Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 405
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Испания
ББ каза с чаши, които да изсипват в мивката.

# 1 966
По-добре тя, че ми омръзна да дават само Кака-незнамсиква да фъфли. Да вземат да я изгонят вече да си го гледа бизнеса с нискокачествени парцали.
Да не се обиждаме на Кака-незнамсиква #2gunfire Може и да фъфли, но превъзхожда всички останали по достойнства. smile3534

fight Недей да ми противоречиш
 Joy

# 1 967
  • Испания
Само не разбрах какво ще стане , ако не го изпразнят.
Егаси гаврата. Все очаквам някой да се пребие . Не намокриха ли пода Flushed

Изпразват го, за да им върнат багажа и още нещо...

# 1 968
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И топлата вода май.  Thinking

# 1 969
По-добре тя, че ми омръзна да дават само Кака-незнамсиква да фъфли. Да вземат да я изгонят вече да си го гледа бизнеса с нискокачествени парцали.
Да не се обиждаме на Кака-незнамсиква #2gunfire Може и да фъфли, но превъзхожда всички останали по достойнства. smile3534

fight Недей да ми противоречиш
 Joy
Пропуснах да пиша, че не ти търся диалог Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 970
ББ каза с чаши, които да изсипват в мивката.

Егати гаврата, честно. Ама Сашка, ШеВа и Маргото имат нужда от малко гърч, че то само ядене не може  Joy

# 1 971
Голяма гавра  наистина, сигурно ББ им е скрил легените и кофите. Чак толкова глуловати да са   newsm78
аха, чаши казал, значи, абсолютна гавра

# 1 972
  • София
И после ще пият от същите чаши. Sick

# 1 973
То е ясно , че  е мисия невъзможна. Но не зная ББ кое би уважил повече- усилията , или ума. Не че умът е на почит този сезон Joy

# 1 974
  • густо майна Филибето
Думи нямам как безропотно изпълняват невъзможна мисия. Шефчето правилно отбеляза, че след 10 ноември (1989) не му се е случвало. Но пък ББ е по Оруел - едно социалистическо общество.

# 1 975
  • Испания
Др. Хранова полегна, Алонсио е с хаБлийка...

# 1 976
  • Ilkeston
Как пък никой не се сети да се подредят в редица и така да си предават чашите... И нямат ли халби тея хора?

# 1 977
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
ББ каза с чаши за вода.  Peace

# 1 978
Срещу изпълними мисии се роптае и се бойкотират, срещу безумия - не, даже се нахъсваме допълнително. Опълченци, майкоооу.
Влачат вода и с кофи вече.

С чаши - ок, но ако ги изливат в нещо, което е по-близко до басейна от мивката, напр. в кофа и после в мивката, ще спестят малко време. Но аз не помня той какво им каза - с чашите до мивката, така ли...

# 1 979
На Мегз й дай да се пъне като глист на буца и да се доказва с безсмислени усилия. И в Къртицата беше така.

Общи условия

Активация на акаунт