каквото трябва, а не каквото иска.

# 104
  • София
А според мен, Марги е гледала внимателно сезоните с колегите си - Кичка, Кристина, Здравко и Катя, Йорданка.. И е разбрала, и се стреми да устиска, да не влиза в кофти ситуации. За Брадъра отдавна се знае, че всеки се орезилява вътре. Браво на тези, които излизат сравнително чистички от тази къща.

Точно това мисля и аз. И определено ще се хареса повече, ако избягва образите, които си изградиха пред хората гореизброените бивши участници  Peace

А, ако наистина тя се е оженила тайно преди години, то какъв точно съвет се очаква да даде на Алекс, след като тя тогава е постъпила по същия начин  newsm78 И явно не е съжалила за избора си след време. Ако може да даде някакъв съвет, то може само да ги подкрепи, защото тя е пример за това, че такъв тип тайни сватби и бракове могат да бъдат сполучливи, без значение от мнението на родителите

Общи условия

Активация на акаунт