Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 492
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 1 500
  • SF
Да бе! Йонислав Йотов!!! #Crazy Йонислав!?! Слави йоните?
Какво въображение трябва да имаш, за да измислиш тази комбинация от букви!
Мислех, че нещо го подиграват заради чалгата и Издислав. А той сериозно си се казвал Йонислав.

# 1 501
Сценично име -Тото Simple Smile
По лична карта -Йонислав Йотов Grinning
Йониславчо няма ли най-накрая да престане да шикалкави и да си признае, че страшно много иска да спечели накрая (може би повече от всеки друг вътре). Нищо срамно няма в това. Смешен е в опитите да се прави на непукист.

# 1 502
Е това си избрах за аватар- едва уцелих момента , скийншот , намаляване на изображението , аууу , и бг мама  не ми прие аватара. Саче Васе Cry

Лека нощ на всички фенове на феновете Joy По Щрек П.

# 1 503
Не бях гледала визитката на Миглена!

https://www.vbox7.com/play:03b51fb234

Миглена била българската Ким Кардашиян! Иска до 5-6 години да стане една от най-успелите хора в България, иска да е постигнала нещо велико, да пишат за нейния велик живот в учебниците и я било страх да бъде обикновена! Да си знаете! Grinning

Аз предлагам да оставят Миглена за All Stars сезона, да направи мост между Випа и All Stars, , така ще остане за известно сама в къщата и цялото внимание и камерите ще са фокусирани върху нея, ще прави модни дефилета от сутрин до вечер да си рекламира парцалите, ще се оглежда в огледалото и ще се възхищава на собственото си величие. След това да вкарат в All Stars Пенка Карибското тяло, Панайот, Пеньо, Луна, Джорджано, тризначките, Захажаева,  Вулева, Ваня Червенкова и Черната Златка и циркът ще е пълен! Grinning

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 01:45 от daizy_g

# 1 504
  • Варна
Изключително ме дразни вечно киселата физиономия на Маргарита. Тази женица не съм я виждала усмихната. Вечно е така Frowning1

# 1 505
  • София
Скрит текст:
Смайли  bouquet hahaha Hug
Всички са подходящи , ще си заплюя две и четири , да не ми ги грабне някой . От утре ще съм опулена.
Няма да пиша в СО до края на ВБ Mr. Green .Знаеш ли на мен Алфредо къде ми беше върховит- когато беше с костюма , Саче хапваше , а той, минавайки , през рамо , се облещи. Утре на запис ще ти кажа на коя минута е. Там изглеждаше супергротескно.  smile3506

За този момент говориш, нали  Laughing

# 1 506
  • somewhere near the sea
В този сезон ББ е много щедър. Съквартирантите много повече от друг път се глезят, спят по цял ден, отказват мисии, но не ги наказват така, както в други сезони. Спокойно си обсъждат номинации, правят се схеми, ББ се прави, че не чува. Дават им се много привилегии, затова си правят каквото си искат.
Снощните номинации бяха смехотворни- той е прекрасен човек, ама да си ходи. Миналата година номинациите бяха "уау"

# 1 507
Скрит текст:
Всички са подходящи , ще си заплюя две и четири , да не ми ги грабне някой . От утре ще съм опулена.
Няма да пиша в СО до края на ВБ Mr. Green .Знаеш ли на мен Алфредо къде ми беше върховит- когато беше с костюма , Саче хапваше , а той, минавайки , през рамо , се облещи. Утре на запис ще ти кажа на коя минута е. Там изглеждаше супергротескно.  smile3506

JoyJoyJoyJoy

Падрееее...

# 1 508
Сачка е задръстила чинията, за да гледа така.

# 1 509
Искам да си ходят Йонко и Алфредо, първият - защото е много повече от всички останали и не му е там мястото /намигащо човече/, а вторият - защото клоунадите му не ми се нравят и не ги намирам за забавни.

# 1 510
Скрит текст:

Точно ! Снощи го търсих , търсих , докато намерих Сачка , кръстосала глезени с маратонци , небрежно обсъждаща , явно след обилно и задоволително похапване . Мерсииии !

# 1 511
  • До морето
Тупарев,четеш ли? Направи един обикновен брадър - с 24 часово излъчване, пълна изолация и обикновени хора. Ама не като оня пишман сезон с потнЯците. Намери интелигентни, успели хора от различни области. Те ако са изявени характери, пак ще има сблъсъци и конфликти, не е задължително да събираш най-големите селяни на републиката. Пълната изолация ще ги провокира, голямата награда ще ги мотивира......аз ли да ти ги обяснявам тези неща?!?!?
Помня първите сезони на брадъра, седяла съм до 1-2 след полунощ да ги слушам какво си говорят. Те се събрали някъде приказват си, разказват ди разни интересни неща, чак ти идва да се включиш в разговора им.... Как се бореха до откат на мисиите. Самите мисии пък какви конфликти отключваха.....

# 1 512
Страшно ме отегчават и мен вече, гледам и слушам с половин ухо предаването

Досадни номинации   , утре пак шеф срещу МегЪз сигурно ще гледаме, после пак няколко серии за семейство Богдански, после колко филии на ден яде СаЧка...

# 1 513
Доколкото знам Тупарев няма лиценз за обикновен ББ, така че не се надявайте. Ще има да гледаме само ВИП-ове Joy

# 1 514
  • София
Как може Енджи да отърве номинациите? Много съм разочарована. Сега като ще има рожден ден, колко свещички ще сложат на тортата? Laughing
Според мен Ганка си е организирала кой да гласува за нея и ще остане. Предполагам Алфредо ще изгонят, нищо не видяхме от него.
Как може да не номинират Миглена, тя сега съвсем ще се възгордее колко е велика и няма да спре да дудне. ББ така организира нещата, та да си я запази до финала.

Общи условия

Активация на акаунт