Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 426
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 1 890
Джула се опита да натири носа на Мегз, затова прие предизвикателството на ББ!
От чиста женска злоба!

# 1 891
  • гр.София
Аз днес от предаването на Гала разбрах, че колкото повече силикон имаш и  глупости говориш, толкова си по- добър и прекрасен човек. Беше пълна възхвала на героичната постъпка на Джулиана. Няма други такива коментатори. Уникални! Shocked

# 1 892
Да ви кажа, на Сачето жертвата с отказа от сосчето и жалният й поглед е няколко скАли по-нагоре от жертвата на Жулито..

# 1 893
в "На Кафе" - Антон каза, че имало някаква мисия, в която са целили Джулиана с цветни балони/бои .. нещо такова, та да питам такава мисия кога е имало? Излъчвали ли са я?

# 1 894
  • София
Пак проспах епизода,
барем тук да се пльосна Rolling Eyes

# 1 895
Не съм виждала такава мисия и аз- явно доста неща спестяват

# 1 896
Това състояние с яденето на вар е добре познато, нарича се pica и се проявява най-често при деца и бременни. Не е изследвано добре, има теория, че се причинява от недостиг на минерали, т.е. тялото си ги набавя както може. Тъй че няма нужда от подигравки.

# 1 897
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Това казвам, че изобщо не е рядко явление. А логично е щом толкова хора го правят, да има някаква причина за това.  Peace

# 1 898
  • София
в "На Кафе" - Антон каза, че имало някаква мисия, в която са целили Джулиана с цветни балони/бои .. нещо такова, та да питам такава мисия кога е имало? Излъчвали ли са я?

Това не беше ли още в началото, мазаха се с някакви бои. Джулиана беше с Шефа. Ама там май с ръце се мазаха, балони не помня.

# 1 899
  • София
Когато изгонят Мегз да я чакат от психиатрията с усмирителна риза....

# 1 900
  • София
И там няма да я искат.

# 1 901
Те лудите отдавна не ги затварят. Разхождат се свободно сред нас....

# 1 902
Най- новото от Фейсбук: Вече викаме Мегз да ни цепи дървата хахаххахаха - какви неща има по света простооо
http://belady.bg/2017/10/27/megz-prizna-che-e-grizyala-drvenite- … eto-u-doma-oshhe/

Против правилата е да си рекламираш сайтовете във форума

# 1 903
  • София

newsm10

Те лудите отдавна не ги затварят. Разхождат се свободно сред нас....

Joy Joy Joy  newsm10

# 1 904
  • sofia
Сега гледам епизода от снощи.
Дани Златков, колко опита имаше с топката? Имам чувството, че би, докато зорлем не ги уцели. То така и баба знае. В негова защита ще кажа, че е защитник.
Кухненската драма много тъпа, вярно. Всеки може да си стои където иска. Семейство Петканови..много противни.
Това с духането в лицето на другият(двуглавата ламя) е много противно.

Общи условия

Активация на акаунт