Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 146 337
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 2 265
Точно.
Вкарват някаква звезда, без оглед на това кой вътре я харесва / пример Тото/ и ги карат да се правят на паляци...налагат им да я харесват и да се правят, че я харесват...

# 2 266
Аз например съм убедена, че ако във ВБ беше Лили Иванова изобщо нямаше да се съгласи да имитира Лепа Брена.
Даже и Марчето щеше да си извади чантичката, да метне едни 3000 - 5000 лв и да откаже мисията Smiley

# 2 267
  • София
И на мен ми се струва унизително, защото по дефиниция, ужким нашитИ са звИздИ, а ги поставят в ролята на фон на чужда звИздЪ, че и на всичко отгоре да се явяват в конкурс, колкото и да е смешен и забавен, да я имитират и тя да ги оценява. Някак не върви, защото Сашка и Хранова са певици, те са в един бранш, равни са. Ако бяха отказали мисията не само нямаше да ми направи лошо впечатление, а дори напротив, щяха да покажат характер и това, че са равни с всяка друга певица. Не зная и защо все така се получава, че лъсва ниското нашенско самочувствие, щом насреща се окаже чужденец, ако ще да е последният прошляк. Като жалка останка от мисленето по  време на соца, когато всяка полякиня, която носеше "бич може" (не зная как се пише, но старите като мен се сещат) или крем нивея, се гледаше като на нещо повече, точно като в Оркестър без име с "палатката на чехите е с двоен дюшек". Мегз може да е луда, но показа повече достойнство като не участва в тази клоунада.

# 2 268
  • София
Според мен пък цялата клоунада с Лепа Брена си беше едно унижение. Унижение за Маргарита Хранова, че получи награда от "красивата жена" на сръбската музика и унижение за Сашка, че не получи. Останалите бяха статисти-смешни, но статисти.

Глупости-унижение. Марга, може да изпее всичко. Защо да не изпее и една песен на Лепа? Чак, пък толкова няма да и пострада реномето и да се унижи.  newsm78 А, можеше да откаже да участва в тази "клоунада".
А, Сашка цял живот е пяла по кръчмите и песни на Лепа, и на Цеца. Мисля, че е благодарна и щастлива само за това че я видя на живо, и пя пред нея. И, тази измислена награда и купа изобщо не я интересува.

# 2 269
Аааа, на всички дресирани русофилки мед им капе на душата в такива ситуации, както виждаме и в тази също  ....

/ Лили Иванова не би влязла в Биг Брадър /

# 2 270
К'во ги жалите? Нали им плащат за да ги унижават и да ги правят на маймуни. Щом си си дал г@за под наем ше пееш и още как?

# 2 271
  • София
Дори така да е. Ако щеш, при мен се задействат архетипите наш-чужд. Малко като при циганите - помежду си може да се караме, да се бием и да се обиждаме на "българин", обаче пред чуждите трябва да се пази авторитет и да не се угодничи за пет лева. Има си граница във всичко.

# 2 272
Аз пък дори не разбрах за какво беше цялата тази истерия по влизането на Лепа Брена, като тя влезе вътре за 30 минути. В предишните сезони са влизали доста по-известни международни звезди и са оставали доста по-дълго. Не съм гледала Майк Тайсън вътре, но гледах Парис Хилтън и Памела Андерсън. И честно си признавам Памела ми направи много добро впечатление. Особено с това, че искаше да научи повече неща за България, да се научи да играе хоро и т.н.

# 2 273
Дори така да е. Ако щеш, при мен се задействат архетипите наш-чужд. Малко като при циганите - помежду си може да се караме, да се бием и да се обиждаме на "българин", обаче пред чуждите трябва да се пази авторитет и да не се угодничи за пет лева. Има си граница във всичко.
Мразя да обобщавам, но от българин в чужбина може да чакаш само мизерии, но не и подкрепа. Та българте не са от тия, како Сийке, които ще защитят своя.

Мегз не участва, не защото не е искала,а защото е фантом...тоест все едно не е вътре...

# 2 274
Памела бе много посредствена, голямо разочарование,
никой не я отрази освен Патрашкова и то се постара да й обърне внимание, защото е гостенка, а не че бе много заинтригувана от нея ...

# 2 275
  • София
Мегз може да е луда, но показа повече достойнство като не участва в тази клоунада.

Знаем, защо Мегз не участва- защото е фантом, и я няма в къщата. Но, и да не беше фантом пак нямаше да участва. Защото отказва всяка мисия, и защото нямаше да облече сценични костюми които Лепа е носила през годините.И, не можеше да се накипри пред Лепа с един от нейните китайски парцали.Но, си прав(а) за едно-луда е. И то много. И, много скоро ще рекламира само усмирителни ризи горкичката Меги.

# 2 276
Миглена според мен спеше-нали цяла нощ влачи кофи с вода.Аз поне само от време на време гледам,но след кофите,май не са я давали.Как не и просветна в тъпата глава,колко безсмислено е не знам.Аз ако работя така цяла нощ,сутринта ще съм пред нервен срив сигурно.

# 2 277
  • Пловдив
На мен ми се видя, че я дадоха да наднича отнякъде.

# 2 278
На мен ми се видя, че я дадоха да наднича отнякъде.

Да, и аз явидях да наднича от един от прозорците с доста измъчен вид. Не знам дали от умората или от съжаление, че не е сред двойниците на Лепа. Grinning

# 2 279
Миглена според мен спеше-нали цяла нощ влачи кофи с вода.Аз поне само от време на време гледам,но след кофите,май не са я давали.Как не и просветна в тъпата глава,колко безсмислено е не знам.Аз ако работя така цяла нощ,сутринта ще съм пред нервен срив сигурно.

Тя си е непрекъснато в някакъв срив-нервен,емоционален,социален.Освен това е посредствена,объркана и лишена от нормален разум.Рови се в дъното на собственото си безсилие.Непримирима е в своята бездарност и слабоумие.Подлежи на лечение.
Всеки друг в Къщата има някакви заслуги и позитивни качества,и заслужава да спечели,но не и тя.МКаканашева доказа колко сериозен автогол можеш да си вкараш,като си болезнено амбициозен без да притежаваш минимален потенциал за това,което претендираш.
Смешка на природата!

Общи условия

Активация на акаунт