Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 491
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Варна
Ако фантоНът не съществува да не го бяха показвали. Можеше да я замажат на екрана. 😂😂😂

Аууу, това е гениаааална идея. Екипът й отвън щеше да се разпени, а за Миглена, като разбере, не ми се мисли Grinning

Мисля, че Миглена не е взела хонорар, а си е платила да влезе и да си рекламира нещата, това ми изглежда разумно обяснение защо ББ и търпи прищевките.

# 1 486
  • Бургас
И аз мисля, че на Алфредо му изтича договорът. Подозрително много хора изведнъж го номинираха.
дА излиза няма да е голяма загуба.

# 1 487
На мен ми прави впечатление , че съкратиха Сърчаджиева. Не  е загуба, но очевидно има причина. И коментаторите в студиото са доста оскъдни откъм време. На М.Ангелова изобщо забравиха за мисиите и.
Или съквартирантите изпомпаха бюджета , или тази продукция се вее вече на към крах.
Което би било жалко , но пък и такъв опростачен сезон май не е имало досега.
Мисиите са плоски / те имат ли въобще успешна ?/ , всеки се договорил за нещо , ами прозира целият фалш.
Особено ме е яд , че нагласиха Щрак и Мегза за финал-това ли са любимите звезди на България.

# 1 488
  • София
Според мен така е по-добре, този сезон гледаме много повече съквартирантите и техните взамоошношения. Няма постоянно повтаряне на едно и също. Миналият даваха постоянно коментатори и Алекс, която преразказваше какво е станало предишния ден, нещо, което вече виждахме по време на лайфа.

# 1 489
  • Испания
Тайс, избирай:

# 1 490
На мен ми прави впечатление , че съкратиха Сърчаджиева. Не  е загуба, но очевидно има причина. И коментаторите в студиото са доста оскъдни откъм време. На М.Ангелова изобщо забравиха за мисиите и.
Или съквартирантите изпомпаха бюджета , или тази продукция се вее вече на към крах.
Мисиите са плоски / те имат ли въобще успешна ?/ , всеки се договорил за нещо , ами прозира целият фалш.
Особено ме е яд , че нагласиха Щрак и Мегза за финал-това ли са любимите звезди на България.
Май има нещо такова.
Едно време какви дебати имаше, по номинации, а особено на елиминации - та защитници, та караници. А сега... стоят като чучела на диваните дори някои една дума не казват. Да не ги канят изобщо.
Трябва да има истински брадър с награда на финала, голяма награда, за мотивация, както и правилата да се спазват, без предварителни договорки. Пък все тая дали ще съберат известни или безизвестни участници. И да има канал за гледане на живо, всичко друго е сериал. Simple Smile

# 1 491
Смайли  bouquet hahaha Hug
Всички са подходящи , ще си заплюя две и четири , да не ми ги грабне някой . От утре ще съм опулена.
Няма да пиша в СО до края на ВБ Mr. Green .Знаеш ли на мен Алфредо къде ми беше върховит- когато беше с костюма , Саче хапваше , а той, минавайки , през рамо , се облещи. Утре на запис ще ти кажа на коя минута е. Там изглеждаше супергротескно.  smile3506

# 1 492
  • София
                    ЕПИЗОДА 25.10.2017

https://videobg.nova.bg/novatv/2017/vipbrother/vipbrother-2017-10-25.mp4

# 1 493
  • Испания
...Знаеш ли на мен Алфредо къде ми беше върховит- когато беше с костюма , Саче хапваше , а той, минавайки , през рамо , се облещи. Утре на запис ще ти кажа на коя минута е. Там изглеждаше супергротескно.  smile3506

Тези открих. А аз търся в запис на страницата, от която гледам български телевизии. Ако открия нещо друго, ще го постна.

Сачка гледа огОрчено как Златков номинира др. Хранова:

Хранова се храни, Сачка гледа:

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 00:17 от smileys

# 1 494
На някой честно липсва ли му Сърджаджиева или коментаторите в студиото в сряда? За мен са супер излишни. Не стига, че няма живо излъчване и гледаме само скалъпени кадри и истории ами и малкото време което имаме сега да го загубим в гледане на тъпи коментатори които трябва да ни обясняват какво виждаме понеже ние сме малоумни и не можем да преценим.
Алекс и тя им е една излишна заплата. В първите години на биг/вип брадър изобщо не е имало водещ на дейли епизоди. Тази глупост май започна със сезона на Къци и Фънки.

# 1 495
На мен ми липсват дебатите по защитата на номинираните, но то няма и нужда от тях в момента и в този вид на Брадъра.
Водещ на дейлито не ми липсва. Липсва ми късното дейли и изобщо повече излъчване от къщата.
Няма да ми липсва и ако разкарат коментаторите при Гала, аз вече не ги и гледам, изтъпяха ми максимално.

# 1 496
  • SF
Не ми липсва никаква тупурдия в студиото, никакви дебати и никакви едновременни приказки.
Ролята на Александра Сърчаджиева по принцип ми е много излишна.

Защо Тото е прекръстен на Юнислав или нещо такова?

# 1 497
И аз искам повече кадри от къщата и по-малко манипулативни коментатори и извращения на фактите в полза на някой "герой". Тук темата ми е предостатъчна и коментарите в нея - разнообразни , забавни , обективни.
И аз не гледам Гала . И предпочитам повеЧе  на живо. И Ники К. ако млъкне , още по-добре Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 498
На мен ми прави впечатление , че съкратиха Сърчаджиева. Не  е загуба, но очевидно има причина. И коментаторите в студиото са доста оскъдни откъм време. На М.Ангелова изобщо забравиха за мисиите и.
Май има нещо такова.
Едно време какви дебати имаше, по номинации, а особено на елиминации - та защитници, та караници. А сега... стоят като чучела на диваните дори някои една дума не казват. Да не ги канят изобщо.
Трябва да има истински брадър с награда на финала, голяма награда, за мотивация, както и правилата да се спазват, без предварителни договорки. Пък все тая дали ще съберат известни или безизвестни участници. И да има канал за гледане на живо, всичко друго е сериал. Simple Smile

Абсолютно! Би било страхотно ако направят нормален биг брадър и да намерят наистина интересни хора от всякакви сфери както беше в биг брадър 1. Пак да върнат наградата от 200 000, да бъдат наистина изолирани през цялото време, да пуснат 24/7 живо излъчване и ще има шоу 100%
Сега всичко е по предварителен сценарии, всеки си излиза когато си иска, всеки си е взел хонорар и няма мотивация за нищо. Пълна пародия.

# 1 499
Сценично име -Тото Simple Smile
По лична карта -Йонислав Йотов Grinning

Общи условия

Активация на акаунт