Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 434
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 1 725
Аууу, Петров няма да готви ако Миглена е в кухнята. Настава всеобщ смут, тъй като никой друг не може да сготви една манджа. Колко са злеее

Не, просто никой не може да я понася вече. Дори и приятелката й Алекс...

# 1 726
Не мога да разбера защо всички са уйдисали на акъла на шеф Петров и навикват Мегз? Не искал Мегз да се върти покрай него...Ми той може да поиска и да не дишат покрай него...

# 1 727
  • ВАРНА
 Сачето най-добре ще похарчи наградата.Ще си хапва на воля,ще си накупи нови мантии изобщо ще си живее,като бъбрече в лой.А останалите михлюзи,какво!?Джуганева ще си добави още цомби,младото семейство ще ги изсмърка,Йони нов противогаз ще си взема,а хамстера китайската икономика ще захрани.

# 1 728
  • София
Мегз просто полудява когато някой й казва какво да прави и затова нарочно се върти там, за да покаже, че няма шефа да е над нея и да се съобразява толкова с него.

# 1 729
На страната на Шефа съм , тази защо се вре-тя получи своето като фантом- няма да е на номинации. Много гадно същество. Вре се нарочно да дразни.

# 1 730
  • Испания
"На формата му трябват звезди. Ние сме фон, но сме звезден фон" - рече Сачка и отсече.

# 1 731
Ама Хранова вярно ли едни кюфтета ѝ е проблем да изпържи? Че и леко премълчава истинската ситуация и че тя беше първопричината за спора с Мегз...типична комунистическа баба.

# 1 732
Не мога да разбера защо всички са уйдисали на акъла на шеф Петров и навикват Мегз? Не искал Мегз да се върти покрай него...Ми той може да поиска и да не дишат покрай него...

Защото виждат, че тя нарочно стои там.

# 1 733
Ае , хора , Мегза си има тема в БГмама Flushed
Не че са ласкави отзивите , но си има.

Къде е тази тема?

Докладвах я. Да видим дали е регламентирана.

А докладва ли другите 50 теми за магазини в същия раздел?
И ако не - защо?

# 1 734
Ае , хора , Мегза си има тема в БГмама Flushed
Не че са ласкави отзивите , но си има.

Къде е тази тема?

Докладвах я. Да видим дали е регламентирана.

И ако не - защо?

# 1 735
Нарочно ми. Парадира. Я па те ва мен ке ми кажат....смотла.

# 1 736
Ранътъ прави борбътъ. В него ножа и хляба и му уйдисват.

# 1 737
  • Испания

И ако не - защо?

Защото не чета във всички раздели. А към недоразумението имам лично отношение. И не ти търся диалог.

Много гнусна мисия.

# 1 738
  • София
Много ме кефи ситуацията, в която един казва "няма да коментирам, нямам думи", и веднага започва да коментира дълго и напоително. А това за звездите беше велико. ЗвИздитИ  и те едни лелки.клюкарки безподобни!

# 1 739
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Защото останалите от готвенето само раздел "мазане на филии" разбират.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт