Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 426
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
[]
Мисля, че това с корема беше за Сърчаджиева. Доста ѝ се беше изтумбила сатенената камизолка, с която я бяха спретнали.

Не съм разбрала. То нея много малко я дават.

# 1 876
Не разбрах защо ще изпразват басейна?
Взеха им багажа и им спряха водата заради неспазване на правилата. Трябваше да изпразнят басейна, за да си ги върнат. Много тъпо им се получи на сценаристите.

# 1 877
На сценаристите не знам, но на участниците - двойно по- тъпо да търчат. Изумих  се колко тъпанари на едно място са събрали.

# 1 878
Божее ще умрЪ,Гана я издигнаха в култ при Гала ,за снощното изпълнение Shocked

# 1 879
Олеееее...ама много стеее писааалиии снощи.
Аз понеже от малка вървя Satisfied така поспалива и уважаваща следобедния и нощния сън, се кълдупнах ранхо вчера.

Няма да влязувам аз, само Wear Handbag ми напред ще върви.

Тия дали още преливат от пусто в празно вътре Joy

Мъката на Моканина бледнее пред тази на ЖюлитУ...

Те всички прикрито така казват, че няма да влизат, а пък после - оп с манЧията, първа курдисана до Кънчев.
Понеже така и не видях предложения от женска страна за рокля за влазуването, ето от мен едно-две предложения:

Скрит текст:

# 1 880
В " На кафе" пак разискват голямата жертва на Джули .
И не само тя страда милата, а и Станимирчо милия. Толкова му е мъчно за любимата, че не излиза от вкъщи и страда ли страда.😭😭😭😭😭😭

# 1 881
Ей, лигите им изтекоха на Гала и компания! Джули, та Джули!
А, мис Тони е разбирача на любовта!
Как е мъжкото на Фея на любовта, моля, да ми кажете!

# 1 882
фейчо
 hahaha

или фей

# 1 883
  • sofia
Тая Джуганка ми е толкова антипатична, проста и тъпа, че и на кръст да се разпъне за общото благо, не може да ме трогне. Не ми е интересна. Вече даже не ми е и смешна. А погледа и...като на пребозало теле, изразява тотално малоумие.

# 1 884
На сценаристите не знам, но на участниците - двойно по- тъпо да търчат. Изумих  се колко тъпанари на едно място са събрали.
Не знаем колко време са търчали. Ако цяла нощ са бягали като гламави с чаши в ръце, явно толкова им е умственият капацитет. Предполагам, че бързичко са осъзнали, че мисията е невъзможна, и са се отказали. Но пък в понеделник на номинациите Алфредо имаше болки в кръста, така че може и доста време да е продължила акцията. Simple Smile

# 1 885
А може Миглена да е решила да се прави на загрижена за общото благо и пак да е навлякла катерицата. Или... тя нали няма много други дрехи - от зор. Ама казва ли ти някой...

Ти, па! Тя никогаЖ нЕма си наруши принципите и да рекламира чужди брандове! РоклА-катеричок шА ти облича!

# 1 886
Мис Тони е роден за брачен консултант!

# 1 887
Само на мен ли ми направи вЧепатление, че ШеВ се държа точно както Антон в началото на сезоня

# 1 888
  • София
Защото реве ли? Тонито не можеше да се справи в нито една мисия, Петров се хвърля с голям ентусиазъм в мисия.

# 1 889
не щото се правеше на сърдитко, аз няма да ходя там да ям...

Общи условия

Активация на акаунт