Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 426
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Ilkeston
Аз днес от предаването на Гала разбрах, че колкото повече силикон имаш и  глупости говориш, толкова си по- добър и прекрасен човек. Беше пълна възхвала на героичната постъпка на Джулиана. Няма други такива коментатори. Уникални! Shocked
За съжаление и в реалния живот е така...

# 1 921
Аз днес от предаването на Гала разбрах, че колкото повече силикон имаш и  глупости говориш, толкова си по- добър и прекрасен човек. Беше пълна възхвала на героичната постъпка на Джулиана. Няма други такива коментатори. Уникални! Shocked
Какъв Ви е проблема със силикона? Иска Ви се, а нямате кеш? То вече и с кредит слагат силикон... проблема на Гани не е нито силикона, нито кубиците. Проблема е, че докторите, които й правят носа, устните и циците, не са запознати как точно трябва да изглеждат. Дори и огромни, изглеждат много добре, ако са направени както трябва. Да вземем за пример устните й - перфекното съотношение е 1:1,6 горна към долна устнА. В момента й е горе долу 1,3:1 горна с долна... Ако си намали горната, А запази обема на долната устна, ще изглежда много добре, дори и с този обем на долната устна...

# 1 922
Макар и с кофти силикон Джулиана е поне 5 нива  над Мегз. Макар и малко прастовата е много по-човечна от Мегз. Миглена е ужасно злобна, егоистична и безскрупулна. Все отвратителни качества, които ме ужасяват в един човек!

# 1 923
  • У дома
Тя затова снощи мига на парцали, като видя как Ганка се отказа от 'изкушенията'. За Миглена няма др преоритет освен самата нея. Тя не се вълнува от никой, поне такова впечатлиние оставя.
Може ли линк към промото за довечера, без ве бокса😂

# 1 924
Скрит текст:

Стари приятели....аз снимам  Sunglasses

# 1 925
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тете, можеш ли да я забаламосаш нещо, че да не влиза в Брадъра? Заведете я довечера на вечеря в ресторанта на Петров и после на концерт на СаЧето или Скандау.  Mr. Green

# 1 926
  • София

Вече е даден линк към промото, но ето и този хората в чужбина и с проблем с Нова плей
https://video.nova.bg/novatv/2018/ochakvaite/ochakvaite-2017-10-27_vip.mp4

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 16:34 от Mari_Mar

# 1 927
Макар и с кофти силикон Джулиана е поне 5 нива  над Мегз. Макар и малко прастовата е много по-човечна от Мегз. Миглена е ужасно злобна, егоистична и безскрупулна. Все отвратителни качества, които ме ужасяват в един човек!
Има си много недостатъци Мегз, но чак пък 5 нива под Гани...
До преди една-две вечери Миглена не съм я чула да каже обида или да засегне лично. Дори когато е нападана грозно, не отвръща, а повтаря до откат: Това е твоето мнение, не моето. Чак при последния скандал с Шеф Петров се изпуска вече да засяга лично. Това по отношение на злобна. Гани още в началото използва епитети като "бобърска физиономия".
Тя е единствената, която влиза в скандал, за да защити някой друг. Ваня Щерева ми хрумва на прима виста. Това по отношение на егоистична. Джулиана само злослови зад гърба.
Миглена е невероятно силен анти-конформист  - но това не означава безскрупулна. А Джулиана има ли идея, цел, мечта... изобщо за какво го живее този живот?

# 1 928
Вижте ги SmileSmileSmile
Скрит текст:

Как може грам организация да нямат. Точно чета от сайта, че "един съквартирант ще изуми всички с готовността си да приключи успешно задачата с цената на всичко."  Бас държа, че това е Алфонсо.

П.П. На заден фон, на снимката се вижда някакъв шарен кон? Open Mouth

# 1 929
  • sofia
Забелязахте ли кантара? Сашка уж е отслабнала!
По спора МКЦ-Джуганя, Джуганя води в моята класация по гадност.

# 1 930
  • Оптимист по принуда

Вече е даден линк към промото, но ето и този хората в чужбина и с проблем с Нова плей
https://video.nova.bg/novatv/2018/ochakvaite/ochakvaite-2017-10-27_vip.mp4
А има ли снощния епизод качен така? Нова плей е кошмар за гледане.

# 1 931
 На мен пък ми хареса твърдата и отстояна позиция на Джулиана към Марга Хранова. Звезда била, като майка и била, да вярно е. Но там драга ми Хранова не си мерите гласовите данни и кооооолко години си на сцена, а поведение, култура,отношение към другите в къщата на ББ, изпълнение на мисии. Е, това което поне ни дадоха освен  зобене и дуднене по младите  тя и Сашка Васева с големия си жизнен опит какво успяха да предадат като отношение и  поведение в разговорите си с останалите? Макар на външен вид Джулиана ми е гротеска, ама пълна аз харесах и одобрих позицията и в спора.

# 1 932
  • Ilkeston
Аз днес от предаването на Гала разбрах, че колкото повече силикон имаш и  глупости говориш, толкова си по- добър и прекрасен човек. Беше пълна възхвала на героичната постъпка на Джулиана. Няма други такива коментатори. Уникални! Shocked
Какъв Ви е проблема със силикона? Иска Ви се, а нямате кеш? То вече и с кредит слагат силикон... проблема на Гани не е нито силикона, нито кубиците. Проблема е, че докторите, които й правят носа, устните и циците, не са запознати как точно трябва да изглеждат. Дори и огромни, изглеждат много добре, ако са направени както трябва. Да вземем за пример устните й - перфекното съотношение е 1:1,6 горна към долна устнА. В момента й е горе долу 1,3:1 горна с долна... Ако си намали горната, А запази обема на долната устна, ще изглежда много добре, дори и с този обем на долната устна...
Проблемът на Гани, а и на всички гърли в къщата не е силикона, а това, че външността е издигната в култ. Да има Же класи и Жуки не е най-важното според мен. Може пък да греша... отивам да тегля кредит и да сменям буквата на Мерца. 😁

# 1 933
И буквата в размера на сутиена също смени. 😃

# 1 934
Проблемът на Гани, а и на всички гърли в къщата не е силикона, а това, че външността е издигната в култ. Да има Же класи и Жуки не е най-важното според мен. Може пък да греша... отивам да тегля кредит и да сменям буквата на Мерца. 😁

Кой за каквото се бори - коя сте Вие и кои сме ние за да им казваме, че живота не се върти около же класите и почивките в Дубай?! Нека всеки намери Сам Истината За себе си и да бъде щастлив!

Общи условия

Активация на акаунт