Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 417
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
А има ли снощния епизод качен така? Нова плей е кошмар за гледане.
      ЕПИЗОДА 26.10.2017

https://videobg.nova.bg/novatv/2018/vipbrother/vipbrother-2017-10-26.mp4

# 1 936
  • Ilkeston
И буквата в размера на сутиена също смени. 😃
То кредита е затова де..., а буквата на колата може и с лак за нокти да я вапцам 😁

# 1 937
  • SF
Джулияна си изпълни мисията с изкушенията малко популистки.
Биг Бадър, това е моето семейство! Няма да ги оставя тези хора тук без храна...
Малко като неискрено, заучено, подучено... Не я упреквам. Тя знае какво ще се хареса на публиката вътре и вън, но малко като престорени звучаха аргументите й.

И Марги не й каза кой, знае какво с това "Ти не се бъркай. Що се бъркаш?", за да стане такъв огромен проблем с някаква ежеднена забележка, която хората си правят непрекъснато.

# 1 938
Ама нали не й се хванахте,че го прави заради “семейството”?! Та те не се понасят вече. Джуката ги оклюква наред-та Сашка,та Марги,та Мегз,всички ги оплю,даже и ЕнЖитУ. Тотю и той до оня ден казва ,че не може да живее с тях и характерите им,ся не можа да номинира никой,щот не искал да се кара с тях. 🙄 Опитват се да се правят на играчи ,но не им се получава. То за това и няма фаворити,всичко е поза,всичко е фалш. Направо излагация тая година.

# 1 939
Каква любов ги гони тези от Брадъра?! Мотото този сезон трябваше да е: "Хвани единия, Удри другия".

# 1 940
Много е изтъркано вече това с изкушенията - правят го във всеки сезон и участниците във великата драма знаят, че съквартирантите ги гледат. Аз щях да похваля Гани, ако беше прочела писмото. Тези сърцераздирателни "саможертви" в името на общото благо са комични. Тя всъщност и откъм драматизъм не успя да го докара - едва успя да пусне две сълзички. Simple Smile

# 1 941
Аз днес от предаването на Гала разбрах, че колкото повече силикон имаш и  глупости говориш, толкова си по- добър и прекрасен човек. Беше пълна възхвала на героичната постъпка на Джулиана. Няма други такива коментатори. Уникални! Shocked
Какъв Ви е проблема със силикона? Иска Ви се, а нямате кеш? То вече и с кредит слагат силикон... проблема на Гани не е нито силикона, нито кубиците. Проблема е, че докторите, които й правят носа, устните и циците, не са запознати как точно трябва да изглеждат. Дори и огромни, изглеждат много добре, ако са направени както трябва. Да вземем за пример устните й - перфекното съотношение е 1:1,6 горна към долна устнА. В момента й е горе долу 1,3:1 горна с долна... Ако си намали горната, А запази обема на долната устна, ще изглежда много добре, дори и с този обем на долната устна...
Проблемът на Гани, а и на всички гърли в къщата не е силикона, а това, че външността е издигната в култ. Да има Же класи и Жуки не е най-важното според мен. Може пък да греша... отивам да тегля кредит и да сменям буквата на Мерца. 😁

Кой за каквото се бори - коя сте Вие и кои сме ние за да им казваме, че живота не се върти около же класите и почивките в Дубай?! Нека всеки намери Сам Истината За себе си и да бъде щастлив!
Забравил си "Диалог не ви търся" hahaha Joy

# 1 942
  • Оптимист по принуда
Мари_Мар, много благодаря.

# 1 943
Нещо случи ли се изобщо вчера-аз вече 3-та вечер почти не гледам-още в началото ми писва.Много тъпо ги сглобяват сценките и става много-много досадно за гледане едно и също.

# 1 944
  • Варна
Имам странното усещане, че сценките ги сглобяват на случаен принцип, с цел съвсем да ни объркат и да не се вглеждаме колко нагласено е предаването.
Подозирам, че показаното снощи накрая източване на басейна е било хронологично още преди Миглена да съблече костюма на катерица. Ако е било след това са пропуснали да ни покажат как и защо го е облякла отново и кой и го даде. Не разбрах и снощната и рокля, откъде се взе след като и бяха взели дрехите. Когато съблече катерицата беше с една и имаше една дето я гладеше, но снощи определено беше с трета. Та си мисля, че сценаристите спешно имат нужда от Гинко билоба, нещо забравят скоростно кое кога се случва, стига вече!

# 1 945
Не разбрах и снощната и рокля, откъде се взе след като и бяха взели дрехите. Когато съблече катерицата беше с една и имаше една дето я гладеше, но снощи определено беше с трета. Та си мисля, че сценаристите спешно имат нужда от Гинко билоба, нещо забравят скоростно кое кога се случва, стига вече!

Мегз нали каза във вчерашния епизод, че си е събрала подаръците, т.е. дрехите които е подарявала в къщата на другите жени (явно пак е било с цел да ѝ ги рекламират).
Тази рокля - третата е на Гани кумската рокля, подарена от Мегз.  Жилетката също я беше подарила на някоя от жените, май на Богданска, та посъбрала си е парцалите. Laughing Само с гащите има проблем, с един чифт е... Mr. Green

# 1 946
Миглена каза, че носела дрехи, които вече била подарила на други съквартиран'ки... и била останала с "ини гащи" само. Не знам и аз кое е вярно и кое кога се случва. С Pure сме писали заедно Grinning.

# 1 947
То голямо изкушение това с писмото, сигурно някоя учителка по литература е написала няколко сърцераздирателни слова, едва ли ганиният мъж го е писал hahaha

# 1 948
Е как един чифт гащи?Да обуе на катеричката гащуните...Тая катерица за нищо я няма значи. Joy

# 1 949
  • София
На сценаристите не знам, но на участниците - двойно по- тъпо да търчат. Изумих  се колко тъпанари на едно място са събрали.
Не знаем колко време са търчали. Ако цяла нощ са бягали като гламави с чаши в ръце, явно толкова им е умственият капацитет. Предполагам, че бързичко са осъзнали, че мисията е невъзможна, и са се отказали. Но пък в понеделник на номинациите Алфредо имаше болки в кръста, така че може и доста време да е продължила акцията. Simple Smile

На това му се казва "който няма в главата - има в краката".

Общи условия

Активация на акаунт