Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 444
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 1 650
Ще влезе някоя от бг мамите - нали ви четем от цвят свят... Сигурно дора24, че се изгуби...

# 1 651
  • ВАРНА
 Да не е Стефифешън?Хем дизайнер,хем певица.
https://m.facebook.com/%D0%A1%D1%82%D0%B5%D1%84%D0%B8%D1%84%D0%B … 23/?locale2=bg_BG

# 1 652
Аз хубаво си хапнах филийка с меро/удия+чеснова паста.Кога ще ми сервирате полагащите се яйце и няколко картофа? FlutterА,може и един банан.Щото нали човек като се стресира и започва да гори калории...А стрес не липсва. Crazy

# 1 653
Кооо...ньеееее.
Много зъб, много нящо бреее...

# 1 654
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз хубаво си хапнах филийка с меро/удия+чеснова паста.Кога ще ми сервирате полагащите се яйце и няколко картофа? FlutterА,може и един банан.Щото нали човек като се стресира и започва да гори калории...А стрес не липсва. Crazy
Чак на вечеря.  Naughty А ако това ти е била вечерята, позволяваме ти да сънуваш останалите полагащи ти се храни. Но само днес, не си мисли, че всеки ден ще е така.  Laughing

# 1 655
Вие представяте ли си да влезне някаква и като я питат с какво е известна да каже - ИМАМ АКАУНТ ОТ 10 ГОДИНИ В БГ МАММА, ВПИСВАМ В 500 ТЕМИ, ИМАМ НАД 20000 КОМЕНТАРА И ОКОЛО 5000 ОТ ТЯХ СА ОЦЕНЕНИ КАТО ПОЛЕЗНИ...

# 1 656
  • Някъде в Матрицата
Вие представяте ли си да влезне някаква и като я питат с какво е известна да каже - ИМАМ АКАУНТ ОТ 10 ГОДИНИ В БГ МАММА, ВПИСВАМ В 500 ТЕМИ, ИМАМ НАД 20000 КОМЕНТАРА И ОКОЛО 5000 ОТ ТЯХ СА ОЦЕНЕНИ КАТО ПОЛЕЗНИ...

То това не е просто звезда. Това вече е институция. 😉

# 1 657
Ще влезе някоя от бг мамите - нали ви четем от цвят свят... Сигурно дора24, че се изгуби...

Ари, внимавай какво си пожелаваш. На младини подскачах като Мегз, сега съм още по зле [smilie=smile3532.gif. Прищяла ти се палава шанелска бабишкера да вирне краката у Брадъра, но има и по достойни от мен. С повече постове, и по харесвани smile3532

# 1 658

Ари, внимавай какво си пожелаваш. На младини подскачах като Мегз, сега съм още по зле [smilie=smile3532.gif. Прищяла ти се палава шанелска бабишкера да вирне краката у Брадъра, но има и по достойни от мен. С повече постове, и по харесвани smile3532
В момента, в който влезеш, изпращам же класи на мъжа ти да пиянстваме заедно... пък ти подскачай колкото си искаш... Направи една експресна поръчка от алиекспрес и  ги залъжи, че си дизайнерка, и ти...

# 1 659
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Смееш се ти, но историята помни и такъв случай.  Naughty

# 1 660
Мъжът ми не пие и по к?рви не ходи, забрави. hahaha

# 1 661
  • София
А представяте ли си да вкарат Донатела Версаче  Mr. Green Направо ми е бедно въображението, за да си представя как ще реагира ФантоНа. Сигурно ще отиде и на нея да разправя как е мега известен топ дизайнер на България и ще я определи, като по-неуспяла от нея  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 662
В тези краища на България нито един човек не съм чула да нарича чубрицата или шарената сол мерудия. Аз го знам като подправки.
Нито "гърне с мерудия" знам какво е, нито "на всяка манджа гърне с мерудия"Joy

Същото като “до кожата на костите ми”.Все онова силиконово чудо ги ражда тези  мисли

# 1 663
Същото като “до кожата на костите ми”.Все онова силиконово чудо ги ражда тези  мисли
Е, момичето е с 3 висши, има 6 апартамента. Умна е JoyJoy Ние нищо не знаем. Grin

# 1 664
Е, момичето е с 3 висши, има 6 апартамента. Умна е JoyJoy Ние нищо не знаем. Grin
Това някоя тъпа мама го измисли! Тя показва 3 дипломи!!! Според Вас всяка диплома означава висше? Да си вадя аз дипломите от математическите турнири... Да ви шашна всички с “образования”...

Общи условия

Активация на акаунт