Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 289
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 105
След клипа, в който Роналдо се хвали, че има в колата си газов пистолет преправен на боен и автомат и то без разрешителни, както нямах никакво мнение за него, рязко ми стана противен. Каква е тая безотговорност!? Ок, оръжията са ти страст, ама защо носиш такива без разрешителни, че и го обявяваш публично.  Преправеният пистолет не ща и да го коментирам. 😒

# 106
Чак пък да се меси Хранова в сценария на Брадъра и да дава непоискани съвети на Богданска, от чий зор? Но виж, Петров, с крясъците и неуравновесеното си поведение нарушава и нейното пространство. Аз ако живея в подобна обстановка ще откача. Но истината е, че гледаме само по един час, пет дни в седмицата. Понеделник не го броя, защото реално пак е един час, ако не и по-малко показаното, заради коментаторите в студиото. Може и да се е обадила жената, но няма време да го дават, а и не е интересно. Трябва да дадат път на младите, да се вземат накрая. Явно мислят, че това ни е много интересно и си умираме да видим ще има ли сватба или не. Но пък на някои може и да им е интересно, на бабите. Те хем са разстроени каква уличница е Богданска, милото момче в каква беля се вкарва с нея, хем може и да се вълнуват дали любовта ще победи. И Сашка я дават само как яде, пък тя и клюкарства жената. Но наблягат само на яденето. Не, че тя не яде, но ВБ ни внуши, че и като спи го прави. Сигурна съм, че и за болестите си им говори непрекъснато, като знам в Черешката как им проглуши ушите с нейната клаустрофобия и това, че не ползвала асансьори. Пет вечери не пропускаше да им напомни, ако са забравили за нейните страдания.

# 107
Аз пък не се изненадвам от Хранова. Точно защото е по-възрастна и улегнала, предпочита да не се замесва в разправиите. Знае много добре, че всеки опит за вразумяване на идиоти води само до скандали и още по-големи простотии. За какво й е да си го причинява!
Съгласна съм и аз, умерена си е Марги.

# 108
Не мога имам дежа вю hahaha

# 109
Този Пеньо не го гледах. Само виповете мога да следя.

Мъча се да се сетя за всички победители:
Константин - чалгар
Здравковица - мило, бедно момиче, в нравностойноположение
Део - добър, но незабележим
Орлин - добър, но спи по цял ден
Тошко - със свалените гащи, чалгар на държавно ниво
Влади Въргала - мило, бедно продуцентче, в неравностойно положение
Джино - чалгарско гадже, американски тираджия
Миглена - чалга защитник, без малко да е Простуела - мило, бедно момиче, в неравностойно положение.

Изпускам ли някого?

# 110
  • Някъде в Матрицата
Станка Златева. 😉

# 111
  • София

Едно към едно са. Grinning
А какво става с Пеньо, като какъв/ва се подвизава?

# 112
  • София

Десислава.

# 113
А, вярно! Каква да я пиша нея "чалга фен", "добра, забележима, но рокля не слага" или "мило, бедно шампионче в неравбостойно положение"? 😄

# 114
  • София
Да, миналата ли, по-миналата ли година й харизаха приза най-сетне. 😄

# 115
  • Sofia

Едно към едно са. Grinning
Преди 3год го мернах по арабската улица на Женски пазар,с бели ботуши чизми,къса пола,дълга перука,гримиран....

# 116
Не обичам да давам непоискани съвети, особено на хора от друго поколение. Установила съм, че техните разбирания и ценности са по-съответни на времето, в което живеят, от моите.  Пък и животът си е техен, имат право да си вземат решенията. Дали грешни или правилни, времето ще покаже. Ако ме питат, изразявам мнение и толкова. Това в защита на пасивната позиция на Хранова. Това, че е по-възрастна и си мълчи, вместо да се препоръчва като помъдряла, за мен е преимущество.

# 117
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Златка Димитрова  Peace

# 118
3в1

Joy

[/quote]Преди 3год го мернах по арабската улица на Женски пазар,с бели ботуши чизми,къса пола,дълга перука,гримиран....
[/quote]

същинска Каканашева

или Пенка
тия и тримата ми се наслагват като да са рода
 smile3532

# 119

Е, неее.. Тя пък кога? Въртят ми се припадъци, драми по Мирото, детенцето, което загуби, тогава ли беше? Като участник я помня, но не и като победител. Ако е била - ох, майко, най-върла чалга + бедното малко момиче, в неравностойно положение (спрямо женицата на Миро)... 😐

Общи условия

Активация на акаунт