Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 444
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 1 695
Ох, дано Златков не избие новите зъби на СаЧето.  Laughing
Оцеляха! Амин!

# 1 696
Тия за едната манджа забравят и принципи, и достойнство, и представа за редно и нередно.

Да, точно.  Peace

# 1 697
  • София
Какви са шушумиги само - важна им е манджата и нищо повече.
На Ганиту това с проектите не е никакво трето висше образование, защото не пише "Диплом за висше образование, образователна степен ....". Всеки може да се запише като курсист, да си плати курса и да изкара някакъв предмет, примерно по управление на проекти. Това, че отгоре ще пише име на университет не означава, че дава диплома.

# 1 698
Тя готви. Маже филии. Божееееее!

Ааа, тя сега Марги като й каже как да нареже лука, тутакси ще разнообрази менюто! Кажи какво искаш да ти сготви? Лук нарязан?
Тя хубаво се нави да го реже, ама трион дали се намира в къщата? Simple Smile

# 1 699
Кажи какво искаш да ти сготви? Лук нарязан?
JoyJoy

# 1 700
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На косъм бяха.  Laughing

# 1 701
За първи път съм съгласна с шефа. Ако Миглена толкова държи да бойкотира мисии, то нека останалите съквартиранти да бойкотират нея.

# 1 702
  • София
Готвачът е манипулатор и хич не му пука за останалите. Той знае, че ги държи с манджата.

# 1 703
  • София
Готвачът е манипулатор и хич не му пука за останалите. Той знае, че ги държи с манджата. И мен в момента точно с това ме кефи Мегз - и тя го знае и прави нарочно.

# 1 704
  • Испания
Тя готви. Маже филии. Божееееее!

Ааа, тя сега Марги като й каже как да нареже лука, тутакси ще разнообрази менюто! Кажи какво искаш да ти сготви? Лук нарязан?
Тя хубаво се нави да го реже, ама трион дали се намира в къщата? Simple Smile

Дзъбите за какво са ѝ?

# 1 705
Да,ама на мен ми се струва, че Мегата нарочно се върти в кухнята...за да ги дразни.

# 1 706
  • Испания
"Аз съм на специално отношение с мазнината".

# 1 707
  • Бургас
Да,ама на мен ми се струва, че Мегата нарочно се върти в кухнята...за да ги дразни.
Така е, бъди сиурна.

# 1 708
  • Испания

Ндаааааааааа. И за да я снимат.

# 1 709
  • Ilkeston
Да се включа и аз към фен клуба на Сачка. Тя е моята звезда ⭐ А Мегз е уникална. За пръв път човек, който ми е бил неприятен ми става любим и веднага след това пак неприятен. Има талант - може да й се признае. А гащи може да си потърси от Шефа или да провери за нова партида от мивката. 🙈

Общи условия

Активация на акаунт