Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 431
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 1 860
Не разбирам защо негодувате. Наистина е сезонът на любовта: към парите, лукса, храната, чалгата, фалшивата външност, егото. Joy

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 10:00 от Шушон

# 1 861
  • Испания
ЗдравейтИ!

Закусихте ли?

Изпращам ви намазана препечена филийка

с кафето:

# 1 862
  • София
.....
Същото като “до кожата на костите ми”.Все онова силиконово чудо ги ражда тези  мисли

А добро утро!
Чета всичко подред, защото снощи имах именик и не съм гледала. Мислех един общ коментар накрая, но не се удържах.
Да не забравим и "Бърка ми в главата!" пак на същата корифейка на мисълта.

На страната на Шефа съм , тази защо се вре-тя получи своето като фантом- няма да е на номинации. Много гадно същество. Вре се нарочно да дразни.
Да де, щото пък той не можа да се спаси от елиминации, въпреки очевадното нарушаване на правилата и въпреки лъсването на откровено злобната му същност. Чиста завист нищо повече.
И двамата са еднакви, както казах преди, за това не се търпят. Само че Петров е една идея по-злобен и ако мога да ги гръмна, първи ще е той, после Мегз. За третото място упорито се борят Гани и Касабие, като все още няма предимство, въпреки силикона на едната.

От къде на къде Лепа Брена, да не са чели форума, и после и Горан да дойде за финала... hahaha
И на края един Калашник за всички!

Ей, едва смогнах да ви изчета. Придобих точна представа за епизода. Честно казано ми беше по-добре. Без истерични крясъци и вопли, без лъжливо подсмърчане и четкане на его, без фалшиви гримаси.
За което ви благодаря!

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 09:32 от MATA KOSMATA

# 1 863
 Добро утро! Я да видим назад в коментарите, дали сте избрали рокля за влизането на Тете (тази вечер) в къщата на ББ. Все пак и аз мъжко мнение да изкажа Wear High Heel People Boy

П.П. Тц! Абстрактно погледнато няма снимки. Misc Carousel Horse

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 09:29 от tiesto_bg

# 1 864
Не знам дали е коментирано, но вчера, когато започна изпразването на басейна, Мегз защо беше с костюма на катерицата?

# 1 865
И сладко кученце, което вече не я помни. Не за друго, а явно отскоро го има (олее, колко е порастнало).

Помнят, помнят.Нас ни помнят кученца от преди три години.А нашата помни първата си собственичка вече шеста година.И така и се радва, като я види.

Тайне, наблегнала съм на "кученце". Та то е на не повече от три месеца, като го дадоха (за него се отклоних за малко от печката, че много обичам кучета и да видя нейното какво е), а Гана е вътре от 45 дни. На Топчо му е все тая дали Ганка ще го види или не. А и тя да не ми се прави на толкова привързана, театро ще ми разиграва. Като че ли от десет години го гледа, по-мило и стана за Топчо, отколкото за Ромчо.

# 1 866
Олеееее...ама много стеее писааалиии снощи.
Аз понеже от малка вървя Satisfied така поспалива и уважаваща следобедния и нощния сън, се кълдупнах ранхо вчера.

Няма да влязувам аз, само Wear Handbag ми напред ще върви.

Тия дали още преливат от пусто в празно вътре Joy

Мъката на Моканина бледнее пред тази на ЖюлитУ...

# 1 867
  • густо майна Филибето
Не знам дали е коментирано, но вчера, когато започна изпразването на басейна, Мегз защо беше с костюма на катерицата?
Може да й е било студено Smiling Imp Гледам, че всички са навлечени, сигурно са спрели топлото.

Колко трябва да си тъп, за да повярваш, че можеш да изпразниш басейна с чаши за толкова време Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 868
  • Сф
Абе Тете , ти шЪ знаЙш..Що издириха точно таз позалязла звИзда  Лепа Брена да влиза???
Да няма нещо общо с ГБ?? Хм...Misc Alien

# 1 869
Кой знае точно кога е била мисията с басейна. Нищо не е хронологично вярно в епизодите, така че... коньо.
Това, което гледаме дори не се случва с 1 ден назад, ами с 4-5 и повече, та... да не задълбаваме в подробности. Нямаше да ме учуди и с шаолинските куртки да бяха още.

# 1 870
  • София
Аз съм много притеснена днес като ще премерят Сашето, колко ли ще отчете кантара. Whistling
Алекс нали все я дават в костюма на миньон и не съм забелязала дали има корем. Thinking

# 1 871
Абе Тете , ти шЪ знаЙш..Що издириха точно таз позалязла звИзда  Лепа Брена да влиза???
Да няма нещо общо с ГБ?? Хм...Misc Alien

Ся, дали има нещо общо, няма ли, ходили ли са на ски и къде - тва Цуни ще го каже.

Лепа ще дойде по моста на Рени Нобела - оня същият, по който е стъпал и Шабан Шаулич .

# 1 872
Кой знае точно кога е била мисията с басейна. Нищо не е хронологично вярно в епизодите, така че... коньо.
Това, което гледаме дори не се случва с 1 ден назад, ами с 4-5 и повече, та... да не задълбаваме в подробности.
Обаче така го представиха, все едно ги наказват заради номинациите на Тото. А тази глупост с басейна е била преди номинациите.

# 1 873
Алекс нали все я дават в костюма на миньон и не съм забелязала дали има корем. Thinking
Мисля, че това с корема беше за Сърчаджиева. Доста ѝ се беше изтумбила сатенената камизолка, с която я бяха спретнали.

А може Миглена да е решила да се прави на загрижена за общото благо и пак да е навлякла катерицата. Или... тя нали няма много други дрехи - от зор. Ама казва ли ти някой...

# 1 874
  • Sofia
Не разбрах защо ще изпразват басейна?

Общи условия

Активация на акаунт